Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

civcivim cosmo hala istannbulda annelerinin yanında pazartesi işbaşı yapıcak...ondan aarada bir giiryor

kaydirigubbakcemile3sana günaydın kittym ne hoş yazmışsınnn

günaydın melek taşıyıcısı nasılsınız bakalım opuyorumnanaktanŞeniz

kittyyy hoşgeldin....naber bebek?

hosbuldum bidenemmmmŞenizopuyorumnanaktan ne olsun hamile olamadım sümüklü oldum galiba :roflol::roflol:burnum aktı akacak gibi kafamçokkarıştı

ana kraliçe olarak sizi bilgilendirmek istediğim şeyler var...

bu mürüvvet kullanıcı adındaki arı hergün topiğe geç gelmeye başladı ve eski performansı ne yazıkki yok..sayyın kraliçem siz ne uygun görürseniz onu o şekilde cezalandırmayı düşünüyoruz..

önce ninikim onu yumurtlamaya ardındanda hamile kalmaya mahkum ediyorum :roflol::roflol:sence uygunmudur bidenemmmmmmmmmm kötükedihüso

ya ana kraliçe sana diyorum len

geldim bidenem geldimmmm kızma hemenceceik :asigim:

iiyim kittycim sen nasılsın bugün soğuk mu ne çok üşüyorum ben ya azıcık şurayı temizleyim geliorum şimdi

evet canım soguk bende üşüdüm bugun a.s

günaydın bebişlerrrrrrr
günaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz

[color="ındigo"]
şu hayat kavgasında..
Toz duman sürüklendim..
Nerdesin suna boylum..
Gözlerinde sevdam kaldı.
öyle bir yaşamakki...
Kendimi zor büyüttüm ..
Ayrılık vurgununda,
belli etmedim ama ciğerim yandı...
Elleri sevdim sanma
hatıralar şahidimdir
ben yandım yar sen yanma
aşk amansız bir haindir

dünya...yıkılsa...yıkılmaz.. Aşkın bende
leyla..yeniden..can buldu..bak sayende..........​
[/color]

HAYIR YA BENCE ONUN ATEŞ TABLOSUNU KıMSE YORUMLAMASIN delikafadulden HERGÜN EV ÖDEVıNı BURAYA GETıRıP GETıRıP DURDSUN AMA ıLGıLENMEYELıM alkisalkisalkis

KIZIM SEN BENCE YUMURTLADIĞININ FARKINDA DEĞıLSıN :mymeka:

la aclıktan ölüyom ha gidipte birseyler atıstırayım bari zaten tık yok forumda göbüşüsünüzde bebişleriniz tıktıklasın inşallhhhhhhhhhhhhhhh tekme atıp atıp dursun size emiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol:

GÜNAY DIN GUNAYDIN GUNAYDIN GEÇMİŞİ OKUDUM GELDİM kaydirigubbakcemile3
KOŞ YETİŞ MÜRÜCÜM BU TAŞ SANA İDİ....................CADIARZU
TUGBA20 Yİ HİMAYESİ ALTINA ALMIŞ NİNİKKKKK:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
HEDİLEYYYN ÇÖM ANNE SENİ

göbüşüne melek kondurmak isteyen ve göbüsüne konan melegi buyutmeye calısan hatunlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnopuyorumnanaktanŞeniz
GUNAYDIN CANMMM

günaydınnnnnnnnnnnnnnn...tubacım yina sen ve ben varız ya...bu müro iyi salladı burayı valla
GUNAYDINN NINIKIM
günaydınnnnn kısssssslarrrr
GÜNAYDINNÇÖMMMM

kız mücü ses versene :mymeka::mymeka:
EFENDIM CANIM GECMŞ OKYRDUM

NOLU BENİ MAHKUM ETMEYI AFFEDIN LEN BUTUN ÖMRÜM BOYUNCA YUMRTLRSAM NE OLURM BEN SONRA TAVUGA DÖNERIM BEE kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…