HIMM İLAÇ KULLANMIYORUM TATLIM...UYU TATLIM SENDE buyrunnnnnnnnn
Gecen ay basladım adetın15,.gÜnÜ kullnmaya 7 gÜn kullndım adetİm gedİ bı ayda 2 kez adet olmuŞ oldum dr sordum progestandan dedı adetİnİ dÜzene sokmya clŞtgmz İÇİn dÜzenİnİ bozup yenılıyrmuŞ sanrım edındgm bılglere gÖre bİde yannda folıc asıt kullnyrm dÜŞÜk tehlıkesı olmaması ıcınmıŞ sanrım haplr
evet canm ama bende daha yumrtldım dedıgım tarhte adte gordum ilğinç bısey oldu bende çalşmlrda ymrtldgm gunden başlmadım allhtan daha once basldm ama olmadi işte bendesabh akam kullnyrm ama belrtlr olmadı bende bı arkdssta dedı baş dönmesı uyku yapyr dyeevet canım, ilginç aslında bebek varsa bebeğin rahime tutunmasını sağlıyor, yoksa adet görmeni sağlıyor
bizimkisi vardırda tutunur inşallah
kız mürooo neden pas vrmiyorsun bana?:sm_confused:
kızlar aranızda progestan kullanan varmı, doktorum bana yumurta çatlamasından sonra veriyor
sabah akşam alıyorum
adet görene kadar kullan görmezsen devam et diyor,
bebek olursa düşük riskine karşı koruyormuş
ama acayip uyku yapıyor, yarım saat uyudum ama banamısın demedi
gözlerim kapanıyor mirmirmirmir
Gecen ay basladım adetın15,.gÜnÜ kullnmaya 7 gÜn kullndım adetİm gedİ bı ayda 2 kez adet olmuŞ oldum dr sordum progestandan dedı adetİnİ dÜzene sokmya clŞtgmz İÇİn dÜzenİnİ bozup yenılıyrmuŞ sanrım edındgm bılglere gÖre bİde yannda folıc asıt kullnyrm dÜŞÜk tehlıkesı olmaması ıcınmıŞ sanrım haplr
Stella canım sen sankİ bÖyle bİraz boĞazına dÜŞkÜn gİbİ gÖrÜnÜyorsun Öylemİ gerÇektede?
merhabalarrrrrrrrr ben geldim nabersinizzzzz beni özlediniz mi bakimmmmmmmm
TubİŞİm gelmedİ daha ama gelİcek yanİ akŞam Şİddetlİ aĞrım vasrdı aĞrı kesİcİ İÇtİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?