Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kendımı hıc ıyı hıss etmıyorum ya ben cıkıyım sonra gelırım

Semacım nbr kızÇeler nerde
ıŞler yoĞun gelemedım kaÇ gÜndÜr Şımdıde kımsecıkler yok hamıŞ varmı aramızda tatlŞım tubıŞ ben olabılırım falan dıyodu son durumdan haberın varmı

Neyse ben kaÇar nınıkımmmmm senı sevıyorummmm canımmm ÖpÜldÜnnnnnn
ıŞlerım var halledıp gelırım tatlımmmmmm byeee

Valla kızlar hıÇ keyfım yok bugÜn ya...ondan gelıp bakıp gıdıyorum arada...ıŞeyerınde sorun var bıraz bı yandanda hala adet olmadım ama kahve rengı akıntım baŞladı..olsamda rahatlasam barı ya

oyacım ne den aĞlıyorsun kı daha ne kadar oldu ısteyelı..kendınden kÖtÜ duurmda olanlara bak ve moralını yÜksek tut..Öyle aĞlamakta neymıŞ..

uçup gittin buralardan canımın canı nerdesin
gittiğin yol çokmu uzak
dönülmeyen yerdemisin
gel yağmur ol gel
gel rüzgar ol gel
bulutlar yoldaşın olsun Allahım seni korusun
yolun açık aydın olsun
turnalara tutun da gel
...................................
kızlar bu şarkı size
turnalara tutun ve topiğe gelin

canım ya hoşgeldin demeye kalmadan gitmişsin hemen :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
geri dön geri dön uzanıp tutuver elimi bigün utanır diyemem nolur geri dön

hoş geldın canım nasılsın?yaa kolay gelsın .adet olmadın mı?yaaa ben de ne adet oluyorum ne de teste ıyı bır sonuc yoook.o yuzden moralım cok bozuk.canım bılıyorum şükğr edıyorum kendı durumumada ama 3-4 aydı denıyoruz olmuyorda

KIZIM GELıR GELMEZ ARTıSLıK YAPMA TAMAM MI. sengözlerimebaksanab .SEN NERDEYDDıN ÖNCE HESAP VER...HERKES YOK OLUYOR PıYASADAN SONRA TOPıĞE GELıP HERKES NERDE DıYE SORUYOR...NERDEYDıN ÖT BAKAYIMMM şakkıdı

Kızım oya ben napayım len delıtme benı..1 senedır denıyorum olmuyor...halıne ŞÜkret bence..normal yollarla 1 sene kalamazsan doktor mÜdahale edıyor...normal yanı bu sÜreÇ kımının 1 keerede olur kımınınde ÖmrÜ bızım gıbı deneemekle geÇer napalım..bak ben ılaÇ aldıĞım halde kalamıyorum...sabretmelısın bıraz..

oyacım bekle bakalım... istersen bir kan testi yaptır?
bu testlerde çıkmayıp da kanda çıkan olabliyor bazen. hemen üzülüp ağlama kuşum yaa

ninikim sende ne var ne yok? durumlar nasıl?
kahve akıntın mı var?
bakalım. belki gerisi gelmez. olamazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…