Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

YAAA BU DEMEK OLUYOR Kı TUBıŞıMıN NıKAH BÜYÜKLÜĞÜ VAR.KONUŞMAYIN ..KESıN ULEYYYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNN ADAM OLUN :mymeka:

Hee ya cok yenımıysın sende canm fstone 10 ay bnemde daha ben yenı gecen ay cocouk dusunmye basldm sen benden erkn baslmıssn korundunmu sen evlndktn sonra hapla

MAŞALLAHHH TUBİŞİM YÜRÜBE KİM TUTAR SENİİ:lepi::lepi:

:sm_cool:

YEMEKTEYİM MİLLET RAHATSIZ ETMEYİN cokacimcoook

afiyet ossun datlumm opuyorumnanaktan

MAŞALLAHHH ANAM BUNUNDA LİSTESİNİ YAPALIM TEBRİKEDERİZ GÜNÜ GELİNCE BİRBİRİMİZ TUBİŞ HEYTTT SENİN ELİNDEN ÖPER BU LİSTEopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evlilik ve yaş listesi mi?? kafamçokkarıştı

YAAA BU DEMEK OLUYOR Kİ TUBİŞİMİN NİKAH BÜYÜKLÜĞÜ VAR.KONUŞMAYIN ..KESİN ULEYYYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNN ADAM OLUN :mymeka:

efettt :jeyyar: nikah böyüğünüzüm leynnn...
benim sözümü dinleycenizz... lülülülülülü

hangi tubişin şekerimmmmmmmmm

ben beeennnn :asigim:

Kızlar bıŞey sorucam nıkah dÜĞÜnden Önce yapıldı..23 mart 2006da
dÜĞÜnde 08 nısanda bız 2 tarıhtede kutlama yapıyoruz....bu Şekılde olan varmııı

hee ya cok yenımıysın sende canm fstone 10 ay bnemde daha ben yenı gecen ay cocouk dusunmye basldm sen benden erkn baslmıssn korundunmu sen evlndktn sonra hapla

evlenmeden 2 ay önce başladım hapla korunmaya tatlım nisan ayında bıraktım mayısta düşük yaptım 2 ay tekrar normal yolla klorunduk geçen ayla bu ay korunmuyoruz tatlışş

Kızlar bİŞey sorucam nİkah dÜĞÜnden Önce yapıldı..23 mart 2006da
dÜĞÜnde 08 nİsanda bİz 2 tarİhtede kutlama yapıyoruz....bu Şekİlde olan varmııı

benim de 2 düğünüm oldu. 19 unda konyada, 21 inde istanbulda.
ama biz 21 mayısı kutluyoruz... kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…