Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ben iyiyim canım sen nasılsın
ya takıldığım şey bu hapı anneme kist eritmek için vermişti dr 3 ayda kisti eridi müro sen bi sorsana canım merak ettim Allah korusun ya yanlış mı verdi yoksa sende de mi kist falan vardı

valla kızlar sanırım mevsim değişikliği falan bugün dehşet dercede kasık ağrım var..adet olucak gibide şikinliğim var..bende günümden önce olucak gibiyim
benımde canım ne karın şişknlgm ne agrısı vardı dogru dürüst sadece hasta oldgm gun belimde agrı ve karnmda şişknlık oldu şuanad sancım flnda yok hafif bel agrsı var

hayatım haptan kaynaklandı demekki...düzene sokucak inşallah bundan sonrakii aylar merak etme..belkide ara kanamdır eminmisin adet olduğuna
evet canım cmrtesı dedgm gıbı asırı kahvrengı lekelr vardı tüm gun pazar pazartesi hala kanamam var yani regl olmşm

Valla kızlar sanırım mevsİm deĞİŞİklİĞİ falan bugÜn dehŞet dercede kasık aĞrım var..adet olucak gİbİde ŞİkİnlİĞİm var..bende gÜnÜmden Önce olucak gİbİyİm

göğüsler ne durumda canım anlat bakayım günün ne zaman senin ben tehşis koyayımmmmm:roflol:

progesteron deil mi müronun dediği o hap işte ya korkutmayayım diye sormadım ama başka bir dr a gitsen bi iyi olcak canım

HAYIR CANM TEMZ DEDI YUMRTLIKLRIN RAHMN FLN SADECE DÜZNSZLGM VRDI O HAPI VERMEDN 2 AY ÖNCEDE DÜZNLİ GELMİŞTI REGLM SONRA COCOUK PLNLYRM DEMŞTM FOLIC ASIT VE BU HAPI YAZDI PROGESTAN DYE ADETINN 15.GÜNÜ BAŞLA DEDI HAPA 10 GÜN KULLAN BIRAK DEDI DAHA HAPI 7.GÜNÜNDE ADET OLDUM SÖLEDIM DR. ARA VERDNMI UNUTTNMU DEDI YOK DEDIM BŞY DEMEDI ÖBUR AYDA OLURSA GEL DEDİ:çok üzgünüm:

Yok anam be ÇalıŞmadım kı bıŞey olsun tubıŞım gÖĞÜs mÖĞÜs hıÇbırŞey yok..zaten kıst olduĞundan bıŞey olmaz dedı doktor..Özellıkle yumurtlama zamanım hep boŞ geÇtı..
Ya ÜŞÜttÜm yada aadet olucam ben canım ondan

MÜROO CUM ÜZÜLME TATLIM YA..NAPALIM BUA AY ARTIK ÇALIŞIRIZ KUZUCUK...KIZ MERAK ETME ZATEN COSMODA Bı HALT YıYEMEDı TATıLDE..delikafadulden HADııı GÜL BAKıMMMM naniknanik

şimdi sordum anneme progestanmış ya sen başka dr a git bi sor aklına kötü bişey getirmek istemiyorum ama bence pek ii deil bu

yürü git kıssss bende umutlanmıştım ama yine de dikkat et kendine ummadık taş baş yararmış:roflol:

HAYATIM BENıM BıLDıĞıM BU ıLAAÇ RAHıM DUVARINI KALINLAŞTIRMA MAKSATLI VERıLıYOR YA...KIZ SENıN ANNENE YANLIŞ VERMıŞ IOLMASINLAR delikafadulden

Progestan
adetlerın dÜzenlı olmasını saĞlar, gebe kalmanıza yararı olmaz.

