KIZIM GELİR GELMEZ ARTİSLİK YAPMA TAMAM MI. sengözlerimebaksanab .SEN NERDEYDDİN ÖNCE HESAP VER...HERKES YOK OLUYOR PİYASADAN SONRA TOPİĞE GELİP HERKES NERDE DİYE SORUYOR...NERDEYDİN ÖT BAKAYIMMM şakkıdı
KIZIM GELİR GELMEZ ARTİSLİK YAPMA TAMAM MI. sengözlerimebaksanab .SEN NERDEYDDİN ÖNCE HESAP VER...HERKES YOK OLUYOR PİYASADAN SONRA TOPİĞE GELİP HERKES NERDE DİYE SORUYOR...NERDEYDİN ÖT BAKAYIMMM şakkıdı
meraba nerdesın yaa
Tubİloshum hadİ kapta gel bakayım lİstenİ unutmuŞsun bugÜn
oyacım bekle bakalım... istersen bir kan testi yaptır?
bu testlerde çıkmayıp da kanda çıkan olabliyor bazen. hemen üzülüp ağlama kuşum yaa
ninikim sende ne var ne yok? durumlar nasıl?
kahve akıntın mı var?
bakalım. belki gerisi gelmez. olamazmı?
hoşbuldum kuşum. iyiyim. az bel agrım ve kasık ağrım var.bide hat safhada akıntım var. yımırtlama zamanım ya o yüzden. sen nassın?? Şeniz
TUBİŞİM SENİN BU OLUMLULUĞUN BNEİ OLUMSUZLUĞA SÜRÜKLÜYOR BİLESİN...
KIZIM DEVAMIMI KALDI LEN OLUCAM OLAMIYORUM İŞTE..
SEN BIRAK BENİ SALLA BENDEN CACIK OLMAZ...SEN NE DURUMDASIN ANLAT BAKKİM
Oyacım sana yazmamaıŞtım onu tubİlosha sÖledİm canım beneİm
bu hafta fikfik haftan yani :kedi:
iyiym canım bende grip oldum :gitme:
ilaçta içemiyorum acayip başım ağrıyor ya mafoldumben
kızlar benım adetım cok duzenlı ıdı.ama 2bucuk ay bundan once adet olmuşdum sonra eylulun 6sı olmuşdum.belkı adetım duzensız mı oldu dıye dusunuyorum
yaa yumurtlama gununu nasıl bılıyosunuz
o lıstendekıler adetmı olucak ya anne adaylarımı
Oyacım bencede dÜzensİzlİkten kaynaklanabİlİr...bekle 4-5 gÜn daha gelmezse test yap..Şİmdİden kendİnİ Üzme ya..ÇÜnkÜ İnsan o testİ yapmaya baŞlayınca gerÇekten o beklentİ moduna gİrİyor bence bunu yapma..kendİnİ daha Çok Üzersİn...dÜzensİzlİk derken mesaŞla kaÇ gÜn gecİkİyor adetİn...
Ben kaÇar kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?