Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KIZIM 4 GÜNDÜR KOCİŞİ SALLIYOM AKŞAM MECBUREN YANİ :kedi:
YOKSA BÖĞĞĞĞ YANİ HİÇ İSTEMİYOM :1no2:
TERBİYESİZ SENİ AKŞAM FİKFİK YAPACAKMIŞŞŞ SENİN AKLIN BEBİŞTE DEGİL
FİKFİKTE LÜTFEN KOZMO FİKFİĞİ KÖTÜ EMELLERİNE ALET ETMEEEEEEEEkaydirigubbakcemile3

TECRÜBE KONUŞUYOR BURDAA.....

BAK KARNIMDA ONUN BEBEĞıYLE KOYDU GıTıT BENı...

Sapık cos-mo sa-pık cos-mo kos-tık cos-moÇ......evet arkdaŞlar hep bırlıkte

SEMOŞİ ALLAHIN İŞİNE KARIŞILMAZ SEN GEREKENİ YAPMIŞSIN RAHAT OL KUZUM SEN OLUCAK İNŞ. :teselli:

herkese selam opuyorumnanaktanöpmuyorum hicbirinizi zira sümüklüyüm grip sizede bulasmasın diye :roflol:

Selam mİlelet ben geldİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slmmmmmmmm hg nınıkım

MÜRÜVVVETTTTTTTTTTT lülülülülülü
nevarrrrrrrrrrrr mıssr püskülü saç rengın tam yakışmş kıs aynı rank olmussunz
benim cumartesi gittim ya dr a 18.20mmydi müro teyzesi çıktı artık mercimeklikten kocaman oldu
ayyy canm banm
meraklı melahat mürooooo naber nannnnnnnnnnnnn

hg nan sen ben lablmu koyunca nye gelyrsun kısım nazr degceksın kokusunumu aldın geldın halla halla

Valla bende c.tesıden berı oyalıyorum kocamı...bak hamıle olabılırım Çocuk dÜŞerse falan dıye...napayım ya...evde oturmadık kı hep geÇ saattlerde geldık aeve..hal mı kalıyor ınsanda

semasu tatlım inş kart yemezsin bu ay dualrımız seninle rabbim bilir....
Stres yapam kendine..hayırlısı olsun...

KıTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY HOŞGELDN CANIM NERELERDESN SEN YA Şeniz
MÜROOOOOOO BULAŞMA YÜRÜ GıT ALMIYIM BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ BAK :jeyyar:

Vayyy anasını beeeeeeeeeeee..... Kıtty o gÜn dedım herkes hasta gırme topıĞe dıye dınlemedn ÇıÇek bulaŞtırdı kesın ...

Acanım benım kıyamam sana yaa...Çok mu kÖtÜsÜn pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…