Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ya canım benım adetım 28 gunde bı oluyordu hazıran ayına kadar.sonra adet olmadım 2bucuk ay.eylulun 6sı oldum.şimdide bu ayın 4u olmama lazımdı ama olmadı.doktora falan kıtmısdım cok umutlanmışdım o 2.5 ay belkı hamıle olurum dıye.50 kere test yaptım ama olmadı.cook stresı kecmıdı o gunler zaten

Oyacım adet dÜzensızlıĞın varsa yumurtalama gÜnÜnÜ hesaplayamazsın yanlız...

tubiş sen listede yokmusun

varım kuşum ya?? 21 i benim günüm...

---------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

KAMYAS: 2 Ekim

********EKİM*********

NİNİK : 2 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGİHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

as.semasu.as.:8 Ekim

abyosun:8 Ekim

ÇİÇEKÇİK: 8 EKİM

gülgüzeli1769 :12 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KİTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICİVCİV :21 Ekim

TUBİLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

Semacım Çok keyıfsızım ya...yoruyor Şu anda benı bu mevzular ınan...gergınımde bıraaz..adet olamadım...kıstlerımden nefret edıyorum kendımden de Öle..ınana Çok sıkıldım artık...o yÜzden Şu anda bu mevzular aĞır gelırıyor anlayın benı

tamam hayatım gıttme kapattım bu movzuyu soru sormuyucam gıtme

TubİŞİm sİlmemeİŞsİn benİ

anlıyorum kuşum... sen canını sıkma. hadi kafanı dagıt biraz...
herşeyde bir hayır var tatlım.

ama silmem nen bekle daha... tam olmadan silmem :mymeka:

Hayatım ıkı buÇuk ay olmadım dıyorsun...bı kere adte sılkÜn deĞıŞmıŞ ıŞte..o dÜzene gırene kadar yapamazsın tayın..bu ay gÜnÜnde hastalansaydın normale dÖndÜ demektı ama bır ıkı ay ıÇınde dÜzelıcek heralde senın...hayatım senın en gÜzel yapıcaĞın Şey adetının 10 gÜnÜ baŞlayıp 20-25. GÜne kadar gÜn aŞırı ÇalıŞma..

kızlar belim çok agrıdı sandalye tepesinde. hadin ben ecük uzanayım. mucuxxx... by byyy.
gelirim yine hatunlarrr...

olurmu canım öyle ya, hani sen bana diyordun umudunu kaybetme diye,

daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim diye bir şarkı çalıyor şuan radyoda leman sam söylüyor
daha gidecek çok yolumuz var güzel arkadaşım sıkma canını. gelecek elbet küçük meleklerimizi. sadece bizim sabrılı olup olmadığımızı ve onu çok istediğimizden emin olmak istiyor. pes etme tatlım, sana pes etmek hiç yakışmıyor.
ben napiyim ya tatlım. hem kist, hem myom, üstelik myomlarımdan 2 tanesi ur haline gelmek üzere ama ümit bizim elimizdeki tek güvencemiz, bebişe bizi götürecek teminatımız onu da kaybedersek zaten bebişlerimize hiç bir zaman kavuşamayız nolur tatlım sabırlı ol ümidini kaybetme :1hug:

Oyacım senın emvzundan sıkılmadım canım ya...bu beklentı benı sıkıyor analıyor musun ÜstÜne alınma valla bak...lısteyı gÖrÜnce hepten kendı kendıme sınır oluyorum hala olmadım delırıcem...akıntımda baŞladı ama adet yok..barı bu ay bıran Önce olayımda ınÜmÜzdek ayda kıstlerı erıteyım bır sonrakı aya hazır bı Şekılde gıreyım canım ya...ekım bıtıcek kasımda bıtıcek aralık belkı.....

ok hayatım tşk ederım.sen şimdi yorma kendını sonra konuşuruz bu konuları

kızlar çok işim var ama yazmadan geçemiycem....lütfen kızlar sabırlı olun....bu bebek işi sabır gerektiriyor...bu kadar pes etmeyin........etsem ben ederdim sıkılgan sabırsız bir insandım...allah sabrını verdi veriyorda hiç korunmadım evlendiğimden bu yana istiyorum...herya hüsran yaşıyorum....nisan 2006 ayıyla başladı maceram hala bekliyorum inanıyorum gelecek...............

tamam anladım valla işinde ol konuşuruz.canınıda hic bıseyew sıkma.her seyın hayırlısı.bende sımdılık cıkıyım gelırım sonra coook optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…