Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hb iyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin hediyen için teşekkür ederim

birsey degil bidenem opuyorumnanaktan sen hele bi dogur yigenime nelere alacam neler sanada kk kuyumcusundan bi dene tek taş yüzükte alacam :roflol::roflol:

ah canlarım benim yaaa olsun sizinle ya sonuçta üzülmeyin böyle:teselli:

kityy nazr boncgm nasl kuzum herkes almış koymuş hedıye etmişlr bana vermemişler bırakmmşlr bende onlra ınat proflmı koydummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasl olmş

kityy nazr boncgm nasl kuzum herkes almış koymuş hedıye etmişlr bana vermemişler bırakmmşlr bende onlra ınat proflmı koydummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasl olmş

güzel olmus ama dur ben sana yollayayım bir nazar boncugu bidenemmmmm Şenizopuyorumnanaktan

güzel olmus ama dur ben sana yollayayım bir nazar boncugu bidenemmmmm Şenizopuyorumnanaktan

ayyyyyyyyy alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis tskrr ederım opuyorumnanaktan canm geregı yoktu aslında alkisalkisalkis ben almyrm canm ya alşvrs nedenki 0 puan dyr hep

ayyyyyyyyy alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis tskrr ederım opuyorumnanaktan canm geregı yoktu aslında alkisalkisalkis ben almyrm canm ya alşvrs nedenki 0 puan dyr hep

olan puanını bitirmişssin alısveriş yaptıysan canım kaydirigubbakcemile3 bide bazı ürünlerden kalmmaıs oluyor onun icin satın alamıyorsun stoklarla sınırlı oluyor:roflol::roflol:

civciv yokken tablomu koym durun bi kaydirigubbakcemile3

1. 27 eylül Regl başlangıç 36,4 ilacı brktm
2. 28 eylül 36,4
3. 29 eylül 36,3-36,4
4. 30 eylül 36,3
5. 1 ekim (Erkn saat )36,1 - 36,4
6. 2 ekim Erken 36,2 - 36,3
7. 3 ekim Erken 36,0 - 36,2 * + sabh yatakta bulantsı. Regl finisssss

ben kacıyorum şimdilik kızlar işim cok daha sonra gelirim öpuyorum hepiniiz Şenizopuyorumnanaktan

kız ninik beni görünce kacıyon sonrada neredesin diyorsun gelince soracam sana bunun hesabını :mymeka:klava:

len afferin yani size kimse sormuyor ne durumdasın diye herkes kendi derdinde ...hadi bye ben kaçr kitty ulaşmak istiyorsan biliyorsun ne yapacağını tatlım öptüm.

günaydın kızlar ben test yapmadım hala bir gün daha bekliyim dedim gece yine ağrıdı sol kasığım ya ama adet belirtisi henüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…