Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Semoşum ballı süt içtin mi sen?
Ballı ıhlamur da içeblrsn bak bide aspirin terletir bişeyin kalmaz inş.
içmezmiyim canımmmm akşam sabah ballı süt içiyorum aralarda da bol bol ıhlamur ama ilaç içmiyorum ne olur ne olmaz diye :CüvCüv:
iyice hamile moduna girdim bi kırmızı kart görürsem şok olucam akannehir

TABİ TABİ GİDİP BAKAYIM
KIZIM BANA NE FAYDAN VAR SENİN ALA SEN
KARDEŞİN YÜZÜNDEN YOK YERE COPLANCAMMMMMMMM
OTURSUN OTURDUGU YERDE KARDEŞİN ONA GÖREVLİ OL DİYEN Mİ OLDU.......:jeyyar::jeyyar:

nan sarıııı bende seni yardımsever bilirdim klava:
aman bakmazsan bakmaaaa :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

OHHHHHHH ŞİFA OLSUN CANIM BENM
BİZLER ALIŞTIK KIRMIZI KARTA BOŞVERSENE BİŞEYCİK OLMAZ KENDNİ ÖLE ŞARTLANDIRMA :teselli:

LEN ŞABAN( BU SEFERKİ SANA CVİCVİVİM) BEN ONU COSMOYA YAZMIŞTIM...YA ASLINDA BEN AYRIM YAPMIYORUM İKİNİZN ARASINDA KISKANMAYIN DİYE ..AMA NEDEN ÜSTÜNE ALINDIN ANLAMADIM YANİİİİ...TEK SANA DEĞİL COSMOYADA ŞABAN DİYORU Kİ...İKİNİZDE ŞABANSINIZ ÇÜNKÜ...alkisalkisalkis

SÜT OĞLAN NOLCAK :enbuyukkk:

OHHHHHHH ŞİFA OLSUN CANIM BENM
BİZLER ALIŞTIK KIRMIZI KARTA BOŞVERSENE BİŞEYCİK OLMAZ KENDNİ ÖLE ŞARTLANDIRMA :teselli:

bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ya onun için bu kadar ümitlendim yoksa her ay durum aynı. regl günü yaklaştıkça hamilelik belirtilerim artar. 1-2 gün gecikme oldumu ben hamileyim moduna girerim sonra al sana kırmızı kart olurum :1shok:

Stella canım bu kostıĞın asılma yollarıdır yeme bence...ufaktan asılıyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…