HADİ HAYRLISI CANM KAÇINCI GUNU ADETINNkızlar dr. umu aradım. hemen gel dedi. dedim günüm daha gelmedi... progestana başlimmi dedim.
dedi sen hep üzerine görüyorsun.günde 1 tane bebe aspirini, bide progestana başla dedi.
gününe 1 hafta kala felan gel dedi. eşim hapı almaya gitti... inşallah meleğim gelmiştir de bu defa benle kalır :Saruboceq:
vereliniortak 15.GÜN BAŞLYRZ BIZ DIMI FSTONE PRGSTAN KULLNMAYAinş. Tubişim hayırlı haberler getirirsin bizeee tatlımmm 15.gününmü bu günn canım
ÇİÇeĞİm...senden Çok fazla elektİrk alıyourm ya..bana İyİ gelİyorsun sen bÖyle yaparsan olmaz aama bak..
Kızım karnım davul gİbİ oldu..ben beklemesemde o gelİcek yanİ yapÇak bİŞey yok napayım...
hadi hayrlısı canm kaçıncı gunu adetınn
vereliniortak 15.gün başlyrz bız dımı fstone prgstan kullnmaya
ne tyzesi kız...benim ya adetten yada kisttendir o batma tatlım..çünkü kist beni baya zorladı bu ay her hareketimde varlığını hissettiriyor...inşallah adet kanımla temizlenicek bu ay sıkıyorum dişimi
tubişim hoşgeldin yedin mi afiyet olsun
topimizin 21 lik ÇITIRI
inşallah canım doktoru araman iyi olmuş....inşallah melegin seninledir bu ay...bak hamişde kalsan bizi satmak yok.......o liste yapılacakkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bak gördün mü canikom...doktorlara malesef hatırlatıcaksın işte..hiç biri işlerini düzgün yapmıyur
inş. Tubişim hayırlı haberler getirirsin bizeee tatlımmm 15.gününmü bu günn canım
ayyy hadi inşallahhhhh kızzzzzzzz bak dediğim gibi olmasın senin ardından patır patır dökülcezzzzzzz dmeiştim yaaa opuyorumnanaktan
dikkat et sende kendineee yat dinlen iş miş yapma ye iç uyu tv izlee delikafadulden
canım zaten dr. da dedi. bol bol istirahat et die.
şu an yataktayım zemuszemus
hadi inşallah bu ay üste çok kişi çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?