Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Gecen ay basladım adetın15,.gÜnÜ kullnmaya 7 gÜn kullndım adetım gedı bı ayda 2 kez adet olmuŞ oldum dr sordum progestandan dedı adetını dÜzene sokmya clŞtgmz ıÇın dÜzenını bozup yenılıyrmuŞ sanrım edındgm bılglere gÖre bıde yannda folıc asıt kullnyrm dÜŞÜk tehlıkesı olmaması ıcınmıŞ sanrım haplr

evet canım, ilginç aslında bebek varsa bebeğin rahime tutunmasını sağlıyor, yoksa adet görmeni sağlıyor

bizimkisi vardırda tutunur inşallah

evet canım, ilginç aslında bebek varsa bebeğin rahime tutunmasını sağlıyor, yoksa adet görmeni sağlıyor

bizimkisi vardırda tutunur inşallah
evet canm ama bende daha yumrtldım dedıgım tarhte adte gordum ilğinç bısey oldu bende çalşmlrda ymrtldgm gunden başlmadım allhtan daha once basldm ama olmadi işte bendesabh akam kullnyrm ama belrtlr olmadı bende bı arkdssta dedı baş dönmesı uyku yapyr dye

Stella canım sen sankı bÖyle bıraz boĞazına dÜŞkÜn gıbı gÖrÜnÜyorsun Öylemı gerÇektede?

Nbr ıyısın...

Deryaaaaa sen neden susuyorsun be....

Ya neden konuŞmayıĞ benı sınır edıyorsunuz...konuŞÇak mevzunuz mu yok

ben kullanmaya dün başladım canım...
evet çok uyku yapıyor
sabah akşam kullanıyorum.
birde felaket bulantı yapıyor ama 1-2 saate geçiyor.

dün de dr. um bana sabah akşam folic plus , günde 1 tane bebe aspirini (kanım koyu oldugu imin sulandırma amaçlı) sabah akşam 12 saat arayla progestan önerdi.
kullanıyorum bakalım nolcek. ilçakolik oldum kaydirigubbakcemile3

Stella canım sen sankİ bÖyle bİraz boĞazına dÜŞkÜn gİbİ gÖrÜnÜyorsun Öylemİ gerÇektede?

kız yafriiiiii kırmızılar gelmedi dimi??? CADIARZU

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

---------------------------------------------------
********EKıM*********
-----------------------------------------------------

KAMYAS: 2 Ekim

NıNıK : 2 Ekim

DBS :2 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

as.semasu.as.:8 Ekim

abyosun:8 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gülgüzeli1769 :12 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

TubıŞım gelmedı daha ama gelıcek yanı akŞam Şıddetlı aĞrım vasrdı aĞrı kesıcı ıÇtım

Hayatım hastalanıcaĞımı bılıyourm neden alayım test bebeĞım...Şu ankı gecıkme kıstten kaynaklanıyorda ondan 1-2 gÜn gecıkebılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…