İNŞALLHH HADİ BAKALIM FUTBOLCUMU OLACAK YOKSAM KISSSyaw kızlarr nolcak bizim sonumuzzz
ya benim dün akşam kasığıma bir sancı girdiiii hopladım yaa bebek tekme mi attı acabaaaaa kaydirigubbakcemile3
MÜro can esprİmİ yapıyorsun sen bakem
inşallhh hadi bakalım futbolcumu olacak yoksam kısss
kokoş olur senin kız mürooooo
he canm yapyrm ben sazanlr olmasa anlıcaklr ama kaydirigubbakcemile3
8 ekimde bebekimmm az kaldı benimde
senin durum nedirr yaaa
sohbetiniz bol olsun bugünlerde başım çok ağrıyor arkidişlerim ..
alırım kız sebi ayağımın altına ha ha ha 83 lüüüüüüüüüü
kızlar dr. umu aradım. hemen gel dedi. dedim günüm daha gelmedi... progestana başlimmi dedim.
dedi sen hep üzerine görüyorsun.günde 1 tane bebe aspirini, bide progestana başla dedi.
gününe 1 hafta kala felan gel dedi. eşim hapı almaya gitti... inşallah meleğim gelmiştir de bu defa benle kalır :Saruboceq:
saol tatlım ya geçmiş olsun canım dinlen bakmada bilgisayaraa :1hug:Sohbetiniz bol olsun bugünlerde başım çok ağrıyor arkidişlerim ..
ayy inşallah kızzzzzzzzzzzz :1hug:Yaaaa ÇİÇek sen bÖyle yapınca ÜzÜlÜyorum lÜtfen ya...gıcıklık yapma...tabİkİ bİrlİkte olucaz ama bebİŞlerİmİzle beraber...onların ne zyarazlık yaptıklarını anlatıcaz bİrbİrİmİze
BOKTAN NE OLSUN...SABAH YATAKTA ŞÖYLE KOLLARIMI BAŞIMIN ÜSTÜNE KOYDUM BÖLE GÖBEĞİM BATMA FALAN HİSSETTİM LEN ACABA ?DEDİM SONRADA KENDİ KENDİME YÜRÜ GİT LEN DEDİM...:roflol:
ADET OLUCAM TATLIM GÜNÜM YARIN
kızlar dr. Umu aradım. Hemen gel dedi. Dedim günüm daha gelmedi... Progestana başlimmi dedim.
Dedi sen hep üzerine görüyorsun.günde 1 tane bebe aspirini, bide progestana başla dedi.
Gününe 1 hafta kala felan gel dedi. Eşim hapı almaya gitti... Inşallah meleğim gelmiştir de bu defa benle kalır :saruboceq:
kızlar dr. Umu aradım. Hemen gel dedi. Dedim günüm daha gelmedi... Progestana başlimmi dedim.
Dedi sen hep üzerine görüyorsun.günde 1 tane bebe aspirini, bide progestana başla dedi.
Gününe 1 hafta kala felan gel dedi. Eşim hapı almaya gitti... Inşallah meleğim gelmiştir de bu defa benle kalır :saruboceq:
bak gördün mü canikom...doktorlara malesef hatırlatıcaksın işte..hiç biri işlerini düzgün yapmıyur
ayyy hadi inşallahhhhh kızzzzzzzz bak dediğim gibi olmasın senin ardından patır patır dökülcezzzzzzz dmeiştim yaaa opuyorumnanaktankızlar dr. umu aradım. hemen gel dedi. dedim günüm daha gelmedi... progestana başlimmi dedim.
dedi sen hep üzerine görüyorsun.günde 1 tane bebe aspirini, bide progestana başla dedi.
gününe 1 hafta kala felan gel dedi. eşim hapı almaya gitti... inşallah meleğim gelmiştir de bu defa benle kalır :Saruboceq:
ÇİÇemmm bahsettİĞİn tekme tarzı aĞrı bendede olmuŞtu geÇen ay bekledİĞİm adet gÜnÜmde ben o gÜn tekrar yumurtlamıŞtım sonra 14 gÜn sonra bayram gÜnÜ yedİm kırmızı kartı akıntını kontrol et tatlım ve boŞ geÇİrme bu bİrkaÇ gÜnÜ derİmm bennn bİde eĞer akıntın yumuŞ akıntısıysa 14 gÜn ekle o gÜnÜ bekleme adet İÇİnnn ÇÜnkÜlÜm bebİŞ gelcekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?