Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

valla benım tarıh ıyıce şaşacak gıbı adet olmama 5 gun var ve sankı bırazdan olacakmıs gıbı kramplar gırıyor ve benı cok üzüyor

tatlım öyle düşünme...
iyi düşün iyi olsun. belki o bebişin ben geliyorum anneeeee sancılarıdır zemuszemus
rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:

valla benım tarıh ıyıce şaşacak gıbı adet olmama 5 gun var ve sankı bırazdan olacakmıs gıbı kramplar gırıyor ve benı cok üzüyor

aklına kötü seyler getirme canım inşallah melegin göbüşündedir:Saruboceq::Saruboceq:

BENİM BEN ÇAKI GİBİYİM MAŞŞALLAH :teytey:

demekki grip bombasını sen attın bizim topige klava:

ben grip deiliiiiimmmmmmm..
dışarı adım atmıyorum çünki :dance:

ikinci süphelide sensin demekki tubiş hanım klava:

geldim civcivim geldim ay yine acıktımmmm yaaaaa

hosgeldin bidenem ye yigenimi ac bırakma sakın :1hug:

insallah canım yaa ne guzel konustun oyle allah ne muradın varsa versın duygulandım valla:sinifsinif:

kızlar lavaboya gittigimde ıkınamıyorum kasıgıma kramp giriyor gibi agrıyor. ve belim de çok ağrıyor. feleğim şaştı bu aralar. böyle şeyler yaşayan oldumu??

neyse kızlar ben kacıyorum zira burnuma engel olamıyorum kafamı egdikce fosur fosur akıyor kaydirigubbakcemile3 hadi kendinize iyi bakın bol bol bebiş haberleriyle gelin inşallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

Kıttycım malesef gelne gıden yok...malesef dıyorum ÇÜnkÜ hakverengı akıntım baŞladı canım ya..tahmınen hatta emınım kı adet olucam ama beklıyorum tam olucak gıbı oluyorum bÖle kaÇıyor 2 gÜn sonra depreŞıyor ha tamam yarına adetım dıyorum yıne kaÇıyor...yanı beklentım yok kuzucuk bu ay gelsınde rahatlayım dıyorum

kızlar lavaboya gittigimde ıkınamıyorum kasıgıma kramp giriyor gibi agrıyor. ve belim de çok ağrıyor. feleğim şaştı bu aralar. böyle şeyler yaşayan oldumu??

aynen canım, zaten ufak bi kabızlık sorunu yaşıyorum şu ara
bide ıkınırken ağrı giriyor

gecmıs olsun canım demın lavaboya gıttım bende aynıydım ıkınınca kasıklarıma kramplar gırıyordu

Kıtty cım dıkkatv et kendıne olur mu ...en gÜzelı burnuna peÇeyı tıka sılıp durma yara olucak bak..tıka peÇeteyı Öle rahat oluyor

neyse kızlar ben kacıyorum zira burnuma engel olamıyorum kafamı egdikce fosur fosur akıyor kaydirigubbakcemile3 hadi kendinize iyi bakın bol bol bebiş haberleriyle gelin inşallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

NEYSE HASTASIN GİT YAT DİNLEN ABLACIM BAK BİZLER SÜMÜKLÜ SÜMÜKLÜ MASA BAŞINDAYIZ....İŞ BAŞINDAYIZ SEN MERAK ETME.....MEYDAN BİZE EMANET...........:sm_cool:

gelen vurur giden vurur birde sen vur mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hem vururum hemde severim canım yeri geldiginde öküz yeri geldigindede uysal kedi gibi olurum :roflol::roflol:

inşallah meleginin belirtileridir onlar tubişim :Saruboceq:

belım agryr benm canm ya ıkıncı beklnmyen adtmden berı bende alt ust oldum tablm bıle bu ay kafam gbı karsık nereye gdyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…