Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

HADİ HAYRLISI CANM KAÇINCI GUNU ADETINN

inş. Tubişim hayırlı haberler getirirsin bizeee tatlımmm 15.gününmü bu günn canım
vereliniortak 15.GÜN BAŞLYRZ BIZ DIMI FSTONE PRGSTAN KULLNMAYA

Ne tyzesı kız...benım ya adetten yada kısttendır o batma tatlım..ÇÜnkÜ kıst benı baya zorladı bu ay her hareketımde varlıĞını hıssettırıyor...ınŞallah adet kanımla temızlenıcek bu ay sıkıyorum dıŞımı

ayy yavru kuşum benimmmm yaaa canımın içparesiiiiiiiiiiiii tamam yapmıycamm söz veriyom bakkkk :1hug:

sakin olalım yarını bekleyelim madem bakalım gelen giden olcakmı eğer olmazsa inşallah olmaz o zaman test yaparsın şekercim inşallah allahım hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı iyi evlatlar nasip etsinnnn :Saruboceq:

ben şimdilik gidiyorummmmmmm sakın yaşımlan ilgilii veyaa başka bişeyimlen ilgili dedikodu yapmayın yoksa sizlerin koordinatlarını birbir tespit eder uçar gelirim hahahahhaaaaa

laboratuvara iniyom kızlar öpüldünüzzzzzz hepinizzzzzzzzzzzzz uğrayabilirsem uğrarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm mucukusssssssssss

hadi hayrlısı canm kaçıncı gunu adetınn

vereliniortak 15.gün başlyrz bız dımı fstone prgstan kullnmaya

ewet tatlım en azından bana dr öle demişti o yüzden sordummm bende

ne tyzesi kız...benim ya adetten yada kisttendir o batma tatlım..çünkü kist beni baya zorladı bu ay her hareketimde varlığını hissettiriyor...inşallah adet kanımla temizlenicek bu ay sıkıyorum dişimi

kıss cadı yolarım saçını başını bu ne olumsuzluk yaaaa gıcık gıcık konuşma dr ye gittinmi kistin için yaw bizim komşudada kist vardı 3 ay soğan kürü yapı bişiycikim kalmamış şimdi incir kürü yapıyor bende başladım belkim faydası olur bu ay hergün kaynatıcam reglimden sonra başladım 21 gün içicem hayırlısı bakalımm

tubişim hoşgeldin yedin mi afiyet olsun
topimizin 21 lik ÇITIRI

evet yedim kuşumm opuyorumnanaktan teşekkürlerr...

inşallah canım doktoru araman iyi olmuş....inşallah melegin seninledir bu ay...bak hamişde kalsan bizi satmak yok.......o liste yapılacakkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yapmammı kuşum yaa... ben bi hamiş olim de, ne dilerseniz dileyin benden kaydirigubbakcemile3

bak gördün mü canikom...doktorlara malesef hatırlatıcaksın işte..hiç biri işlerini düzgün yapmıyur

evet kuşum ya... hatırlatmayınca olmuyor...

inş. Tubişim hayırlı haberler getirirsin bizeee tatlımmm 15.gününmü bu günn canım

canım son reglim 2 buçuk gün sürdü. ama ilaç aldım ben o zaman :gitme:
hayırlısı ya... test yaptım çoook silik gölge gibiydi.üzerine görmüş de olabilirim belki.
riske atmak istemem. fikfiklere devam ediyoruz.
göbek çevrem ve kasıklarım pıt pıt atıyor.
dedim boş boş bekliceeme ilaç takviyesi yapim.
2. düşüğüm gebeliğimin 20. günündeydi... :sinifsinif:

Hadı o zmaan toptan ıstıfamızı verelım yÖnetıme bende kaÇtım satt 5 gıbı buluŞalım yıne olurmu..ıŞ yapalım bırazcık

semacımm şekercim naberr işler vardı gittim geldim daha varda yapamıyom bekletmek gerekli sabaha artıkın canım

hoşgeldin bebek yaa benimde birden elektrik kesildi dan diye yine gidebilir haberiniz olsunn yaniiii saygısızlık etmek istememmm bebeklerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…