Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

veririm bidenem neden vermiyim hatta 2 tane vereyimde ikiz olsunlar amma bağalım benimkiler yımırtladımı yaından sonra regl olmam gerek görücez bağalım pek umutlu değilim ama

hadi hayırlısı canım umutsuzluğa düşme sen inş olcak canım sekiziz olursa senin şimdi o zaman nolcak sen başkasına söz verme hemen de kalanları verirsinkaydirigubbakcemile3

HADİ LEYYYN ATES ÖLÇME TOPİĞİ VAR ÇİÇEMDE ORDA HERGN KOYRM HRGN YORUMLR ORDA zemuszemus Çok üzgünüm çoook KONUŞMA LENN KONUŞMA LEN KAPRİSLİYİM ASABİYİM KOMPLESLİYİMMM
hoşbuldum tatlımmmm opuyorumnanaktan

HG CANM
TuĞba bu mÜro varya sana ÇÖm dedİ bnende senİ korudum aĞırlıĞımı koydum
SEN KORU O SENN BAŞINA CIKSIN :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:

Kız mÜrooo ÇıÇeĞe de restımı Çekerım bak gÖrÜrsÜn...hastayım kızım ben hasta...bak sutratına kapanıyourm bır ıkı ÜÇ kapattım

KIZ KAMYAS SEN NEDEN KONUŞMUYORSUN BENLE VARSA Bı DURUM SÖYLE YANı...BıLMEM AMA BıZ SENLE BU TOPıKTE KLOMENDAŞIZ BıLMEM FARKINDAMISIN :mymeka:

KIZ FOREVER SENDE YANı ZATEN ARADABıR GELıYORSUN ONDADA KOCANLA OKEY OYNICAK ZAMANI BULDUN PES YANı Çok üzgünüm çoook

KıTTY DOĞRU SÖZE NE DENıR ...AMA GERÇEKLERDE ıNSANIN YÜZÜNE BU KADAR ACI ŞEKıLDE SÖYLENMEZ Kı YA Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…