Bİ yemek molası 10 dk burdayım
Duydunmu mürooooooooo
bak hamişmişim
havaya da girerim ben şimdi
duydunuzmu kızlaaaaaaaaaarrrrrrr
sabahlar olmasın anammmmm :teytey:
tey tey de tey tey :teytey: :teytey: sevündüm şimcik hihoyyyt
ahanda sözünüzü yere düşürmicem :jeyyar:
sağlam adımlarınan geliom delikafadulden
ama ben ayın 21 indeyim. benden önce herkez patır patır üste çıksın.
soona bende gelcem arkanızdan
fikir fikir fikirdeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn heyttttttttttt beeeeeee teyze olucammm ben bu ay bu topiğin tamamından ümitliyimmmmm kaydirigubbakcemile3
Duydunmu mürooooooooo
bak hamişmişim
havaya da girerim ben şimdi
cosmo kzı çalışma yapabildin mi annenin evindeeeeeee:roflol:
herkes aşağıda ama yazmıyor bende deli gibi yazıyorum...bulaşak diyom tık yok yazak diyom tık...tabi bebek gelmez ben olsam bende gelmem
herkes aşağıda ama yazmıyor bende deli gibi yazıyorum...bulaşak diyom tık yok yazak diyom tık...tabi bebek gelmez ben olsam bende gelmem
gir tabi havayaa tatlım yaaa girrrrrrrr aaaaaaaaaa sen doğur ben neler alcem yiğenimeeeeeee kaydirigubbakcemile3
ooh oohh yandan yandannnnn ooh ohhh acukta kıvıralımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm heheheeeeee
tamam açılışı biz seve seve yaparız benden öncede vardı ama benim tarihimde ben üstüme düşen görevi yapıcammmm and içiyommm hahahahaha
civcvi kız buluşalım valla yaaaaaaaa
yavrukuşum patır patır yazıyommmm daha ne istiyon bi mutlu edemedim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt
Kızım bak varya doğrurrum yollamzasan gelir sıkarım topuklarına senin ha
taksimde direk gecelere aksak hahahahahaaaaa
cumartesi buluşalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
taksimde direk gecelere aksak hahahahahaaaaa
duyduk kuşum hadeeeeee bende senden ümitliyim bu ay banada bulaşıcak yupiii
reglisaşımmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyerim seni yerrrrrrrrrr
yaaaaaaaa banane işte zaten yeni cıktım polimikten sokmayın beni tubada kist hapı içmişsin diyor zaten:çok üzgünüm:
sositosositosositosositosositososito başka yerlerede yazıyorsun sen aldatıyorsun beni...
yavrum yaa topuklarımı sıkmaa basen bölgem daha etli oraları sık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayıp ettin cosmom yaaa sen doğurr kargoylan yolluycam üstelik kargo ödemesinide ben yapıcammmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 hee olurda dönmüş olursanız iste drek kendim getircemmmmmmm delikafadulden
vereliniortakcosmo kzı çalışma yapabildin mi annenin evindeeeeeee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?