iyiyim bebemmm sen nasılsınnnnnnnnnnnnnn fikfik kokulu günlerin eşiğindeymişinnn kaydirigubbakcemile3
kız benimde 8 ekimmmmmmmm gelmiycekler hesaplara göre 20 haziran 2010dan sonra sökülcezzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
klomen kullandım bayram boyunca, bayram döğüşü de çatlatma iğnesi oldum. bu haftayı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz kocişimle :kedi:
inş 8 ekimde kırmızlar gelmez :Saruboceq:
sen nasılsın tatlım, özledik seni ya mafoldumben
sensiz buraların hiç tadı olmuyoooo yerimseniben
bu haftayı iyi değerlendirmemiz lazım kocişimlee :kedi: :kedi: :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
YOK ANAM İSTANBULADA KAYBOLURUM BEN...LEN CİVCİV BAŞIMIN ETİNİ YEDİN COSMO DİYE NEREYE GİDİYORSUN ŞİMDİ...BEN SENİN YANINDADA SEVERİM Kİ COSMOMU
GEL AŞKIM Şeniz Şeniz lülülülülülü BUDA SİZE :roflol:
hgggggggggggggggggggggg mısır püskülü cosmom yumrtldnmı gıııCanım arkadaşlarım nabersnz?
noluyoooo nannnn ulu ortaaaalmaz: lmaz: lmaz:
fikir fikir fikirdeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn heyttttttttttt beeeeeee teyze olucammm ben bu ay bu topiğin tamamından ümitliyimmmmm kaydirigubbakcemile3
heheheeeeee kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yakanda karanfille gel biz bıluruz seni demi çiçeeeeeeeeeeeeemmmm
hgggggggggggggggggggggg mısır püskülü cosmom yumrtldnmı gııı
hgggggggggggggggggggggg mısır püskülü cosmom yumrtldnmı gııı
menden de ümitlimizin çiçek appplaaa :kedi:
mende dooorucammı :CüvCüv:
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3
heheheeeeee kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hahahaaa kız koyun can derdinde kasap et derdinde sen yumurta derdindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bence sen rahat ol cosmo kesin hamiş bak bu telaşları arasında streste olmamıştır rahat bi şekilde kalmıştır hamiş inşallahhhh sende bu ay arkasından gelcen bebekkkkkkkkkkk
yavrum ilk sırada sen varsın zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii peşin sıra patır patır doğurcaz nufus ibresi bi anda artıcakkkkkkkkkkkkkkk delikafadulden
duydunuzmu kızlaaaaaaaaaarrrrrrr
sabahlar olmasın anammmmm :teytey:
tey tey de tey tey :teytey: :teytey: sevündüm şimcik hihoyyyt
ahanda sözünüzü yere düşürmicem :jeyyar:
sağlam adımlarınan geliom delikafadulden
ama ben ayın 21 indeyim. benden önce herkez patır patır üste çıksın.
soona bende gelcem arkanızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?