Oyacım bencede dÜzensİzlİkten kaynaklanabİlİr...bekle 4-5 gÜn daha gelmezse test yap..Şİmdİden kendİnİ Üzme ya..ÇÜnkÜ İnsan o testİ yapmaya baŞlayınca gerÇekten o beklentİ moduna gİrİyor bence bunu yapma..kendİnİ daha Çok Üzersİn...dÜzensİzlİk derken mesaŞla kaÇ gÜn gecİkİyor adetİn...
Ben kaÇar kızlar....
tubiş sen listede yokmusun
Canım en Üstte hamİŞlrerİmİz var...onun altındakİlerde herkesİn adet gÜnlerİ beklenİlen adet gÜnlerİ yanİ..
Oyacım adet dÜzensİzlİĞİn varsa yumurtalama gÜnÜnÜ hesaplayamazsın yanlız...
Semacım Çok keyİfsİzİm ya...yoruyor Şu anda benİ bu mevzular İnan...gergİnİmde bİraaz..adet olamadım...kİstlerİmden nefret edİyorum kendİmden de Öle..İnana Çok sıkıldım artık...o yÜzden Şu anda bu mevzular aĞır gelİrİyor anlayın benİ
kuşum nette hesaplayıcı yerler var ordan hesaplıyorum...
bak sende yapabilirsin...
adet olucagın güne kadar söylüyor...
Gebelikveannelik.com - Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı
anneler üstte adet günü olanlar altta bidenem opuyorumnanaktan
evet minikim haklısın.
bi test yapmaya başladınmı hemen ümitleniyorsun. çıkmadımı al sana hayal kırıklıgı...:sinifsinif:
Semacım Çok keyİfsİzİm ya...yoruyor Şu anda benİ bu mevzular İnan...gergİnİmde bİraaz..adet olamadım...kİstlerİmden nefret edİyorum kendİmden de Öle..İnana Çok sıkıldım artık...o yÜzden Şu anda bu mevzular aĞır gelİrİyor anlayın benİ
TubİŞİm sİlmemeİŞsİn benİ
Hayatım İkİ buÇuk ay olmadım dİyorsun...bİ kere adte sİlkÜn deĞİŞmİŞ İŞte..o dÜzene gİrene kadar yapamazsın tayİn..bu ay gÜnÜnde hastalansaydın normale dÖndÜ demektİ ama bİr İkİ ay İÇİnde dÜzelİcek heralde senİn...hayatım senİn en gÜzel yapıcaĞın Şey adetİnİn 10 gÜnÜ baŞlayıp 20-25. GÜne kadar gÜn aŞırı ÇalıŞma..
kızlar belim çok agrıdı sandalye tepesinde. hadin ben ecük uzanayım. mucuxxx... by byyy.
gelirim yine hatunlarrr...
Oyacım senİn emvzundan sıkılmadım canım ya...bu beklentİ benİ sıkıyor analıyor musun ÜstÜne alınma valla bak...lİsteyİ gÖrÜnce hepten kendİ kendİme sİnİr oluyorum hala olmadım delİrİcem...akıntımda baŞladı ama adet yok..barİ bu ay bİran Önce olayımda İnÜmÜzdek ayda kİstlerİ erİteyİm bİr sonrakİ aya hazır bİ Şekİlde gİreyİm canım ya...ekİm bİtİcek kasımda bİtİcek aralık belkİ.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?