Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Valla aÇık eczane bulursam alıcam ben bu akŞam kızlar...

Kmayas bebeĞİm sana demİyorum kİ yaaaa
aay yapp tatlım yaaaaaaaaaa ama burdan mutlakaa haber et emiiiiiiiiiiiiii

nan ninik sende yap bugün veya yarın sabah sabah haber verelim kız millete hamileyiz diye hahahaha çifter hamile görsün kızlar hahaha

aayyy kamyascım inşallah çifte bayram yaparızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan

aay yapp tatlım yaaaaaaaaaa ama burdan mutlakaa haber et emiiiiiiiiiiiiii

aayyy kamyascım inşallah çifte bayram yaparızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan

inşallah tatlım ama cosmoylan geç öğrenirsiniz artıkın siz buluşup dedikodu yapcanızyaa:jeyyar:

kamyas az daha tut akşam yap bence çıkar ben öyle 4saat falan bilmeden yapmıştım rastgele öğlenmiydi neydi çıkmıştı bu deil de o oluşamayan varya onda

yaaaa hepiniz bir sürü şey alıp doldurmuşsnuz bana da saolsun bi kittycim göndermiş ben de istiyorum gidip bakayım belki bi simit bari alırım

kamyas ne güzel anam işte göbek şişliği sık idrara çıkma hepsi bebişin sinyalleri inşallah seninledir meleğin

Yaa kıslar benm belımdede batma var agrı var ve karnım ŞıŞ davul gıbı adetımn son gÜnÜ adetlıyken bÖle ŞıŞknlk olmamastı ne oluy acaba bana ılÇta ıÇmıyom sadece folıc asıt HAA BıDE ÇıŞıM COK GELıYR GECEDE KALTIM DÜN HıÇ KALKMZDIM

sen şüpheleniyormusun canım hamilelikten

sen sık sık tuvalete mi gitmeye başladın ne zamandır böyle

ya canım daha eskiden gündüzleri çok giderdim wc ye ama 2 aydır az gidiyordum şu son 10 gündür bayramdan beri geceleri çok sık gidiyorum normalde önceden hiç kalkmazdım 2 saatte bi gidiyorum akşamlarıda fazla bişey içmiyorum ama gündüzleri çok gitmiyorum canım birde diyolarya yok renk koyu kokulu olucak diye bende öyle bişey yok

Len herŞeyı ona yoruyorsunuz be...benım karnım bır haftadır ŞıŞ...habıre tuvalete gıdıyorum...ne alaka yanı...ÜŞÜtmeden de olabılır...ŞıŞkınlık yedıklerımızden de kaynaklanabılır...dÜn mesela aĞrım varken..acayıp bır ıÇ bulantısı anlatamam sıze...ama o da aĞrı kaynaklı bılıyorum bekarkende hep bÖyle olurdum ona yormayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

üff şiş olayı ne karışık yazmışım hahahaha kaydirigubbakcemile3 ben bile anlamadım okuduğumdan hahahah

ayy kızlar ben bile hamileliğe pek yormadım ama anacım sizler söyleyince heyecanlandım bak şimdi hahaha
anacım biz zaten doktorun birlikte olun dediği günler pek olamadıkki o yüzden umudum yok

bende de yok hiç olmadı koku belki biraz vardı ama renk yoktu sen hiç kimseyle kıyaslama herkesin farklı önemli olan senin vücudunda önceden olmayıp şimdi olan değişiklikler ya bilmiyorum seni çok mu umutlandırıyorum ama inş sonunda güleriz inanın o kadar istiyorum ki hepinizden mutlu haberler duymayı biz bir aileyiz burda gerçekten çok içten söylüyorum siz ailemsiniz ve mutlu haberlerinizi almayı çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…