kızlar sperm sayımı yaptırdımı hiç eşleriiniz
kızlar sperm sayımı yaptırdımı hiç eşleriiniz
aaaaaaaaaaaaaaaaaa kız yakınmı sizee neden olmuş pekii allah allah dikkat et kuzum yaaa aman yaaa
Ya bİrİnİz bana yardım edİn ya...dÜŞÜk nasıl gerÇeleŞİyor bİ anlatın be..kafayı yİcem..,
ya akŞam İlŞİye gİrdİk bİz..sabah kalktıĞımda tuvalette oturur oturmaz kan geldİ bÖle akıntı gİbİ bİŞeyle bİrlİkte..ama ne aĞrı ne sızı..ped koydum ne adet olacak gİbİ hİssedİyorum ne bİŞey ya..akıntımda yİne sarı kahve karıŞımı bİŞeye dÖndÜ..bu ne Şİmdİ be
canım ya kanamanı takıp edecksın artık adet gıbı gelırse hastasın eger 2-3 gun surerse keslrse yogun degl lekelnme seklındeyse düşükdür dye blyrm bu kadr blgm vr canmYa bİrİnİz bana yardım edİn ya...dÜŞÜk nasıl gerÇeleŞİyor bİ anlatın be..kafayı yİcem..,
ya akŞam İlŞİye gİrdİk bİz..sabah kalktıĞımda tuvalette oturur oturmaz kan geldİ bÖle akıntı gİbİ bİŞeyle bİrlİkte..ama ne aĞrı ne sızı..ped koydum ne adet olacak gİbİ hİssedİyorum ne bİŞey ya..akıntımda yİne sarı kahve karıŞımı bİŞeye dÖndÜ..bu ne Şİmdİ be
Kızlar burda akbank da da patlama olmuş sabah yolu falan değiştik kapamışlardı yolları flan
aay kuşum benimm hadi inşallahhh yaa artıcakkkkk bebekimm inşalalhhgünaydın kızlar ben geldim dün gelemedim çünkü işe gelmedim eşim gitme dinlen dedi benimde işime geldi kaydirigubbakcemile3 sabahta kan verdim tekrar artışa bakılacak doktor perşembe yaptır dedi ama biz dayanamadık 1 saat sonra alıcam sonucu inşallah artmıştır bebeğim benimledir
sizlerde varmı kızlar haberler
tatlım acilen kan testi yaptırmalısın acilen hemdeeeeeeeeeeee doktorunada git yada hemen araa bak önemli düşükse sonradan uçar giderse tespit edilemez tatlımm benim öyle bi durum oldu bi sene önce ama anlamadılar çünkü aklıma gelmeiti böyle bişeyy yani bilirsin en azından neyse tatlımYa bİ parÇa geldİ kan akıntıyla karıŞık...hanİ benİm bİ tabİrİm varya lop dİye bÖle oturur oturmaz geldİ..yada dİyorum zorlanmadan dolayımı ldu ..akŞam baya zor gecİrdİk İlİŞkİyİ..Öfff nefret edİyorum kan vermekten yaa...
Ya bİ parÇa geldİ kan akıntıyla karıŞık...hanİ benİm bİ tabİrİm varya lop dİye bÖle oturur oturmaz geldİ..yada dİyorum zorlanmadan dolayımı ldu ..akŞam baya zor gecİrdİk İlİŞkİyİ..Öfff nefret edİyorum kan vermekten yaa...
kozmo geçmiş olsun nan bişey olmaz tabiiiiiiiiiii
ben dün taksimde biber gazına maruz kaldım bak bişey oldumu
kapımı kitledim adamlar kaçmaya başlınca bişey olmazzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar ben geldim dün gelemedim çünkü işe gelmedim eşim gitme dinlen dedi benimde işime geldi kaydirigubbakcemile3 sabahta kan verdim tekrar artışa bakılacak doktor perşembe yaptır dedi ama biz dayanamadık 1 saat sonra alıcam sonucu inşallah artmıştır bebeğim benimledir
sizlerde varmı kızlar haberler
ayy ya sende taksimde olayların göbeğindesin zaten artık heryer tehlikeli dikkat edin yaa kenidnizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?