Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

TÜhhh ÇıÇeĞım bırak o zaman ıŞı sende sen nasılm ÜdÜrsÜn be...papucumun mÜdÜrÜ

eve giderken 1 tane alsan olmamı?
yapıver yaaa nolcak ki...
hadi noluyyyy sevindir bizii... olmazsa da üzülmeyiz. çünki önümüzde zaman çok öteki ay olur Şeniz

Kız tubıŞ anam adam ceketını atsa hamıle kalıncak bı potansıyel var sende ondan bır hafta Önceden bellı oluyordur...

Tamam kuŞum aÇık eczane bulursam alırım...pozıtıf Çıkarsa zaten bu gece uyuyamam kı...

evet canım yap :) haber ver bizede...

Nasıl istersen tatlım. Yha geçen ay deel ertesi ay biz sennen regldaştık. Nası bukadar ayrı düştük annamadım kafamçokkarıştı
senin periyodu kısadır canım benim en erken 33-34 gün son 3-4 ayda 35 gün 37 gün 41 gün falan şeklinde oluyo ondan benim geri atıp duruyor

Kız tubİŞ anam adam ceketİnİ atsa hamİle kalıncak bİ potansİyel var sende ondan bİr hafta Önceden bellİ oluyordur...

ablam bana mıknatıs diyor kaydirigubbakcemile3
yha tamam ziyan etmiyoz mahsulü ama ilerlemiyor işte yaaa :gitme:
bu ay azimliyim nen. düşürmeycem bebemi. otur yavrucuum orda :roflol:

Tamam kuŞum aÇık eczane bulursam alırım...pozİtİf Çıkarsa zaten bu gece uyuyamam kİ...

yazarsın akşam bize ya? olmamı? bizde uyumayalım gece :Saruboceq:

TÜhhh ÇİÇeĞİm bırak o zaman İŞİ sende sen nasılm ÜdÜrsÜn be...papucumun mÜdÜrÜ

doğru diyon valla napalım iş genelde olmuyor keşke hep olsada istikrarsızlık bizim burda had safhada allah sonumuzu hayıretsin tatlım ne diyim yaa
pabuçtan müdürümmm valla nasıl olcammm iştee kaydirigubbakcemile3

yani o değil dinlenmem lazım cosmo açısından yaniiiii yarına dinlenik olmalıyım kaydirigubbakcemile3

Benım hıÇ belım aĞrımaz kızlar ama 3 gÜndÜr belım sankı kalÇamdan ayrılacak gıbı hamıle bayanlar bÖyle belırtı oldumu sızde

kızlar bende çıkıyorum yavaştan yarın görüşürüz hayırlı haberlerle geliriz inşallah

Benİm hİÇ belİm aĞrımaz kızlar ama 3 gÜndÜr belİm sankİ kalÇamdan ayrılacak gİbİ hamİle bayanlar bÖyle belİrtİ oldumu sİzde

evet bel de agrır canım... bu da bir belirti... hadi inşallah çok sevincez bu ayyy kaydirigubbakcemile2

heeee ondaaannn...
ben 25-26 günde 1 oluyorum...CADIARZU
OOOHH NE GÜZEL BEN TEK 20 Lİ RAKALMLARI DOĞUM KONTROL HAPIYŞA GÖRDÜM BEKARKENDE 31 GÜNDÜ AMA EN AZINDA DÜZENLİYDİ İLACI BIRAKTIM BIRAKALI 40 LARA YAKLAŞTI HER AY 4-5 GÜN KAYBEDİYORUM 6-7 AYDA 1 AY KAYBEDECEM NEREDEYSE :sinifsinif:

Len yapÇam..aÇık eczane bulursam test alırsam yapıcam gece...akŞam evde yokum msn kapalı olucak ama eĞer bıŞey Çıkarsa 11 den sonra yazarım zaten ondan Önce beklemeyın

hadi len ordan benim niyetim p.tesi falandı ama napim şimdi cümbür cemahat ordayız oturamamki hiç yok yemekti çaydı diye o yüzden varsa bişey kendime dikkat edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…