Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

sen şüpheleniyormusun canım hamilelikten
ya ne blıyım beklemiyrm ama

ya ne biliyim işte adtlıyken dedım ya asncım şişknlgm yok bıtınce başladı benım cok batyr başka bı belrtde olblr yumrtlyumurtlyumdr belkıde ne bılem gecen ay adtn bıtnce yımrtlmşssn dedınz o aklma geldı haa

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

---------------------------------------------------
********EKıM*********
-----------------------------------------------------

KAMYAS: 2 Ekim

NıNıK : 2 Ekim

DBS :2 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

as.semasu.as.:8 Ekim

abyosun:8 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gülgüzeli1769 :12 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

güsel haberler beklioooosssssss hihoyyyt
aaşama test yapionuz he? siz 3 regldaş :jeyyar: nsize diom

ayy canım benim iyi dileklerin çok saol bende herkesin güzel haberlerini almak istiyorum hemde kendim gibi de mutlu oluyorum tabiki biz burda başkalarıyla paylaşamadıklarımızı eşimle dahi paylaşmıyoruz sizlerle hep birlikte konuşuyoruz bu beni çok mutlu ediyo

Ben bu akŞam yapmıcam ya...yarında gelmezse pazar yapıcam kızlar almıcam test

Ben bu akŞam yapmıcam ya...yarında gelmezse pazar yapıcam kızlar almıcam test

aslında bende yapmak istemiyorum pazar ya da p.tesi yapayım demiştim ama yarın akşam görümcemlere gidicez izmitteler orda kalıcaz bugünde ankaradan kayınvaldemler geliyolar orda toplanıcaz hani varsa bişey kendime dikkat edeyim oralarda diye yapayım diyorum ben

Evet 1,2 gun gecsın en azından bende aynı fİkrdeyım ama ben olsam sabrdblrmydm blmyrm

CANIM BEKLENEN ADET GÜNÜNDE %80 ÇIKAR ZATEN EGER HAMİLEYSEN.
BE HEP BEKLENEN ADET GÜNÜ VE 1 HAFTA ÖNCESİNDE ÖĞRENDİM kaydirigubbakcemile5

ben sabredemem şahsen opuyorumnanaktan

Tubilosh ben bu sefer hemen test yapmıcam canım zaten geç yumurtluyorum idrarda geç çıkar benim bekliycem bu sefer

evet canım yap :) haber ver bizede...

Tubilosh ben bu sefer hemen test yapmıcam canım zaten geç yumurtluyorum idrarda geç çıkar benim bekliycem bu sefer

nasıl istersen tatlım. yha geçen ay deel ertesi ay biz sennen regldaştık. nası bukadar ayrı düştük annamadım kafamçokkarıştı

Hadı len yeme benı...kamyas bal gıbı ıstedıĞın ıÇın yapıyorsun hadıııı ıtıraf et....

Ya Çıkmamasından korkuyorum ya...ama yapmam lazım ÇÜnkÜ yarın doktora gıdsıcem bu sefer eĞer adetım gelmezse dırekt kan testı yapmasın

Kızlar tamamen akŞamkı psıkolojıme baĞlı...aÇık eczane bulursam alıcam testı zaten alırsam gece muhtemelen yaparım sabredemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…