Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yok şimdilik iyi nescafe içcem şimdiiiiiiii

afiyet olsun tatlım....bende 5 dkk önce içtim.............sositosositosositososito
ara ara içebilirsin....bünyenin kafeinede ihtiyacı var......eskiler dermiş türk kahvesi hamile kadın içerse bebegi zenci gibi kapkara olur diye şimdi kimse kimseye karışmıyor.....isteyen istedini yesin içsin beyaaaaaaaaa ama leke olayı dogru...zemuszemuszemuszemus

ALLAHIMMMMMM ALLAHIMMMMMM BEN NASIL Bİ OTERİTE KURMUŞUM BURDA YAVVVV...

BAK BAK GÖRÜN BEN İÇ DEDİM ÖYLE İÇTİ TUBA DEMİ KIZ...BEN İZİN VERMESEM ASLA İÇEMEZDİ naniknanik

ALLAHIMMMMMM ALLAHIMMMMMM BEN NASIL Bİ OTERİTE KURMUŞUM BURDA YAVVVV...

BAK BAK GÖRÜN BEN İÇ DEDİM ÖYLE İÇTİ TUBA DEMİ KIZ...BEN İZİN VERMESEM ASLA İÇEMEZDİ naniknanik

:roflol::roflol::roflol:gör anam gör işte doktor neyim yanında haletmiş seninnnnnnn

korkulur sendennn:teytey::teytey:

evet ya ne ellesem tedirginim hemen ellerimi yıkıyorum

TUBA PARANOYAK OLMAYASIN SEN...delikafadulden DOĞUMDAN SONRA DİREKT NOROLOJİYE...SAÇMALAMA LEN TAKINTI HALİNE GETİRME BAK İNADINA OLUR
BAK MESELA BENİMDE SAĞ TARAFIMDA BOYNUMA DOĞRU SİYAH ZEYTİNİM VAR ÇOK SEVİYORUM ÜSTELİK ONU BEN:icecream:

Tuba bak artık sana ÇÖm demıcem bundan bÖyle kardeŞımsın...sana ÇÖm dıyen karŞısında benı bulur leynnnnnnnnnnnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…