Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ya belki annemin mg falan yüksekti ama ne bilim ya bende anlamadım ama arayıp sordum emin olmak için mg bilmio bence o yüksekti sen içini ferah tut elbette bunca insan kullanıyorsa bunu kötü bişey yoktur bilinçsiz deildir ama yine de dr a sor diyorum canım amacım seni üzmek deildi tatlım sadece korktum bi yanlışlık falan varsa diye özür dilerim canım

yok canım ya önmlı degl ben adetım önceki aylara benzmyr dye bende şüpndm korktm tabiki üzmk degl senn amacn banı ama blmyrm ilk karslsınca bende panık yapyrm işte ilk defada klndgmdan doktrda alttn üstten etmedı muane haptan dolyı dedı gndrdi dogl bşy sanrm ama ne biliyim işte suan strstnmdr nedır mıdem agryr

şimdi sordum anneme progestanmış ya sen başka dr a git bi sor aklına kötü bişey getirmek istemiyorum ama bence pek ii deil bu

canım progestan vücuttaki progesteron hormonunu dengeliyor, düşüğü engelliyor, rahim duvarı kalınlaştırmaya yardımcı oluyor...
etrafımda 2 kişide gördüm, hamileliklerinin 2 inci aylarında kanama oldu, progestan verdi dr. kanamaları kesildi. hatta şimdi 4 aylık felan hamile biri. diğeri doğum yaptı.
bende kullanıcam büyük ihtimal hamile olursam. dr verir yani...

HAYATIM BENİM BİLDİĞİM BU İLAAÇ RAHİM DUVARINI KALINLAŞTIRMA MAKSATLI VERİLİYOR YA...KIZ SENİN ANNENE YANLIŞ VERMİŞ IOLMASINLAR delikafadulden

haklısın a.s

canım stres yapma. kadınlık zor. napcan. çekcez işte. heryerden patlak verioz kaydirigubbakcemile3
öteki ay inşallah he kuşum?
listeyi düzenliym, tarihini kaç yazalım??

üzme canım kendini hem böyle böyle düzene girer annemin de aşırı düzensizdi kadın sürekli kanamadaydı ninikin dediği gibi kan kisti eritiyormuş ya amaç düzene sokmaktı galiba çünkü annemin şuan çok düzenli yani senin de bu şekilde düzene girer ve inş bebeğine kavuşursun canım

26 sında tÜm gÜn kahverengı lekelenme geldı yogun Şekılde gece bıde 27 sınde krmzı kanamayı gÖrdÜm blmemkı nasıl olacak tarıhım

dün perma yaptırdım... ama sabah bi kalktım saçlarım dümdüz lmaz:
aradım kuaförü, 2 gün sonra gel bakalım dedi.
ülen deneme tahtasımı bu? saçlarımda yıpranma yok ama eski haline döndü :S
azıcık dalgalı oldu sadece. 65 tl de para bayıldım geldim.
tekrardan kimyasala sokmam kafamı...
allah korusun bişi olursa zararlı yani...
bakiciiz artık. bi gider gösteririm... olmadı parayı iade edicekmiş...

semacık senden nbr? haberler sende..nasıl gidiyor çalışmalar..ağrıların ne durumda

evet ya iri sar dedikçe minik bigudilerle sardı. ne şekil aldı ne bişi...
saçlarım incecik telli vede çok sık.
olmadı bayagı iri iri sardırırım.
bi şekil versin yaahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…