Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

GÜnaydın kıslr bugn doktra gttım az once geldım muane etmedı ama verdgı ılaÇtan dolyıymıŞ geleck ayda olursa gel dedı adet bıtımınden 15 gÜn sonra adet olurmu yaa off ne bıÇım bu ıŞ bÖle ben yumrtldm ymrtlycm derken muanede etmedı bu doktor ılÇtan dedı gÖndrdı hadı baŞka bı sorun varsa ıÇımde

Canım ne ilaç vermişti ki sana..Tek dr.a güvenip kalma

günaydın bidenem görüsemiyoruz yaw senide özledim Şenizopuyorumnanaktan

nasılsın kitycik bende sizi özledim ama birim değişikliği nedeniyle işim yoğunlaştı, biraz düzene girse rahatlarım ama şimdilik pek pc başında olamıyorum. ne var ne yok topikte, yeni hamiş varmı kaydirigubbakcemile2

üzüldüm canım ya :çok üzgünüm: ama daha öncede duymustum böyle olunca rahim kendini hazırlıyormus gebelik icin belkide seninkide öyledir gelecek sefer icin bebişin 9 ay kalacagı evi hazırlanmıstır bellimi olur opuyorumnanaktan:1hug:Şeniz

Ya benım adtım1 hafta atardı hep her ay ılÇ vermŞtı baya Önce 2 ay dÜznlı geldı sonra cocouk calŞmlrına baslcm dedım dktra oda folıc asıt ve progestan verdı
progestanı adetnn 15.gunu kullln 10 gÜn brak dedı ÇalŞma yap dedı 14/16/17 gÜnlerınde gÜn asırı sonra tekrar baŞla yanı 3ay bÖle devaÖ et gel dedı yanıma hamıle kalmazsan kalrsanda gel kontrle dedı ama ben reglm bıttı 15 gÜn sonra regl oldum 10 gÜlÜk hapım bıtmeden . Bugn gttım neden dye haptandr dedı gelecek ayda bÖle olursa gel dedı gÖnderdı alt Üstten muane neyım etmedı

SAGOL CANM YAA BENDE ŞAŞKNA DÖNDUM NE OLUYRM DYE KORKTUM 1 GUN BOYUNCA KAHVERENGİ LEKEKNME GÖRDUM YOGUN ŞEKLDEbenneyaptımki

mürvetcim üzüldüm tatlım yaa geçmiş olsun canım
her şerde bir hayır vardır inşallahhh çok bekletmez beben seniii inşallahhh

ya aslında ben öyle 3hafta da olurum ama sana normal deil bu durum o progestan ne hapı biliyormusun okudun mu hiç yan etkileri ya da ne için kullanıldığını

allalala progestan aksine geçiktirir nasıl erken oldun ki.. Bence başka bir dr.a gidip muayene ol..

YA BENıM 33-35-37 GUNE BI OLRDUM AMA IKI AYDR 30-31GUNDE OLYRDUM ÇALŞMLRA HAPA BAŞLADIK 20 GÜN SONRA REGL OLDUM

PROGESTAN ; YAN ETKILERI :
- Özellikle sabahlari ilaç alinmasindan 1-3 saat sonrasinda zaman zaman bas dönmesi, uyku hali, sersemlik gibi reaksiyonlarla karsilasilmistir. OLMADI HıÇ BENDE BU
- Menstrüasyon süresinde kisalma, veya arada kanamalar meydana gelebilir.Bu olaylar bir sürdozaj ifadesidir.

Valla kızlar sanırım mevsım deĞıŞıklıĞı falan bugÜn dehŞet dercede kasık aĞrım var..adet olucak gıbıde ŞıkınlıĞım var..bende gÜnÜmden Önce olucak gıbıyım

günaydın kızlar ben geldim tatilim bitti hemen yaa ( dün gece 1 de geldik ölüyorum uykusuzluktan ama denizin tadını çıkardım

Hayatım haptan kaynaklandı demekkı...dÜzene sokucak ınŞallah bundan sonrakıı aylar merak etme..belkıde ara kanamdır emınmısın adet olduĞuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…