ya belki annemin mg falan yüksekti ama ne bilim ya bende anlamadım ama arayıp sordum emin olmak için mg bilmio bence o yüksekti sen içini ferah tut elbette bunca insan kullanıyorsa bunu kötü bişey yoktur bilinçsiz deildir ama yine de dr a sor diyorum canım amacım seni üzmek deildi tatlım sadece korktum bi yanlışlık falan varsa diye özür dilerim canım
şimdi sordum anneme progestanmış ya sen başka dr a git bi sor aklına kötü bişey getirmek istemiyorum ama bence pek ii deil bu
HAYATIM BENİM BİLDİĞİM BU İLAAÇ RAHİM DUVARINI KALINLAŞTIRMA MAKSATLI VERİLİYOR YA...KIZ SENİN ANNENE YANLIŞ VERMİŞ IOLMASINLAR delikafadulden
yok canım ya önmlı degl ben adetım önceki aylara benzmyr dye bende şüpndm korktm tabiki üzmk degl senn amacn banı ama blmyrm ilk karslsınca bende panık yapyrm işte ilk defada klndgmdan doktrda alttn üstten etmedı muane haptan dolyı dedı gndrdi dogl bşy sanrm ama ne biliyim işte suan strstnmdr nedır mıdem agryr
tubişim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn Şeniz
26 sında tÜm gÜn kahverengİ lekelenme geldİ yogun Şekİlde gece bİde 27 sİnde krmzı kanamayı gÖrdÜm blmemkİ nasıl olacak tarİhİm
salla gitsin mürouyu yaaa
:çok üzgünüm: senağlama
naber kızlar opuyorumnanaktan
30GÜNÜ BAZ ALRSAM SEN BENİ 26 EKİME YAZMN LAZIM EN SONA YAAAAAAAAAAAA:1no2::çok üzgünüm:kuşum bi kabataslak hesap yap da yazim seni listeye Şeniz
diğer ay üste alcaz seni opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?