Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar ben kaçıyorum sonra görüşürz acil bitirmem gereken işler var öptüm hepinizi sümüklü sümüklü oohhhhh grip size de bulaşır artık

NEYSE HASTASIN GİT YAT DİNLEN ABLACIM BAK BİZLER SÜMÜKLÜ SÜMÜKLÜ MASA BAŞINDAYIZ....İŞ BAŞINDAYIZ SEN MERAK ETME.....MEYDAN BİZE EMANET...........:sm_cool:

tamam civcivim hadi ben gideyim :1hug:Şenizopuyorumnanaktan

Kİtty cİm dİkkatv et kendİne olur mu ...en gÜzelİ burnuna peÇeyİ tıka sİlİp durma yara olucak bak..tıka peÇeteyİ Öle rahat oluyor

evet genelde öyle yapıyorum ninikim:1hug:Şenizopuyorumnanaktan sende bana guzel haberlerle gel ninikim :Saruboceq::Saruboceq:

ben heç olmadım ki grip bulaştırayım?
hem ben size kıyamam kiiii opuyorumnanaktan
yerim kız seni Şenizopuyorumnanaktan:1hug:

cosmocum su aralar ıkınınca agrılar gırıyorda bırkac arkadas ve bana ondan bahsedıyoruz acebamı gıbısınden

tubiş senin yumurtalama günlerin yakın olduğundan olabilir mi

yarın bitiyor yımırtlama zamanım canım. ama sanki ben adetten sonraki bikaçgün yımırtladım gibi de oldu. her ihtimale karşı her gün, nadiren 1 gün arayla fikirdedik :kedi:
bakalım inatcı bebişim gelcekmi bu ay...

Tubishlohhhhhhhh naber kuşumm reglidaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bidenemmmmmmmmmmm...
iyidir tatlım.sende ne var ne yok? uuraşıyorum öle. menopoza giren karılar gibi bi yanıyom bi donuyom :roflol:
ben hamiş olmayı planlarken menopoza girmim nen? :1shok:

NİYE IKINIYOSUNUZ NAN sositososito

yafri çıkış işlemleri için lazım :roflol:
yoksa başka bir amacımız yok kaydirigubbakcemile3

TUBıŞıM BENDE ıYıYıM SAGOL BE ANACIM NAPAK ıSTE AYNI DURUMDAYIZ BECEREMEDıK GETTÜ ŞU BEBEK ıŞıNı ANAM HAMıLE KALMAK BU KADAR ZORSA DOGURMAYI DÜŞÜNEMıYORUM BEN....BıZıMKıLER IKINMAYLA GELMEZLERRRRRRRkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…