MÜrooo anam adet mİ oldun ya...Öffff bu ne be...
benımde canım ne karın şişknlgm ne agrısı vardı dogru dürüst sadece hasta oldgm gun belimde agrı ve karnmda şişknlık oldu şuanad sancım flnda yok hafif bel agrsı varvalla kızlar sanırım mevsim değişikliği falan bugün dehşet dercede kasık ağrım var..adet olucak gibide şikinliğim var..bende günümden önce olucak gibiyim
evet canım cmrtesı dedgm gıbı asırı kahvrengı lekelr vardı tüm gun pazar pazartesi hala kanamam var yani regl olmşmhayatım haptan kaynaklandı demekki...düzene sokucak inşallah bundan sonrakii aylar merak etme..belkide ara kanamdır eminmisin adet olduğuna
Valla kızlar sanırım mevsİm deĞİŞİklİĞİ falan bugÜn dehŞet dercede kasık aĞrım var..adet olucak gİbİde ŞİkİnlİĞİm var..bende gÜnÜmden Önce olucak gİbİyİm
ben iyiyim canım sen nasılsın
ya takıldığım şey bu hapı anneme kist eritmek için vermişti dr 3 ayda kisti eridi müro sen bi sorsana canım merak ettim Allah korusun ya yanlış mı verdi yoksa sende de mi kist falan vardı
progesteron deil mi müronun dediği o hap işte ya korkutmayayım diye sormadım ama başka bir dr a gitsen bi iyi olcak canım
Yok anam be ÇalıŞmadım kİ bİŞey olsun tubİŞİm gÖĞÜs mÖĞÜs hİÇbİrŞey yok..zaten kİst olduĞundan bİŞey olmaz dedİ doktor..Özellİkle yumurtlama zamanım hep boŞ geÇtİ..
Ya ÜŞÜttÜm yada aadet olucam ben canım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?