Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Duydunmu mürooooooooo
bak hamişmişim
havaya da girerim ben şimdi

gir tabi havayaa tatlım yaaa girrrrrrrr aaaaaaaaaa sen doğur ben neler alcem yiğenimeeeeeee kaydirigubbakcemile3

ooh oohh yandan yandannnnn ooh ohhh acukta kıvıralımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm heheheeeeee
tamam açılışı biz seve seve yaparız benden öncede vardı ama benim tarihimde ben üstüme düşen görevi yapıcammmm and içiyommm hahahahaha

civcvi kız buluşalım valla yaaaaaaaa

herkes aşağıda ama yazmıyor bende deli gibi yazıyorum...bulaşak diyom tık yok yazak diyom tık...tabi bebek gelmez ben olsam bende gelmem

Kızım bak varya doğrurrum yollamzasan gelir sıkarım topuklarına senin ha

Kızım bak varya doğrurrum yollamzasan gelir sıkarım topuklarına senin ha

yavrum yaa topuklarımı sıkmaa basen bölgem daha etli oraları sık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayıp ettin cosmom yaaa sen doğurr kargoylan yolluycam üstelik kargo ödemesinide ben yapıcammmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 hee olurda dönmüş olursanız iste drek kendim getircemmmmmmm delikafadulden

duyduk kuşum hadeeeeee bende senden ümitliyim bu ay banada bulaşıcak yupiii
reglisaşımmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyerim seni yerrrrrrrrrr

yhaaa mananem yaa neden benden sana bulaşıyormuş?
bırak da senden bana bulaşsın dimi ama Şeniz
sen benden önce gör inşallah ikinci çizgiyi opuyorumnanaktan
ardından da ben geliom regl günü daşım. ama regl olmayacak arkadaşım kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaa banane işte zaten yeni cıktım polimikten sokmayın beni tubada kist hapı içmişsin diyor zaten:çok üzgünüm:

kız takma kafanı yaaa... herşeyde bir hayır var...
buna da şükür de bidenem olmazmı?
bak burada hepimiz birbirimize desteğiz.
hepimiz bir zincirin halkalarıyız. hepimiz sağlam ve birbirimize destek olmalıyız ki ki bu zinciri kopartmayalım...
Şeniz
en sonunda bu zinir bu şekli alıcak

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Eeee teyze olmanında bi bedeli var tabi ...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…