vallah oynuyucak halde dıyılım.ıyı hıss etmıyorum kendımı.halım yok
ya anasını yaaaaaa 2 dk facebook girdim 10sayfa ilerlemişiniz ne çene var vay anasına
olabilir suçluyu bulup cezalandıralım kızlar Türk Ceza Kanununa göre müebbet hapis cezası verelim kaydirigubbakcemile3gecmiş olsun kızlar Şeniz:1hug:allah allah herkes hasta olmus birisi virüsmü attı bizim topige acaba kızlar :roflol::roflol:
hg canm nasılsın drmlr nasl
SORMA ABLACIM....ÇOK FENA KADINLARIZ BİZ..........HEM AŞAGIYI HEM YUKARIYI HEMDE KOCİŞİ İDARE EDİYORUZ........YAŞASINNNNNNsüprizzzzz
napıyosunuz bakıyım?
olabilir suçluyu bulup cezalandıralım kızlar Türk Ceza Kanununa göre müebbet hapis cezası verelim kaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, as.semasu.as.+, canikom38+, cosmopoli+, forever_14+, muruvvet+, ninik+, oya., sarıcivciv+, Stella, tugba20
alooooooooooooo ses deneme bir ikiiiiiiiiiiiiii deneme sesssssssssssssssdelikafadulden
hımmm sagol canım ya ınsallah boyle sırayla hamıle kalırız
tamam tatlım sen isimleri tespit et ben gereken işlemleri başlatayım hemen kaydirigubbakcemile3içimizde grip olamayan kim varsa hemen onu tutuklasınlar :roflol:
tatlım ya grip olunca seste çıkmıyor
akortlar bozuldu kaydirigubbakcemile3
tamam tatlım sen isimleri tespit et ben gereken işlemleri başlatayım hemen kaydirigubbakcemile3
içimizde grip olamayan kim varsa hemen onu tutuklasınlar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?