Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

çiçek aynı seyi yazmısız ninige heeeeeeeeeeeee dememki ondaki cesareti ikimzide görmüşüzzzzzzz
hehe yaaa sormaa bende gördüm mahallede kavga çıktıda oraya bakmaya gittim ne aksiyon dolu bir yer burasıdaaa yaa

çiçem ben gelirim c.tesi........sabahtan olsa benim öglen işim var çünkü.............
beşiktaşda kahvaltı ederiz sohbet ederiz.kaynaşırız.........
tamam şekercim cumartesi sabah gelirim saat verin banaaa ben erken kalkıyom zati bizim ordan kolay gelmek

saat söleyin c.tesi bide yer ismi verin ben karanfilimi yakama takar gelirim
tek başımada kalırsam hepinize küser giderim

yer ismi verelimde ben yer isimlerini hep unuttum yaa sarıcıvcıv varmı kuşum senin bildiğin bi yer orda bizim gittiğimiz bi pastane vardı büyük bi yer okuldaykende unuttum adınıı kızz

aaa galiba orasıydı anamm 10 yıl oldu okul biteliii hahahahahaaaaa evet sahile doğru tam balmumcunun bititği yer demi orasııı bi kaç tane pastane var yan yana zatenn beşiktaşa garip bi heykel dikmişlerdi onun çaprazında kalıyor

kızlar noluyoz ayol buluşmamı dediniz bende gelmek istiyom ama c.tesi tüm gün çalışıyorum izin alamam pazar günüde görümcemin kızının doğum günü var kayınvaldemlerde geliyolar ankaradan

kızlar noluyoz ayol buluşmamı dediniz bende gelmek istiyom ama c.tesi tüm gün çalışıyorum izin alamam pazar günüde görümcemin kızının doğum günü var kayınvaldemlerde geliyolar ankaradan

ya sabahtan başın ağrısa meselaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden bi kaç saatcikkkkkkk

iyi iyi ben evden 730 gibim çıksam ayy uzun zaman oldu vapura binemedim yaa süper olucak kzılarrrrrrrrrrrrrrr heyoooooooooooo telimi veririm size özelden sizde verinnn haaaaaaaa bi aksilik neyim olur konuşuruz hehehee kart sesimi duycanızzzzzzzzz

kamyas kız sende gelseneeeeeeeeeeeee yakınsın beşiktaşaaaaaaa

ya canım gelirim gelmesinede ben çalışıyorum c.tesileri birde ben tam bilmiyorumki oraları biliyorsun biz istanbula geleli 1 yıl bile olmadı hem kocama söylesem şimdi ne der bilmiyorum bilmediğin yerlere gitme diyebilir üfff yaa bende valla tanışmak istiyorum sizlerle zaten burda arkadaşım yok

aman tatlım yaaa beşiktaşın göbeği buluşcamız yer hem ben gazoza ilk buluşmada ilaç atmaaammmmm hahahahahaaaaaaaaaaaaa

tamam çiçeeeeeeeemmmmm c.tesi ordayım benim zatti resmim var profilimde
Heheyttttt be

heheeee yaşasın valla benimde resmim var kısa saçım şu anda erkek gibimm heheheee tamam o vakit ben size daha sonra telimi atarım varya bu hafta sonu gezmek istiyordum karşıları ne özledim dedim kendi kendimee heytt bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…