Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ÇıÇeĞım ne oldu neden fenasın ha genel anlamdakı fenalıktan bahsedıyorsan harbıden sen Çok fena bı ınsansın ya

bazılarında kimyasalmış bazılarında değer yükselmiş ama genelde de adet gününe 1 hafta kala bu sonuç çıkmış allahım hayırlısını versin inşallah
kimseye söylemedik daha perşembe günü tekrar test yaptırıcam ondan sonra söylücez bi tek siz biliyorsun şekerler
sonucumu aldım zaten eşim arabada bekliyordu ben şaşkın şaşkın bakıyorum kağıda arabaya bindim eşime verdim ben anlamadım dedim sonra doktorumu aradım pozitif dedi doktor ben başladım ağlamaya konuşamadım kapatıyorum dedim teli kapattım dr nin yüzüne eşimle ben nasıl ikimizde ağlıyoruz sarılıyoruz arabanın içinde

ilaçta içmeye korkuyorum dün gerçi teraflu içtim ama bugünde içsemmi acabaaa yaa bişey varsa bişey yaparmııı oof yaaa

aay canım benimmmmmmmm allahım yüzünüzü kara çıkartmasın inşallahh
inanıyorum ben değer artıcak tatlımmmmm
daha önce gebelik geçirmişmiydin tatlım

CCCCCOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :mymeka:

bizi de ağlatıyorsun tabiii ay hadi hayırlısı

kızlar oturup kalkamıyorum ((
sol kasıgım çok agrıyor. batıyor.
allahım hayırlısını versin inşallah...bu ayın 7 sine kadar yımırtlama zamanım.
fik fik lere devam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…