Bu ıŞe yarıyormuŞ arkadaŞlar..hıÇ bırımızın bıldıĞ ı ddeĞılmıŞ

gecıken adet kanamasını getırır. Sızın bÜyÜk olasılıkla yumurtlama sorunun var. Adet gÖrÜnce adet 3. GÜn doktorunuza gıdın ve 3-4 aylık yumurtlama ılacı kullanın. SĞlıklı gÜnler dılerım

ama eridi kısım 3ayda 5cm ydi hatta dr u bu ilaç öyle herkese verilmemesi gereken bi ilaç demişti ama mecburiyetten verdim dedi ayrıca bir tanıdığa hamileyken vermişler bu ilacı kısın bir daha ki ultrasona girdiğinde bebeği erimeye başlamış almışlar bebeği ya söylemiycektim ama offf işte müro da üzülecek şimdi ama tekrar gitsin dr a ya

BU BİLGLRI BULDUM KILR YA AMA HİÇ KİSDEN BAHSETMYR TUBA YA EMNMISIN KİMİS DEMYR BNLR YAAAA :çok üzgünüm:
ben progestan kullanılyorum ilk adetim düzensiz diye kullandım şimdi düşük tehlikesi için ve bu ilaç progestan eksikliğini gideriyo.ilaçın tehlikesi yok yan etkilerine baktımda şimdi.

canım bende 3 ay oldu kullanıyorum progestan.. benimde hamile kalamama problemim var hem hamileliği kolaylaştırmak için verd hemde rahim yolum çok kısaymış düşük engelleyici olarak verdi. Allahtan hayırlıısı rabbim hepimize nasip etsin

ben de adet düzensizliği için kullandım progestanı.6 aydır çocuk istiyoruz geçen ay doktora gittim.adetimin gelmesi için progestan verdi.adet olduktan sonra gonaphene başladım ama hamile kalamadım.bu ay hiç günüm geçmeden adet oldum.adetim biteli 1 hafta oldu ama bu sabah kasımlarında ağrı vardı ve kahverengi bi akıntım geldi bugün.sizce neyin belirtisi bu kızlar acaba yumurtlamam mı oluyor.kasıklarımda hala hafif bi ağrı var.

arkadaşlar progestan biteli 10 gün oldu hala adet olamadım 3 gün önce kahverengi leke geldi sadece o kadar,idrar testide negatif,kanda baktırmayada korkuyorum negatif çıkınca kötü oluyorum,hayırlısı,doktor ilacı kullanırken yumurtlama olabilir,denk gelirseniz şansınız artar dedi,

merhaba arkadaşlar 3 aydır bende doktora gidiyorum ve herdefasında bana da progestan veriyor şimdi bile kullanıyorum günde 3 defa ama beni çok sersemleştiriyor bişekilde bebek oluşursa tutunabilmesi içinmiş bu ilaç

benim adetlerim 10 yada 15 gün geç oluyodu.birde benim kilo sorunum yok boyum 1,60 kilomda 56.progestan adeti gününden çok önce getiriyo benim bir hafta önce geliyodu hatta iki üç ay kullandıktan sonra 10 gün önce adet olduğum bile oldu.ben 6 ay kullandım adetin 16,günü başlayıp 10 gün içiyodum.klomenide progestanı bıraktıktan sonra kullandım aynı anda değil.ve sadece 1 ay içtim.inşallah sizede etkili olur.ben internetten yumurtlama günümü hasaplıyodum ve o günlerde sık ilişkiye giriyoduk sende hasaplayıp ona göre ilşkiye girebilirsin.

Kuzucuk bu ılaÇ hormonları dÜzenlıyor ve adetı olması geeken sÜrede getırıyor ıŞte mÜronun zaten adet sÜlkÜdsÜ normal deĞılmıŞ 33-35 gÜn dıyor..bundan sonra muhteemelen..28 gÜnde gÖrÜcek adetı..ayrıca kıstten dolayı verılme sebebı..adet kanıyla kıstler erıyor canım

slm kızlar mürvetcim üzülme ben de hamile kalmadan önceki ay 15 güne bi adet olmuştum böyle şeyler hamile kalmaya engel değil düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…