Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ya bırınız bana yardım edın ya...dÜŞÜk nasıl gerÇeleŞıyor bı anlatın be..kafayı yıcem..,

ya akŞam ılŞıye gırdık bız..sabah kalktıĞımda tuvalette oturur oturmaz kan geldı bÖle akıntı gıbı bıŞeyle bırlıkte..ama ne aĞrı ne sızı..ped koydum ne adet olacak gıbı hıssedıyorum ne bıŞey ya..akıntımda yıne sarı kahve karıŞımı bıŞeye dÖndÜ..bu ne Şımdı be

çiçekim yaaa ıntrnet dıyrkı senn 27 gun siklusun beklnn tarıhın23 ekım yumrtlmanda4 ekım 9 ekım arası ben anlamdım nasıl olblrkı adet bıtımı ymrtlama

yaa ninik sen bi doktora gitseneee belki yerleşme kanamsıdırr tatlım yaa progestan falan verirlerrr sonra bak pişman olursun her kanama illaki düşük değilllll yaaaaa beni kızdırmaa biranz önce doktorunaaaa sorrrrrrrrrrrrrr kan testi falan yaptır allah korusun düşük yapıyorda olsan kanda bhcg yüksek çıkarrrrrrrrrr

canım ya kanamanı takıp edecksın artık adet gıbı gelırse hastasın eger 2-3 gun surerse keslrse yogun degl lekelnme seklındeyse düşükdür dye blyrm bu kadr blgm vr canm

günaydın kızlar ben geldim dün gelemedim çünkü işe gelmedim eşim gitme dinlen dedi benimde işime geldi kaydirigubbakcemile3 sabahta kan verdim tekrar artışa bakılacak doktor perşembe yaptır dedi ama biz dayanamadık 1 saat sonra alıcam sonucu inşallah artmıştır bebeğim benimledir
sizlerde varmı kızlar haberler

Ya bı parÇa geldı kan akıntıyla karıŞık...hanı benım bı tabırım varya lop dıye bÖle oturur oturmaz geldı..yada dıyorum zorlanmadan dolayımı ldu ..akŞam baya zor gecırdık ılıŞkıyı..Öfff nefret edıyorum kan vermekten yaa...

Kızlar burda akbank da da patlama olmuş sabah yolu falan değiştik kapamışlardı yolları flan

kozmo geçmiş olsun nan bişey olmaz tabiiiiiiiiiii
ben dün taksimde biber gazına maruz kaldım bak bişey oldumu
kapımı kitledim adamlar kaçmaya başlınca bişey olmazzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

öyle deme olum cosmoo birbirimizi geç bulduk erken kaybetmeyelimm hahahaaaaaaaa ninike ithaf ediyommm hahahahaa

aay kuşum benimm hadi inşallahhh yaa artıcakkkkk bebekimm inşalalhh

tatlım acilen kan testi yaptırmalısın acilen hemdeeeeeeeeeeee doktorunada git yada hemen araa bak önemli düşükse sonradan uçar giderse tespit edilemez tatlımm benim öyle bi durum oldu bi sene önce ama anlamadılar çünkü aklıma gelmeiti böyle bişeyy yani bilirsin en azından neyse tatlım

tatlım herşey olabilir sen bir doktora git bekleme hatta ...
regl kanaması degilse akla başka bişey gelmiyor..............

kozmo geçmiş olsun nan bişey olmaz tabiiiiiiiiiii
ben dün taksimde biber gazına maruz kaldım bak bişey oldumu
kapımı kitledim adamlar kaçmaya başlınca bişey olmazzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

ayy ya sende taksimde olayların göbeğindesin zaten artık heryer tehlikeli dikkat edin yaa kenidnizee

hoşşgeldin şekerlik naber nasılsın bakalım.....
hadi bakalım yüksek çıkar degerleirn inş...
bebişin seninle tatlımmmm rahat ol................opuyorumnanaktan

Ya Şuanda Şırkette kımse yok kuzu ya...mÜmkÜn deĞıl Çıkamam..yarın anca yaptırabılırım

Birazdan gidicez bizde yaptırmaya bende sorun var ama eşim ne olur ne olmaz bi test yaptıralım dedi bana dua edin öptüm sizi görüşüürz

ayy ya sende taksimde olayların göbeğindesin zaten artık heryer tehlikeli dikkat edin yaa kenidnizee

heyt beeee çiçem bak bişey olmadı....ulen bir baktım adamlar öksürüyor bende diyorum burnum yanıyor gripten ne oldu bana diye sonra camın önüne gittim baktım kaçmışlar hepsi bagırtılar öksürmeler derken camı kapadım....işm mrkezindeyiz ama ben kapıyı kitledim...jaluziden baktım burayada gelenler vardı..............ışıkllarıda kapasaydım demiiiiiii içerde kimse yokkkkkkkk-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…