aay yapp tatlım yaaaaaaaaaa ama burdan mutlakaa haber et emiiiiiiiiiiiiiiValla aÇık eczane bulursam alıcam ben bu akŞam kızlar...
Kmayas bebeĞİm sana demİyorum kİ yaaaa
nan ninik sende yap bugün veya yarın sabah sabah haber verelim kız millete hamileyiz diye hahahaha çifter hamile görsün kızlar hahaha
aay yapp tatlım yaaaaaaaaaa ama burdan mutlakaa haber et emiiiiiiiiiiiiii
aayyy kamyascım inşallah çifte bayram yaparızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
kamyas az daha tut akşam yap bence çıkar ben öyle 4saat falan bilmeden yapmıştım rastgele öğlenmiydi neydi çıkmıştı bu deil de o oluşamayan varya onda
Yaa kıslar benm belİmdede batma var agrı var ve karnım ŞİŞ davul gİbİ adetİmn son gÜnÜ adetlİyken bÖle ŞİŞknlk olmamastı ne oluy acaba bana İlÇta İÇmİyom sadece folıc asıt HAA BİDE ÇİŞİM COK GELİYR GECEDE KALTIM DÜN HİÇ KALKMZDIM
sen kaç gün geçikince yapmıştın hayatım
sen sık sık tuvalete mi gitmeye başladın ne zamandır böyle
ya canım daha eskiden gündüzleri çok giderdim wc ye ama 2 aydır az gidiyordum şu son 10 gündür bayramdan beri geceleri çok sık gidiyorum normalde önceden hiç kalkmazdım 2 saatte bi gidiyorum akşamlarıda fazla bişey içmiyorum ama gündüzleri çok gitmiyorum canım birde diyolarya yok renk koyu kokulu olucak diye bende öyle bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?