Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

:dance::danceoktoru Sensin anam yönlendir başka hekime ne gerek ye dersin yer konuş dersin konuşur sus dersin susar dogur dersin dogurur...:roflol::roflol::roflol:

bir açıldı pir açıldı çiçen işleri maşallahh..................

nanacım üzülme azıcık sabret....yanlzı degilsin bak bizler burdyaız bebegin yanıdna ....:enbuyukkk:

sağol fıstığım ninikim ve semoşumda demiş aman nebilim iştee takmıyorum iştee zaten 7 ay sonra gidicem burdan bebişimle dimi :)

sorma ninik yaa oya 15 dakka bilem durmuyor ki hahahaaa anlık cevabımızı bile görmeden gidiyorrr
uyumuşun arada gördümde anacım cevap yazamıyomki okuyom yine arada kafamı kaldırıp şimdi yine iyi bilgisayar başındayım laboratuvara inince hiç bakamıyom

saol civcvi yaa harbiden maşallah açıldı da iyi olduda kız kaç aydır deli gibi nette gezmekten fenalık gelmişti döndüremiyorduk bile burayı geçen haftadan beri iyi allaha şükür istikrar yok anacum bizim işlerdede bi bakıyon deli gbii yoğun bi bakıyon sinek avlıyoz oof yani neyse böyle gitsin inşallahh yaaa

Tuba bak artık sana ÇÖm demİcem bundan bÖyle kardeŞİmsİn...sana ÇÖm dİyen karŞısında benİ bulur leynnnnnnnnnnnnnn...

KOŞ YETİŞ MÜRÜCÜM BU TAŞ SANA İDİ....................CADIARZU
TUGBA20 Yİ HİMAYESİ ALTINA ALMIŞ NİNİKKKKK:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ÇıÇEM RESMEN ARI GıBıSıN ÇALIŞ ÇALIŞ ARADADA BURAYA KONMAYI UNUTMA
KIZ ÇALIŞICAM DıYE KENDıNı KAYBETME ZATı ZOR BULUYORSUN YOLUNUkaydirigubbakcemile3

Geldım uleynnnn...Çok konuŞuyorsunuz yetıŞemıyorum anam
cıvcıv zaten Çenesı dÜŞÜĞÜn tekı
ee sneınde kalır yanın yok yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…