Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

len afferin yani size kimse sormuyor ne durumdasın diye herkes kendi derdinde ...hadi bye ben kaçr kitty ulaşmak istiyorsan biliyorsun ne yapacağını tatlım öptüm.

gunydn hg yoktm kıs yerımde gece test yapmşsın begtf cıkmış canm bekle dedım sana ümidnı kayp etme bellı olmaz belkı daha 2,3 gun bekle canm gelmzse yaprsn

günaydın kızlar ben test yapmadım hala bir gün daha bekliyim dedim gece yine ağrıdı sol kasığım ya ama adet belirtisi henüz yok

hadi hayırlısı bakalım bidenem. güzel haberlerini bekliyoruz Şeniz

len afferin yani size kimse sormuyor ne durumdasın diye herkes kendi derdinde ...hadi bye ben kaçr kitty ulaşmak istiyorsan biliyorsun ne yapacağını tatlım öptüm.

kuşummm minikimmm nasılsı?
tatlım benim test yapmışın ve negaif çıkmış... olsun, bazılarında 2-3 gün geçtikten sonra belli oluyor. takma kafana. herşeyin hayırlısı.
bende progestan kullanıp full yatıyorum.
gece kabus gördüm
yine kanamam başlıyordu ve bebişimi düşürüyordum.
günün 4 de 3 ünü yatmakla geçiricem dr. a gidene kadar.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :Saruboceq:

nerdesiniz nan millllllllleeeeeeeeettttttttt

günaydın tugbacım. burdayızz :)
ama ben çıkıyorum şimdi.
yatayım az. sandalyede çok oturunca kasıklarım ve belim agrıyor. hadi mucuxxx
kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar
ben kanet olası kırmızı kartımı görüdm yinee
bir ay daha...

KızÇeler kusura bakmayın yaa yazamadım topıĞe gırdım mÜŞterı ÜstÜne mÜŞterı anca fırsat buldum ama herkes gıtmıŞ yetıŞemedım tÜhhhh ÖptÜm kuŞlarım hepıcıĞınızı ıı haftasonları sıze
mutlu haber getırın bızeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…