Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tamam öyle yapalım bizde onunla ilgilenmeyelim onu ilgisizlige sevgisizlige hepsininden önemlisi bizsizlige mahkumedelim :roflol:

yok yumurtlamadım ben hala atesim yerlerde :roflol:

MÜROOOOOOOO BAK TUĞBAYA ÇÖM DEME SENı Bı ÇÖMERıM YERE GÖRÜRSÜN...:mymeka: BUNDAN SONRA ÇÖM DEMEK YOK ULEYYYYYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNN :enbuyukkk:

tamam öyle yapalım bizde onunla ilgilenmeyelim onu ilgisizlige sevgisizlige hepsininden önemlisi bizsizlige mahkumedelim :roflol:

yok yumurtlamadım ben hala atesim yerlerde :roflol:

vereliniortak SÜPERSİN KİTTYY SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRR Şeniz alkisalkisalkis

Ya kİtty sen yemeĞİnİ ye gel ben forumdan Çıkıyorum

cıkma bidenem :1hug:

kaydirigubbakcemile3 gel anam sen yanıma ben seni bi yımırtlatıvereyim ben bu ay resmen tavıkk oldumm hahahakaydirigubbakcemile3 8 tane yımırtam vardı

geldim yımırtlat beni bidenemmmmm :roflol: masallah yumurtan cokmus birinide bana verirrisin ozman ha ne dersin anlastıkmı :roflol:

EVET yerimseniben NERDEN ANLADIN...SENDE BANA BOŞ DEĞİLSİN DEMEKKİŞeniz

tabiki ne sandın bidenemmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan:asigim:Şeniz

günaydın senin yumurtalarını azarda satacaz imalattan halka :roflol::roflol::roflol::roflol:

YÜRÜ GİT LEMMM
BENDE BAŞKA TOPİĞE GİDRIM O ZAMAN ARKMDAN AGLRSINZ MÜROO GELSİN DYE :roflol:

foreverım gelmiş hosgelmişşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktanŞeniz

MÜROOOOOOOO BAK TUĞBAYA ÇÖM DEME SENİ Bİ ÇÖMERİM YERE GÖRÜRSÜN...:mymeka: BUNDAN SONRA ÇÖM DEMEK YOK ULEYYYYYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNN :enbuyukkk:
HADİİ LENNN ÇÖM İŞTE O ÇÖMANNE

kısss müroo adamı hasta etme :mymeka:
DET :mymeka:SUS LENN SEN KONUŞMA

TUĞBA BEN SENİ BURDA KORUYAYIM SENİN YAPTIĞUINA BAK YA...AYIP AYIP yerimseniben
OHHH OHHH MUSTAHAK SANA

KIZ MÜROOO SEN NASIL CVP VERıYORSUN BANA YA..UATNMIYOR MUSUN HıÇ...GıTR BAKALIM BAŞKA TOPıK SENıN HERGÜN ATEŞ TABLONU KAFANA NASIL ÇARPIYOR GÖR :mymeka: ALTTAN ALICAĞINA BıDE ARTıSLıK YAPIYOR ŞUNA BAK :mymeka: DÖVERıM LEN

geldim yımırtlat beni bidenemmmmm :roflol: masallah yumurtan cokmus birinide bana verirrisin ozman ha ne dersin anlastıkmı :roflol:

veririm bidenem neden vermiyim hatta 2 tane vereyimde ikiz olsunlar amma bağalım benimkiler yımırtladımı yaından sonra regl olmam gerek görücez bağalım pek umutlu değilim ama

veririm bidenem neden vermiyim hatta 2 tane vereyimde ikiz olsunlar amma bağalım benimkiler yımırtladımı yaından sonra regl olmam gerek görücez bağalım pek umutlu değilim ama

inşallah bu sefer olur canım tutunur bir tanesi :Saruboceq::Saruboceq:

tamam anlastık bende ikiz dogurayım birinide ninike vereyim hediyem olsun :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…