Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kıslar BİDE SİZ YORUM YAPIN

1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3
8. 13 eylül 36,3
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3* ov (-)
12. 17 eylül 36,4 beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4*yapışkan uzayan şefaf Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3 şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3 ov (hafif slik)
17. 22 eylül 36,4* ov (hafif slik)
18. 23 eylül 36,3* karın agrısı belrtı flan yok Ov (test baya belrgın bırıncıyeYakın )
19. 24 eylül 36,3* akıntı beyaz ama yapışkan yogun şekilde ov(belirgin baya)
20.25 eylül 36,5 ov (belirgin)
21.26 eylül 36,5 kahverengi lekenme yogun şekilde regl olacak gibi. ov (sİlik)

FOLİC ASIT VE PROGESTAN HAP KULLNYRM 20 EYLÜLDE BAŞLADM (progestanA)
silküsüm 32,33 gün adet dznszlgm vrdı 2 aydır düzünlyim ama hap kullnmştm.neden leke geldi Eki Görüntüle 24980

anım ilaçları doktor kontrolünde kullanıyon değilmi....ben hiç kullanmadım ovulasyon testin hiç bilmiyorum o lekelenme neden olur hiç bilmiyorum kii kittyyy nerde bilirse o bilirr

c

evet doktr verdı onlrı neden leke oldu anlmdım çatlmada böle leke gelirmi kafamçokkarıştı

bende hiç olmazdı ama kan gibi değilde bzen sarı ila kahve karışımı renk yokmu öyle bir akıntım olurdu hiç önemsemzdim dikkat etmezdim yanii....

huu huuu kızlaaarrrr nerdesiniiizzz???
cumartesi ya millet dagıldı zannumca zemuszemus
e tabi herkez kocişinin dizi dibinde kaydirigubbakcemile3
artık pazartesiye kadar böle gider sanırım...

tatlım sen yumurtlamışınn bazen yumurtlama zamnı leke şeklinde gelebilir bişeyler biliyorum bunu endişelenmeeee inşallahh tutmuşturr bebemm yaaaa hayden beklemek düşer bizeee inşallah güzel haberler vericen şekerrrrrrrrr opuyorumnanaktan

Selam kızlar ateş tablondan yumurtladığın anlaşılıyor daha önceden bu tarz lekelenmen olmuyordu sanırım bebiş geliyor olabilir kendine dikkat et inşallah meleğin seninledir canım.

Selam kızlar ateş tablondan yumurtladığın anlaşılıyor daha önceden bu tarz lekelenmen olmuyordu sanırım bebiş geliyor olabilir kendine dikkat et inşallah meleğin seninledir canım.

lekelenme olur sakın korkma bununla ilgili çok yazı okumuştum çünkü bebekkkk

çok sagolun yaaa inaşllh lekelnmeden korktum cok aşırı kahverengı bı leke geldi dün gecede fikfik olmsmmştı dedim çatldımmı bu sefrde keske yapsaydım dedım bu sefr olmassa ogün yapmdm dye üslcem nyse karnmda sadece bırscık sişkınlıkten baska belırtı yok bıde bugn ögleden sonrabıdemn altıda oturrken bı seylr hısstm nedendr blmyrm sanki damarın seğrir ya onun gibi atıyrdu bı 15 dk attı ara ara ve o kahve rengı leke sanrm durdu

hayır adet döneminden önce bu lekelnme ile hiç karslşmadım adetim 1 hafta gec gelirdı ama hiç erken gelmezdi yani regl olcksm sımdı olmamması gerkti

selam mürüşüm.
canım kötü üşünme. oluyor bazen böyle şeyler.
herzaman olumlu düşün.
hadi ekim de seni üst kata çıkaralım opuyorumnanaktan
arkandan ben gelcem. kimsey ekaptırmam yerimi kaydirigubbakcemile3

canım yaaa benm kahverngı lekelnmem hala gelıyor ve karın bel agrım başladı yaa ne oluyr böle daha yumrtlmdn reglmı olacam :çok üzgünüm:

canım yaaa benm kahverngı lekelnmem hala gelıyor ve karın bel agrım başladı yaa ne oluyr böle daha yumrtlmdn reglmı olacam :çok üzgünüm:

kuşum pazartesi günü bir dr a git ne dersin?
bir bak bakalım neymiş. içini rahatlatmış olursun hiç olmazsa...
çok yogun mu geliyor :uhm:

yafriler artıkın akşamları da gelmionuz :sinifsinif:
şu pazartesi gelse, o zaman herkez gelir sanırım :umursamaz:
yhaww şu listeyi değiştirelim artık? aynı listeyi koy koy sıkıldım kaydirigubbakcemile3
birileri yukarı çıksın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…