ya ne blıyım beklemiyrm amasen şüpheleniyormusun canım hamilelikten
ya ne biliyim işte adtlıyken dedım ya asncım şişknlgm yok bıtınce başladı benım cok batyr başka bı belrtde olblr yumrtlyumurtlyumdr belkıde ne bılem gecen ay adtn bıtnce yımrtlmşssn dedınz o aklma geldı haalen herşeyi ona yoruyorsunuz be...benim karnım bir haftadır şiş...habire tuvalete gidiyorum...ne alaka yani...üşütmeden de olabilir...şişkinlik yediklerimizden de kaynaklanabilir...dün mesela ağrım varken..acayip bir iç bulantısı anlatamam size...ama o da ağrı kaynaklı biliyorum bekarkende hep böyle olurdum ona yormayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende de yok hiç olmadı koku belki biraz vardı ama renk yoktu sen hiç kimseyle kıyaslama herkesin farklı önemli olan senin vücudunda önceden olmayıp şimdi olan değişiklikler ya bilmiyorum seni çok mu umutlandırıyorum ama inş sonunda güleriz inanın o kadar istiyorum ki hepinizden mutlu haberler duymayı biz bir aileyiz burda gerçekten çok içten söylüyorum siz ailemsiniz ve mutlu haberlerinizi almayı çok istiyorum
ben namaza gidiyrum hadii
allh kabl etsn
Ben bu akŞam yapmıcam ya...yarında gelmezse pazar yapıcam kızlar almıcam test
Ben bu akŞam yapmıcam ya...yarında gelmezse pazar yapıcam kızlar almıcam test
Evet 1,2 gun gecsın en azından bende aynı fİkrdeyım ama ben olsam sabrdblrmydm blmyrm
aslında bende yapmak istemiyorum pazar ya da p.tesi yapayım demiştim ama yarın akşam görümcemlere gidicez izmitteler orda kalıcaz bugünde ankaradan kayınvaldemler geliyolar orda toplanıcaz hani varsa bişey kendime dikkat edeyim oralarda diye yapayım diyorum ben
Tubilosh ben bu sefer hemen test yapmıcam canım zaten geç yumurtluyorum idrarda geç çıkar benim bekliycem bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?