anaam çok fenayımmmmmmmmmmmm
ÇİÇeĞİm ne oldu neden fenasın ha genel anlamdakİ fenalıktan bahsedİyorsan harbİden sen Çok fena bİ İnsansın ya
bazılarında kimyasalmış bazılarında değer yükselmiş ama genelde de adet gününe 1 hafta kala bu sonuç çıkmış allahım hayırlısını versin inşallah
kimseye söylemedik daha perşembe günü tekrar test yaptırıcam ondan sonra söylücez bi tek siz biliyorsun şekerler
sonucumu aldım zaten eşim arabada bekliyordu ben şaşkın şaşkın bakıyorum kağıda arabaya bindim eşime verdim ben anlamadım dedim sonra doktorumu aradım pozitif dedi doktor ben başladım ağlamaya konuşamadım kapatıyorum dedim teli kapattım dr nin yüzüne eşimle ben nasıl ikimizde ağlıyoruz sarılıyoruz arabanın içinde
iyiyim canım...çalışıyoruz işte..iş bitermi..sen nasılsın bakayim.Eee kamyas ne buldun anacımmmmmmmm...
Kız abyosun nabyosun...?
aay canım benimmmmmmmm allahım yüzünüzü kara çıkartmasın inşallahh
inanıyorum ben değer artıcak tatlımmmmm
daha önce gebelik geçirmişmiydin tatlım
yok tatlım ilk bu
bazılarında kimyasalmış bazılarında değer yükselmiş ama genelde de adet gününe 1 hafta kala bu sonuç çıkmış allahım hayırlısını versin inşallah
kimseye söylemedik daha perşembe günü tekrar test yaptırıcam ondan sonra söylücez bi tek siz biliyorsun şekerler
sonucumu aldım zaten eşim arabada bekliyordu ben şaşkın şaşkın bakıyorum kağıda arabaya bindim eşime verdim ben anlamadım dedim sonra doktorumu aradım pozitif dedi doktor ben başladım ağlamaya konuşamadım kapatıyorum dedim teli kapattım dr nin yüzüne eşimle ben nasıl ikimizde ağlıyoruz sarılıyoruz arabanın içinde
Neden kıyamıyorsun onu anlayamadım...ne var len ÜzÜlÜcek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?