Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

eee olcak o kadar havalar bozuk artık ya bana kış geldi kısslar ya ellerim hemen çatladı kış boyunca da böyle gider artıkınnnnn hep böyle kışın eller kırmızı

KIZLAR BEN KAÇIYORUM PATRONUM GELDİ
YARIN GÖRÜŞÜRÜZ MİLELET KENDİNİZE İYİ BAKIN...

BANA ULAŞMAK İSTEYENLER 09000 952 9 5 25 ARAYABİLİR delikafadulden

kuşummmmm arıyorum arıyorum cevap vermiyorsun bak olmuyor böyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3fisfisfis

eee olcak o kadar havalar bozuk artık ya bana kış geldi kısslar ya ellerim hemen çatladı kış boyunca da böyle gider artıkınnnnn hep böyle kışın eller kırmızı

ayy kız bende üşüyorum ya sabahtan beri zaten ince hırkayla oturuyom burda bizim ofisler biraz soğukta

semasucum klomen kullandımı dimi sen kaç tane yumurtan oluşmuş canım ve nasıllarmış

canım 5 gün klomen kullandım, doktora gittik üç tane yumurtan oluşmuş, çok sağlıklı ve boyutları da çok iyi dedi. çatlatma iğnesi yapıldı. 12 ekime gün verdi, hamiş olarak bekliyorum seni dedi doktorum :CüvCüv:
inşaallah hamiş olurum bu ay ümitle gün sayıyorum, inş hep birlikte tubalar ve nana nın yanına çıkarız onlar orda çok yalnız kaldılar

kuşum tatil nasıl geçti bakem ailenide gördün ohhh zımba gibi başlamışsındır bu haftaya inşallah hamişsindir canımcım....

güzel geçti canım evet ailemide gördüm bayramdan sonra da bodrumda kaldık 4 gün yetmedi ama olsun napalım değişiklik işte denize girdim orda soğuktu ama girdim valla üşüye üşüye bu sene daha yeni girdim denizi çok severim bende bu sene ilk defa böyle geç girmiş oldum istanbulda girilebilecek güzel yer yokki

inşallah canım inşallah süper 3 tane yumurtan hadi bakalım hayırlısı
benim 8 taneydi bu ay doktorun dediği günlerde ilişkiye giremedik sonraki gün anca o yüzden ben hiç umutlu değilim canım ve korkumda kist olarak kalması 8 tane yaa hepsi çatlamazki mafoldumben

antalyada arkadaşımla görüştüm hamileydi ben 5-6 ay denediler sanıyordum meğer kız ilk ay denedikleri zaman hamile kalmış nasıl oluyo anlamıyorum ben ya bu işi ve de onlar evlenmeden öncede birlikte olmuşlar ve ilkinde hamile kalmış kürtaj olmuştu o zaman

öyle düşünme canım, bizde aslında çok düzenli şekilde ilişki kuramadık. benim ailem bize kalmaya geldiler eşimde onların gelişinden rahatsız oldu bişi yapmak istemedi mafoldumben
bende ısrar etmedim ama yinede umudumu kaybetmiyorum, sende umudunu kaybetme canım inşaallah el ele üst kata çıkacağız seninle :1hug:

canlarım iyi akşamlar, benim mesai bitti şükür akşam uğrarım inşaallah şimdilik hoşçakalın öpüyorum hepinizi şekerleeerrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yuhhh yani ben de evlenmeden nasıl yapıyolar onu anlamıyom benim göbeğim çatladı be:kedi:yapasıya neyse fazla detaya girmiyim benimde bir arkadaşım nişanlıydı seneye evleneceklerdi bayramda apar topar yaptılar düğünü hamileymişşşşş

kaybetmeyin az ve öz olsun yetio zaten bizde ramazan diye 2 kere yapabildik hem streste olmuyosun öyle olunca daha rahat bebeği düşünmüyosun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…