Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

aminn canım..inşallah hamişimdir..ve hayırlısı ile bebişimi de alırım kucağıma:1hug:

Uzun ve Mutlu Evliliğin Sırrı" konulu seminerde 49 yıldır evli olan bir adam konuşmacıymış. Adam konuşması sırasında;
...Eşime hep iyi davrandım, memnun ettim, en önemlisi 25. yıldönümümüzde onu Amerika’ya götürdüm."
Bunun üzerine izleyicilerden bir soru gelmiş:
"Peki 50. yıldönümünüzde eşiniz için ne yapacaksınız?"
"Gidip geri getireceğim..

hahahaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

ÇıÇEĞıMMMMMM.....?O GÜN COSMOYLA NE KONUŞTUNUZ HAADı ANLAT BıKıYıM ABLANA :teselli:

ÇİÇEĞİMMMMMM.....?O GÜN COSMOYLA NE KONUŞTUNUZ HAADİ ANLAT BİKİYİM ABLANA :teselli:

walla ne konuşalım şekerim özellll kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öyle değilmi cosmoo anlatılmaz ama demi en gizli sırlarımızı paylaştık bir yakınlaştık bir yakınlaştıkk sormaaa lülülülülülü
birde cosmo senden çok dert yandı yazık hak verdim tabii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ÇıEK HADı BE HACI BAK SENıN YERıN BENDE Bı AYRI YANLIZ HADı ARAMIZDA KALCEK SÖLE:Saruboceq:

ÇİEK HADİ BE HACI BAK SENİN YERİN BENDE Bİ AYRI YANLIZ HADİ ARAMIZDA KALCEK SÖLE:Saruboceq:

yaa kızım sen manyaksınnnnnn delikafadulden delikafadulden
valla kendini eyi hissedeceksen sölimmmmmmm

cosmo bana olan aşkını itiraf ettiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

YENı Mı ANLADIN LEN ÇıÇEK...SENLE NE ıŞıM OLURDU NORMAL OLSAM laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…