Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Valla bende c.tesİden berİ oyalıyorum kocamı...bak hamİle olabİlİrİm Çocuk dÜŞerse falan dİye...napayım ya...evde oturmadık kİ hep geÇ saattlerde geldİk aeve..hal mİ kalıyor İnsanda

O KEDER SOKAKALRDA GEZERSEN TABEEE ÇOCUK OLMAZ....İNNA SABİİRN İNNA SABİRİN KAK POPONU OTUR EVİNDE....:teytey:

hg nan sen ben lablmu koyunca nye gelyrsun kısım nazr degceksın kokusunumu aldın geldın halla halla[/QUOTE]

KIZIM TAKİPTEYİM BEN TAKİPTEE HA HA HA:jeyyar::jeyyar:
KORK BENDEN KORKKKKKKKKKKKK BU AYDA FOSSSSSSSSSSSSSSSS:icecream:

KİTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY HOŞGELDN CANIM NERELERDESN SEN YA Şeniz
MÜROOOOOOO BULAŞMA YÜRÜ GİT ALMIYIM BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ BAK :jeyyar:

hosbuldum bidenemopuyorumnanaktan uzanmıs tv izliyorum canım ne yapayım pek tadım yok :çok üzgünüm:

Vayyy anasını beeeeeeeeeeee..... Kİtty o gÜn dedİm herkes hasta gİrme topİĞe dİye dİnlemedn ÇİÇek bulaŞtırdı kesİn ...

Acanım benİm kıyamam sana yaa...Çok mu kÖtÜsÜn pekİ

yok ninikim cok kötü degilimde halsizlik var üzerimde birde burnum akmasa tam super olacakta akıyor işte sinüzitde olunca daha zor atlatıyorum :çok üzgünüm:

KAMYAS VE ÇİÇEM YOKLAR BUGÜNNNNNNNNNN HABERDE VERMEDİLER..........

ÇİÇEM KESİN PERT OLDUUUUUkaydirigubbakcemile3

tatlım gel öpüşelimmmmmm :1hug::1hug::1hug:
bende sümüklüyüm de kaydirigubbakcemile3

HOŞGELDİN ABLACIM GEL ÖPÜM BEN SENİ BENDE SÜMÜKLÜYÜM 2 GÜNDÜR
HATTA ÇİÇEMDE SÜMÜRKLÜYDÜ O BUGÜN PERTE ÇIKTIIIIIsositosositosositososito

gecmiş olsun kızlar Şeniz:1hug:allah allah herkes hasta olmus birisi virüsmü attı bizim topige acaba kızlar :roflol::roflol:

gecmiş olsun kızlar Şeniz:1hug:allah allah herkes hasta olmus birisi virüsmü attı bizim topige acaba kızlar :roflol::roflol:

SORMA ABLACIM KISKANDILAR BİZİ
UFAKTAN UFAKTAN AYAK KAYDIRMA POLİTİKASI
HASTALIK YILDIRAMAZ BİZİ
ANNE OLUCAZ ANNE OLUCAZZZZZZZZZZhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…