hb iyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin hediyen için teşekkür ederim
gunydn canm ııdr senden nabergünaydın semosum iyiyim bidenem sen nasılsın Şenizopuyorumnanaktan
hosgeldin mücümmmmm naber?opuyorumnanaktanŞeniz
günaydınnn ayy teskr ederimgünaydın boncukkkk
günaydınnngünaydın kıslar
ah canlarım benim yaaa olsun sizinle ya sonuçta üzülmeyin böyle:teselli:Şenizopuyorumnanaktanherkes pc basında uyuyor galiba canım :roflol:
sadece vardiya olsa yine iyi canım bu hafta okuluda basladı eve bile gelemeiyor sabah işten okula gidiyor uyumadan sonra ordan ögleden sonra dersleri bitince tekrar şantiyeye dönuyor orda uyyor ertesi gun eve geliyor :çok üzgünüm:
gunydn canm ııdr senden naber
günaydınnn ayy teskr ederim
günaydınnn
ah canlarım benim yaaa olsun sizinle ya sonuçta üzülmeyin böyle:teselli:
birsey degil bidenem opuyorumnanaktan sen hele bi dogur yigenime nelere alacam neler sanada kk kuyumcusundan bi dene tek taş yüzükte alacam :roflol::roflol:
kityy nazr boncgm nasl kuzum herkes almış koymuş hedıye etmişlr bana vermemişler bırakmmşlr bende onlra ınat proflmı koydummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasl olmş
güzel olmus ama dur ben sana yollayayım bir nazar boncugu bidenemmmmm Şenizopuyorumnanaktan
ayyyyyyyyy alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis tskrr ederım opuyorumnanaktan canm geregı yoktu aslında alkisalkisalkis ben almyrm canm ya alşvrs nedenki 0 puan dyr hep
olan puanını bitirmişssin alısveriş yaptıysan canım kaydirigubbakcemile3 bide bazı ürünlerden kalmmaıs oluyor onun icin satın alamıyorsun stoklarla sınırlı oluyor:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?