KIZLAR BEN KAÇIYORUM PATRONUM GELDİ
YARIN GÖRÜŞÜRÜZ MİLELET KENDİNİZE İYİ BAKIN...
BANA ULAŞMAK İSTEYENLER 09000 952 9 5 25 ARAYABİLİR delikafadulden
ayy anacım noldum ben böyle ya sanırım üşüttüm denizde :sm_confused:
eee olcak o kadar havalar bozuk artık ya bana kış geldi kısslar ya ellerim hemen çatladı kış boyunca da böyle gider artıkınnnnn hep böyle kışın eller kırmızı
semasucum klomen kullandımı dimi sen kaç tane yumurtan oluşmuş canım ve nasıllarmış
kuşum tatil nasıl geçti bakem ailenide gördün ohhh zımba gibi başlamışsındır bu haftaya inşallah hamişsindir canımcım....
ayyy hadi inş semoşum ne zamandı günün az mı kaldı
canım 5 gün klomen kullandım, doktora gittik üç tane yumurtan oluşmuş, çok sağlıklı ve boyutları da çok iyi dedi. çatlatma iğnesi yapıldı. 12 ekime gün verdi, hamiş olarak bekliyorum seni dedi doktorum :CüvCüv:
inşaallah hamiş olurum bu ay ümitle gün sayıyorum, inş hep birlikte tubalar ve nana nın yanına çıkarız onlar orda çok yalnız kaldılar
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR.
YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ....BEN KAÇARRRRRRRRRRRRRopuyorumnanaktan
inşallah canım inşallah süper 3 tane yumurtan hadi bakalım hayırlısı
benim 8 taneydi bu ay doktorun dediği günlerde ilişkiye giremedik sonraki gün anca o yüzden ben hiç umutlu değilim canım ve korkumda kist olarak kalması 8 tane yaa hepsi çatlamazki mafoldumben
öyle düşünme canım, bizde aslında çok düzenli şekilde ilişki kuramadık. benim ailem bize kalmaya geldiler eşimde onların gelişinden rahatsız oldu bişi yapmak istemedi mafoldumben
bende ısrar etmedim ama yinede umudumu kaybetmiyorum, sende umudunu kaybetme canım inşaallah el ele üst kata çıkacağız seninle :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?