Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

inşallah iyidir güzelim içini ferah tut sen aklına kötü şeyler getirme sakın kaç haftalık oluyor şimdi

canım benim nasılsın sen iyimisin akşam altıda gitcekmişin hadiş hayırlı haberlerle dön inşallahhhh

Canım ben Çıkıyorum Şıdmı ıŞlerım var
nınıkkkkkkkk kamyasssss ses verın olummmm hamılemısınızzzzzzzzzzzz

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

********EKıM*********

KAMYAS: 2 Ekim

NıNıK : 2 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

as.semasu.as.:8 Ekim

abyosun:8 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gülgüzeli1769 :12 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

Kızlar güzel haber yokmu yaf??
dbs kuşum birdahaki ay inşallah...
ıSYAN YOK ıNAT VAR!!! opuyorumnanaktan

kızlar gittim doktora..rahım duvarın kalınlaşmış bu gebelik te demek olabilir yada adet te olacağına işaarettir dedei..kan testi istedi.. hmilelik başlamış dahi olsa çıkar kan testinde dedi..bende henüz istemediğimi söyledim..çünkü bunu kistten kaymaklanmasıda olaası..istemedim işte kısacası kızlarya..1 hafta içinde olmazsan gel test yapalım dedi
adet olursan yine gel kistlerin ne durumda bi bakalım dedi..ilaç vericem olmazsa dedi

bi bok yok anlıcağınız kızlar..öff sinir sistemim altüst oldu ya...benim hiç gecikme olmazdı ne boktan bişeymiş bu ya..

tatlım öyle deme...
rahim duvarı kalınlaşmaya başlamışsa vardır bir sebebiiii :jeyyar:
neden kan testi istemedinki yaa kaydirigubbakcemile keşke yaptırsaydın...
inşallah gelmez canım. inşallah gelmez de sebebi bebiş olur :Saruboceq:

kızlar bu arada ALLAH RIZASI İÇİN BANA DUA EDİN OLURMU??
TÜM HAMİLELİK BELİRTİLERİM VAR. İDRARIM KOYU RENKLİ VE KOKULU + BULANTI + AKINTI + UYKU + KASIK AGRISI...
AMA FULL YATIYORUM. PROGESTAN KULLANIYORUM. BOL BOL DUA EDİYORUM Kİ BU DEFA MELEĞİM BENİMLEYSE BENMLE SONUNA KADAR KALSIN DİYE...
SİZDE DUA EDİN NOLURSUNUZ... :Saruboceq:

yaa canım yaa niye bu kadar olmusuzsuz kistin var diye gebe kalamıycan diye bişey yokki tatlım inşallah hamişsim tatlım ben aylar öncesinde gitmiştim reglime 3-4 gün kala doktor regliye hazırlanıyor senin rahim dedi kalınlaşma gitmiş dedi senin vaktin geldiği halde rahim kalınlaşmışsa yani hala devam ediyorsa kalınlaşmaya çok güzel bir sürpriz yapabilir meleğin inşallahhhh
keşke kan testi yaptırsaydın yaa için rahat ederdi en azından ama sen bilirsin bekleyip görücez tatlım ayrıca sende bu kadar gecikme olmuyordu dimi yani bi gün hatta erken gelebilme durumu var demiştin dimi şekercim ben hayırlı haberler alıcağımıza inanıyorum tatlım inşallahhh

yuhhhhh yani ninik hanım ne diyeyim ben sana :mymeka:yaw hamilede olabilirsin niye hep herseyin en kötüsünü düsünüyorsun keske yaptırsaydın bi kan testi gıcıksın kızım hemde cok gıcık :mymeka: inşallah melegin seninledir bidenem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

YA ÖFF NE BŞıÇıM DAVRANIYORSUNUZ KIZIM SıZ BANA...Bı KEERE BEN KENDıMı ÖYLE HıSSETMıYORUM TAMAM MI...HAMıLE OLSA BULANTILARIM BAŞLAR...HııÇ ÖYLE HıSSETMıYORUM BEBEĞıM YA..BOŞU BOŞUNA YAZIK DEĞıLMı O KANIMA BENıM YA...ıĞNEDEN ZATEN HOŞLANMIYORUM..ıÇıM Bı HOŞ OLUYOR ALDIRAMAM KAN MAN..BELLı OLSUN ÖLE BOŞU BOŞUNA NE ALDIRCAM BıDE HAVALARA GıRıCEM ONDAN SONRA...LEN KıTTY BAK EN ÇOK SANA ARTıSLıK YAPÇAM KIÇIM TAVANA DEYCEK SONRA ıNDıR ıNDıREBıLıRSEN...Şeniz
CANLARIM ÇOK SAĞOLUN ıLGıNıZ ıÇıN AMA ıNANIN ıÇıME DOĞAN BıŞEY YOK...BEKLENTıM DE YOK ONDAN ıSTEMEDıM..KıST AĞRILARIM ARTTI ZATEN ıNANIN SADECE ONLA ıLGıLENıYORUM ŞU ANDA...DÜN GEBERDıM AĞRIDAN...DOKTORUMDA BÖLE SANKı KARŞISINDA EZıK MUHTAÇ ıNSAN OLURSUN YA...HANı Bı BAIMADA ÖYLEYıZ AMA ONU TESELLı EDER GıBı TESELLıLER FALAN...SALAK SıNıR OLDUM...BU ŞEKıLDEDE HAMıLE KALABıLıRSıN BıLıYORSUN DıMı FALAN DEDı...YA SıKTıR GıT DıCEKTıM Artık öle sinir oldum ki...lavuk geÇEN AY BU ŞEKıLDE HAMıLE KALMAN ZOR AMA ÇALIŞMALARA DEVAM DıYOR BU HAFTA BÖLE KONUŞUYTOR

Nana hele ŞÜkÜr nerdesın len sen....

Kız ÇıÇek buluŞtunuz mu cosmoyla dÜn

gördüm gördüm pek bi sevindin bakıyorum hayırdır...sana ne oluyor kiityy sende mi ordaydın len yoksa...resmi çeken sen miasin ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…