Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kızım ne erkenı be..bunlarda hesap kavramı yok anlaŞılan...bzıım yaŞımız gayet normal kı...25-26 dÜŞÜn 1 sene hamılelık sdesen...bebeıŞımız 10 yaŞında olduĞunda 36 olucak 20 yaŞında olduĞunda 46 30 yaŞında olduĞunda 56 tam kaynana yaŞı...daha ne gayet normal hatta genÇ anne olmuŞ olmuyoruz bıle valla geÇ kaldık geÇ

yavrum ninik kıskanmıştır ondan yoksaamm 21 belkim 22 yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyy şekerimmm yerim seni ben yerimmm ağzından bal damlıyorda espri olsun dye yolladım yoksam yaşımı gösteriyorummm yanii :d
doğru yorumu alam ya çok resim var ama albüme eklenmiyor bu cepten çekilmiş diye eklendi.gerçekten kaç göstertiyom bee

MÜROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BÜYÜKSÜN BEBEĞıM....SENı TEK GEÇERıM :sm_cool:

Fstonum harbıden kÜÇÜk gÖsterıyordun len gırgır olsun dıye takıldım...bunalıma falan gırme yanı

tabi canım hem şimdikiler bizde büyük gösteriyolar anacım sen 78 limisin
sorma anacım 78 ocakta doğmuşum şkercimmmm

inşallah canım inşallahh

napalım kızım olmuyo işte çocuğumuz napalım seninde 5 sene sonra olursa sende nine olursun

oof oofffffffffffffffffffffff

ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMM YAREBBıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SDANA GELıYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KOPTUM LENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :sm_cool: delikafadulden delikafadulden :roflol:

ÇıÇeĞım yaaaaaaaaaaaa neden off Çektın lÜtfen morelım bozuluyor yapma bÖyle

len müro lennnnn kırmızı olan fstone nedne arkadaşının kına resmini koysun kafanı çalıştır aızıcıkzemuszemuszemuszemus
SAZAN HEMEN ATLAMA ESPRİYİ ORDA ANLDINMI ÖNCE SEN kaydirigubbakcemile3
MÜROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BÜYÜKSÜN BEBEĞİM....SENİ TEK GEÇERİM :sm_cool:

EFENDİMMM CANIM ABLANM SENN SYGIZLK ETME BANA:mymeka: kaydirigubbakcemile3
fstone Alıntı:
muruvvet kullanıcısından alıntı
KIS HANGISI SENSIN SIMDI MAVILI OLNMI GENÇ

KIZ KIRMIZILI OLAN BENİMMM ALLAH İİLİĞİNİ VERSİNNNNN
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

yaw kızlarr nolcak bizim sonumuzzz

ya benim dün akşam kasığıma bir sancı girdiiii hopladım yaa bebek tekme mi attı acabaaaaa kaydirigubbakcemile3

ÇİÇeĞİm yaaaaaaaaaaaa neden off Çektİn lÜtfen morelİm bozuluyor yapma bÖyle
yok be tatlım off um hayataaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ÇİÇEMMMMMMMMMMMMMMMM....KAMYASSSSSSSSSSSSSSSSSSS :gitme:

bebekim gitmiyom merak etme daha uzun yıllar bence ben topik gülü olaraktan hayatımı sürdürcem bana öyle geliyor hahahahaaaaa
sen merak etme seninkilerin yuvasını kurdururuz düğünlerine gelirim valla izmiree ayy inşallah kızzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…