valla benım tarıh ıyıce şaşacak gıbı adet olmama 5 gun var ve sankı bırazdan olacakmıs gıbı kramplar gırıyor ve benı cok üzüyor
tabiii bu başka şeyin belirtisi de olabilirrrrrrrrr hemen üzülme bakimvalla benım tarıh ıyıce şaşacak gıbı adet olmama 5 gun var ve sankı bırazdan olacakmıs gıbı kramplar gırıyor ve benı cok üzüyor
valla benım tarıh ıyıce şaşacak gıbı adet olmama 5 gun var ve sankı bırazdan olacakmıs gıbı kramplar gırıyor ve benı cok üzüyor
BENİM BEN ÇAKI GİBİYİM MAŞŞALLAH :teytey:
ben grip deiliiiiimmmmmmm..
dışarı adım atmıyorum çünki :dance:
geldim civcivim geldim ay yine acıktımmmm yaaaaa
:roflol::roflol: meraketme canım ben akortetmesini bilirim bir kac tekme ve tokatla :roflol::roflol:
kızlar lavaboya gittigimde ıkınamıyorum kasıgıma kramp giriyor gibi agrıyor. ve belim de çok ağrıyor. feleğim şaştı bu aralar. böyle şeyler yaşayan oldumu??
demekki grip bombasını sen attın bizim topigeklava:
ikinci süphelide sensin demekki tubiş hanımklava:
sagolun kızlar ınsallah hepımıze hayırlı evlat verır rabbım
neyse kızlar ben kacıyorum zira burnuma engel olamıyorum kafamı egdikce fosur fosur akıyor kaydirigubbakcemile3 hadi kendinize iyi bakın bol bol bebiş haberleriyle gelin inşallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
gelen vurur giden vurur birde sen vur mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar lavaboya gittigimde ıkınamıyorum kasıgıma kramp giriyor gibi agrıyor. ve belim de çok ağrıyor. feleğim şaştı bu aralar. böyle şeyler yaşayan oldumu??
tubacım senın bebıs nasıl doktora gıttınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?