Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

süpeeerrrrr sositososito sositososito sositososito
işte yaa adamımsın sennnn yaa boşver biz başka zaman başbaşa akarukkkk kaydirigubbakcemile3

ben c.tesi yola çıkcem kızım olmaz
Mübarek gün türbede falan buluşalım olmazsakaydirigubbakcemile3
cuma akşam buluşsakkkkkkkkkkkkk

bak yine dalga geçiyorsun sen beni öldüreceksin ne dedim ben sana klava:klava:

cumaya ne dersin sana gazozda alıcammmmmmm delikafadulden

en sondaki hamiş oln benmiyim :çok üzgünüm:

vereliniortak
cok güsel bi konuya degindin civciv yapabldinmiki benden önce dogurasın kısskaydirigubbakcemile3 beni kıskndrynz bıde gene benmle brlktesın kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol:müro sen takılma bunlara.............sen tablonu yaz buraya anacım bekliyoruz biz.4 gözleeeeeeee

len çiçem sen kartalda ben taksimde cosmoda maslakta nanada bahçelievlerde nasıl olucak cuam aksamı

hahahaa onu düşünmedim ama ben gelirim her yereeeeeeeeeeeeeeee kadıköy ve beşiktaş merkezi yerler oralar olabilir cuma akşam çok trafik olabilir ben erken çıkarım işten ne bilim yaa çözüm üretin cumartesi sabah çalışmıyosanız o zaman buluşalım cosmo gitmeden yanii

kızlarr sabahtan beri göbek deliğimin etrafı hop hop hopluyor zıp zıp zıplıor.
inşallah bu ay olucak :Saruboceq:
pıtır pıtır maşallah

çiçem cosmo yan çiziyor....madem istanbula geldin veya gelecektin önceden söler bir insan degilmi?? ayarlarız....yumurta kapıya gelmiş dediğine bak.....boşver anacım bırak gitsin..............kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

OFFF YA BEN YOKUM AMA :gitme: KIZIM VARYA BEN BLÖF YAPMITIM YA E BULUŞMASI SAÇMALAMAYIN BE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…