Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kİttycİm canım geÇmİŞ olsun ya...dİnlen Öyleyse yat bİraz

cok tesekkürler ninikim minikim opuyorumnanaktanŞenizbende öyle yapıyorum uzanıp tv izliyorum :1hug:

26 ekim günüm test yapsammı :kedi:

hayır canım bekle lmaz: daha cok erken :1hug:

Ben kaÇıyorum kızlar aĞrım var baya..bİraz ayaklarımı uzatayım

ne oldu neyin var bidenem duymak istemedigim seymi oldu yoksa :çok üzgünüm:

Canum şaka yaptım daha reglimin 10.günü ama bu ay içim kpır kpır ..kaydirigubbakcemile5

hahaha çatlak ben koysamda durmuyo şu anda sağanak şeklindee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla noldu yaa herkes hastaaa anlamadım gitti hee

ne olacak cosmosla bulustunuz diye ninikimin ahı tuttu bence :roflol::roflol:

kittycat, forever_14+, NevYas+, ninik+, sarıcivciv+, tubiloshh+

niye konusmuyor assagıdakiler aloooooooooooooooo lmaz:

Canlarım giremedim sabah dan beri kusuruma bakmayın nolur
Devir teslim yapcaz 15 günlük hesapları kontrol ediyoz
Kız epey tozutmuş düzeltme çabaları içindeyim
Kamyas hamileymişsin canım çok sevndim
Allahım kucağpına almayıda nasip etsin inş.

cosmosum hosgeldin bidenem opuyorumnanaktanŞeniz ben simdi kacıyorum kızlar kendinize iyi bakın daha sonra görüsürüz cancanlar opuyorumnanaktan

cosmosum hosgeldin bidenem opuyorumnanaktanŞeniz ben simdi kacıyorum kızlar kendinize iyi bakın daha sonra görüsürüz cancanlar opuyorumnanaktan

yawww niyee hemen gidiyon diycem hastasın yat dinlen bebekkkkk kendine dikkat et emiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

cosmoo hoşgeldin bebekimmm opuyorumnanaktan

kızlar şimdi eczacı arkadaşıma sordum testlerin doğruluğu ve güvenirliğini.. pozitifte yanlma ihtimali hiç yok dedi..kesin hamileymişim kızlar..........

kızlar şimdi eczacı arkadaşıma sordum testlerin doğruluğu ve güvenirliğini.. pozitifte yanlma ihtimali hiç yok dedi..kesin hamileymişim kızlar..........

aay canım benimm hadi inşallah yaa ama kan testiylee doğrulattır tatlım benim ağzım yandı çünküü ama değildir senin hamişliğin vardır şekercimm
allahım inşallah tamamına erdirsin sağlıcaklan hayırlısıylan bebekimmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…