kızlar ben bu ay yumurtlayamadım hala biri beni yumurtlasın :roflol:
HAYIR YA BENCE ONUN ATEŞ TABLOSUNU KİMSE YORUMLAMASIN delikafadulden HERGÜN EV ÖDEVİNİ BURAYA GETİRİP GETİRİP DURDSUN AMA İLGİLENMEYELİM alkisalkisalkis
KIZIM SEN BENCE YUMURTLADIĞININ FARKINDA DEĞİLSİN :mymeka:
tamam öyle yapalım bizde onunla ilgilenmeyelim onu ilgisizlige sevgisizlige hepsininden önemlisi bizsizlige mahkumedelim :roflol:
yok yumurtlamadım ben hala atesim yerlerde :roflol:
Ya kİtty sen yemeĞİnİ ye gel ben forumdan Çıkıyorum
kaydirigubbakcemile3 gel anam sen yanıma ben seni bi yımırtlatıvereyim ben bu ay resmen tavıkk oldumm hahahakaydirigubbakcemile3 8 tane yımırtam vardı
EVET yerimseniben NERDEN ANLADIN...SENDE BANA BOŞ DEĞİLSİN DEMEKKİŞeniz
GÜNAY DIN GUNAYDIN GUNAYDIN GEÇMİŞİ OKUDUM GELDİM kaydirigubbakcemile3 HEDİLEYYYN ÇÖM ANNE SENİ
GUNAYDIN CANMMM
GUNAYDINN NINIKIM
GÜNAYDINNÇÖMMMM
EFENDIM CANIM GECMŞ OKYRDUM
NOLU BENİ MAHKUM ETMEYI AFFEDIN LEN BUTUN ÖMRÜM BOYUNCA YUMRTLRSAM NE OLURM BEN SONRA TAVUGA DÖNERIM BEE kaydirigubbakcemile3
YÜRÜ GİT LEMMMHAYIR YA BENCE ONUN ATEŞ TABLOSUNU KİMSE YORUMLAMASIN delikafadulden HERGÜN EV ÖDEVİNİ BURAYA GETİRİP GETİRİP DURDSUN AMA İLGİLENMEYELİM alkisalkisalkis
KIZIM SEN BENCE YUMURTLADIĞININ FARKINDA DEĞİLSİN :mymeka:
TUĞBA BEN SENİ BURDA KORUYAYIM SENİN YAPTIĞUINA BAK YA...AYIP AYIP yerimseniben
HADİİ LENNN ÇÖM İŞTE O ÇÖMANNEMÜROOOOOOOO BAK TUĞBAYA ÇÖM DEME SENİ Bİ ÇÖMERİM YERE GÖRÜRSÜN...:mymeka: BUNDAN SONRA ÇÖM DEMEK YOK ULEYYYYYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNN :enbuyukkk:
DET :mymeka:SUS LENN SEN KONUŞMAkısss müroo adamı hasta etme :mymeka:
OHHH OHHH MUSTAHAK SANATUĞBA BEN SENİ BURDA KORUYAYIM SENİN YAPTIĞUINA BAK YA...AYIP AYIP yerimseniben
foreverım gelmiş hosgelmişşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktanŞeniz
geldim yımırtlat beni bidenemmmmm :roflol: masallah yumurtan cokmus birinide bana verirrisin ozman ha ne dersin anlastıkmı :roflol:
TuĞba bu mÜro varya sana ÇÖm dedİ bnende senİ korudum aĞırlıĞımı koydum
veririm bidenem neden vermiyim hatta 2 tane vereyimde ikiz olsunlar amma bağalım benimkiler yımırtladımı yaından sonra regl olmam gerek görücez bağalım pek umutlu değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?