Ya Şuanda Şİrkette kİmse yok kuzu ya...mÜmkÜn deĞİl Çıkamam..yarın anca yaptırabİlİrİm
çiçekim yaaa ıntrnet dıyrkı senn 27 gun siklusun beklnn tarıhın23 ekım yumrtlmanda4 ekım 9 ekım arası ben anlamdım nasıl olblrkı adet bıtımı ymrtlama
tatlım arasan bi doktorunu uygunsa iş çıkışı falan git bak ihmal etme yaaYa Şuanda Şİrkette kİmse yok kuzu ya...mÜmkÜn deĞİl Çıkamam..yarın anca yaptırabİlİrİm
inşallah güzel çıkar sonuçlar tatlım inşallahhhh opuyorumnanaktanBirazdan gidicez bizde yaptırmaya bende sorun var ama eşim ne olur ne olmaz bi test yaptıralım dedi bana dua edin öptüm sizi görüşüürz
aah be yaa geçmiş olsun canım yaa aman heryer ayrı bir tehlikeli şansa yaşıyoruz valla birde bu dünyaya bebek dünyaya getirmeye çalışıyoruzz oof derin bir ironi var ama hadi hayırlısııheyt beeee çiçem bak bişey olmadı....ulen bir baktım adamlar öksürüyor bende diyorum burnum yanıyor gripten ne oldu bana diye sonra camın önüne gittim baktım kaçmışlar hepsi bagırtılar öksürmeler derken camı kapadım....işm mrkezindeyiz ama ben kapıyı kitledim...jaluziden baktım burayada gelenler vardı..............ışıkllarıda kapasaydım demiiiiiii içerde kimse yokkkkkkkk-tatlicadiarzu-
Ninikim ben düşük yaptığımda lekelenme faaln olmadı bildiğin adet gibi oldum
Bi kereden geldi yani öle parça marçada düşmedi
Çok yeniydi gebeliğim belkimde ondandır bilemiyom
canım ben 6:30 ta çıkıyorum 7 de anca evde oluyorum oda servisle dolmuşla falan gitmeye kalksam anca 45 dk evde olurum..ordan alsacağa gitmemde 20 dk hesap et mükün değil bekleyemez 6:30 son randevu...patron yok piyasada..
Cifcif sen benden daha kötüsün demek sanadda bişi olmamış bak
öncelikle günaydın kızlar opuyorumnanaktan
cosmocum seninki yeni bir hamilelikti ondan agrısız olmuştur kuşum.
1 aylık dahi olsa yatakta kıvranıyorsun ve parça şeklinde kanaman geliyor.
çok iyi ayırt edilebiliyor düşük ile adet kanaması. ama seninki çok yeniydi de ondan normal oldu sanırım :bbo:
nekadarlıktı??
ınanın o gün kan testi yaptırmadığıma pişman oldum ya...ne bileyim böle bişey yapıcağını ya..en azından biirdim ne kanaması olduğunu
tatlım ya dur bakalım hayırlısı inşallah sakin olllÖffff ya ne boktan İŞ...hayatım boyunca ben noral bİŞey yaŞayamıcakmıyım ya...nrde dandİk İŞler var benİ buluyor be...
Kızlar parÇa dedİĞİm Öle adette gelen kan pİltısı gİbİ parÇa deĞİl..akıntıyla karıŞık kan ya..
Neyse ya bÜtÜn sİnİr sİstemİm altÜst oldu arkadaŞlar ya...aĞlıycam nerdeyse...yok İŞte yok ya bu allahın elası adamsda ypok pİyasada..ne bo olduĞudabellİ deİl
Öffff ya ne boktan İŞ...hayatım boyunca ben noral bİŞey yaŞayamıcakmıyım ya...nrde dandİk İŞler var benİ buluyor be...
Kızlar parÇa dedİĞİm Öle adette gelen kan pİltısı gİbİ parÇa deĞİl..akıntıyla karıŞık kan ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?