Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Len ÇıÇek ne sandın sen ....bana destek Çıkmak ıÇın yaptı Öyle bende yazdım gÖrmedın mı.... MÜrooooooooooooooooooooo bÜyÜksÜn bebeĞım....senı tek geÇerım

Yaaaa ÇıÇek sen bÖyle yapınca ÜzÜlÜyorum lÜtfen ya...gıcıklık yapma...tabıkı bırlıkte olucaz ama bebıŞlerımızle beraber...onların ne zyarazlık yaptıklarını anlatıcaz bırbırımıze

8 ekimde bebekimmm az kaldı benimde
senin durum nedirr yaaa

BOKTAN NE OLSUN...SABAH YATAKTA ŞÖYLE KOLLARIMI BAŞIMIN ÜSTÜNE KOYDUM BÖLE GÖBEĞİM BATMA FALAN HİSSETTİM LEN ACABA ?DEDİM SONRADA KENDİ KENDİME YÜRÜ GİT LEN DEDİM...:roflol:

ADET OLUCAM TATLIM GÜNÜM YARIN

kızlar dr. umu aradım. hemen gel dedi. dedim günüm daha gelmedi... progestana başlimmi dedim.
dedi sen hep üzerine görüyorsun.günde 1 tane bebe aspirini, bide progestana başla dedi.
gününe 1 hafta kala felan gel dedi. eşim hapı almaya gitti... inşallah meleğim gelmiştir de bu defa benle kalır :Saruboceq:

ÇıÇemmm bahsettıĞın tekme tarzı aĞrı bendede olmuŞtu geÇen ay bekledıĞım adet gÜnÜmde ben o gÜn tekrar yumurtlamıŞtım sonra 14 gÜn sonra bayram gÜnÜ yedım kırmızı kartı akıntını kontrol et tatlım ve boŞ geÇırme bu bırkaÇ gÜnÜ derımm bennn bıde eĞer akıntın yumuŞ akıntısıysa 14 gÜn ekle o gÜnÜ bekleme adet ıÇınnn ÇÜnkÜlÜm bebıŞ gelcekkkk

inşallah canım doktoru araman iyi olmuş....inşallah melegin seninledir bu ay...bak hamişde kalsan bizi satmak yok.......o liste yapılacakkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sohbetiniz bol olsun bugünlerde başım çok ağrıyor arkidişlerim ..
saol tatlım ya geçmiş olsun canım dinlen bakmada bilgisayaraa :1hug:

ayy inşallah kızzzzzzzzzzzz :1hug:
ay yavru kuşum sen bana bakmaa ben arada böyle moralizasyonumu yokluyorum kaydirigubbakcemile3

yavrum ya dur bakalım allah büyük ne olur ne biter belli olmaz tatlım hayırlısı olsun hakkımızdaaaaa

bak gördün mü canikom...doktorlara malesef hatırlatıcaksın işte..hiç biri işlerini düzgün yapmıyur

inş. Tubişim hayırlı haberler getirirsin bizeee tatlımmm 15.gününmü bu günn canım

bak gördün mü canikom...doktorlara malesef hatırlatıcaksın işte..hiç biri işlerini düzgün yapmıyur

kıss ninik ben senin için sabahın köründe kalkıp test yapmıştım hade kaldır popuşu test yapta gel meraklandım şimcik ya bebiş geldiyse kısss tiyze olacazzz ayyyyyyyy hadi yap yap banane yapppp

ayyy hadi inşallahhhhh kızzzzzzzz bak dediğim gibi olmasın senin ardından patır patır dökülcezzzzzzz dmeiştim yaaa opuyorumnanaktan
dikkat et sende kendineee yat dinlen iş miş yapma ye iç uyu tv izlee delikafadulden

tatlım ama yumurtlama zamanım geçti benim ateşimden ve ovulasyon testinden biliyom 8 ekim benim günüm 7 gün kaldı yani yumurtlama biraz zor ihtimal ama olabilir sırf senin için akşam fikfik olayına gircem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ÇıÇeĞım...senden Çok fazla elektırk alıyourm ya..bana ıyı gelıyorsun sen bÖyle yaparsan olmaz aama bak..

Kızım karnım davul gıbı oldu..ben beklemesemde o gelıcek yanı yapÇak bıŞey yok napayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…