Hadİ len yeme benİ...kamyas bal gİbİ İstedİĞİn İÇİn yapıyorsun hadİİİİ İtİraf et....
Ya Çıkmamasından korkuyorum ya...ama yapmam lazım ÇÜnkÜ yarın doktora gİdsİcem bu sefer eĞer adetİm gelmezse dİrekt kan testİ yapmasın
Kızlar tamamen akŞamkİ psİkolojİme baĞlı...aÇık eczane bulursam alıcam testİ zaten alırsam gece muhtemelen yaparım sabredemem..
senin periyodu kısadır canım benim en erken 33-34 gün son 3-4 ayda 35 gün 37 gün 41 gün falan şeklinde oluyo ondan benim geri atıp duruyorevet canım yap :) haber ver bizede...
Nasıl istersen tatlım. Yha geçen ay deel ertesi ay biz sennen regldaştık. Nası bukadar ayrı düştük annamadım kafamçokkarıştı
Kız tubİŞ anam adam ceketİnİ atsa hamİle kalıncak bİ potansİyel var sende ondan bİr hafta Önceden bellİ oluyordur...
Tamam kuŞum aÇık eczane bulursam alırım...pozİtİf Çıkarsa zaten bu gece uyuyamam kİ...
senin periyodu kısadır canım benim en erken 33-34 gün son 3-4 ayda 35 gün 37 gün 41 gün falan şeklinde oluyo ondan benim geri atıp duruyor
TÜhhh ÇİÇeĞİm bırak o zaman İŞİ sende sen nasılm ÜdÜrsÜn be...papucumun mÜdÜrÜ
Benİm hİÇ belİm aĞrımaz kızlar ama 3 gÜndÜr belİm sankİ kalÇamdan ayrılacak gİbİ hamİle bayanlar bÖyle belİrtİ oldumu sİzde
OOOHH NE GÜZEL BEN TEK 20 Lİ RAKALMLARI DOĞUM KONTROL HAPIYŞA GÖRDÜM BEKARKENDE 31 GÜNDÜ AMA EN AZINDA DÜZENLİYDİ İLACI BIRAKTIM BIRAKALI 40 LARA YAKLAŞTI HER AY 4-5 GÜN KAYBEDİYORUM 6-7 AYDA 1 AY KAYBEDECEM NEREDEYSE :sinifsinif:heeee ondaaannn...
ben 25-26 günde 1 oluyorum...CADIARZU
Hadİ len yeme benİ...kamyas bal gİbİ İstedİĞİn İÇİn yapıyorsun hadİİİİ İtİraf et....
Ya Çıkmamasından korkuyorum ya...ama yapmam lazım ÇÜnkÜ yarın doktora gİdsİcem bu sefer eĞer adetİm gelmezse dİrekt kan testİ yapmasın
inşallah yaaaaevet bel de agrır canım... Bu da bir belirti... Hadi inşallah çok sevincez bu ayyy kaydirigubbakcemile2
kızlar bende çıkıyorum yavaştan yarın görüşürüz hayırlı haberlerle geliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?