Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ya Şuanda Şİrkette kİmse yok kuzu ya...mÜmkÜn deĞİl Çıkamam..yarın anca yaptırabİlİrİm

anlıyorum seni haklısın işte tek olunca zor ama yolu olmalı
akşam çıkışta ugrasan doktora olmazmı??
ya düşükse bile allah korusun kanama offffffffffffffffffff
düşünmek istemiyorum kötü şeyler...
sen regli olmadın canım...............
ümit vermek için degil yanlış anlama ama arkadasımdada böyle kanamalar olmustu o safımda adet sanmıs 2 ay böyle olmustu....aralardada kanlar gelmeye baslında doktora gıdıyor biizm zorumuzla 2,5 aylık hamiş idi....demek istediğim bu tarz kanamalar olabiliyoır......

Ya Şuanda Şİrkette kİmse yok kuzu ya...mÜmkÜn deĞİl Çıkamam..yarın anca yaptırabİlİrİm
tatlım arasan bi doktorunu uygunsa iş çıkışı falan git bak ihmal etme yaa

Birazdan gidicez bizde yaptırmaya bende sorun var ama eşim ne olur ne olmaz bi test yaptıralım dedi bana dua edin öptüm sizi görüşüürz
inşallah güzel çıkar sonuçlar tatlım inşallahhhh opuyorumnanaktan

aah be yaa geçmiş olsun canım yaa aman heryer ayrı bir tehlikeli şansa yaşıyoruz valla birde bu dünyaya bebek dünyaya getirmeye çalışıyoruzz oof derin bir ironi var ama hadi hayırlısıı

Ninikim ben düşük yaptığımda lekelenme faaln olmadı bildiğin adet gibi oldum
Bi kereden geldi yani öle parça marçada düşmedi
Çok yeniydi gebeliğim belkimde ondandır bilemiyom

Ninikim ben düşük yaptığımda lekelenme faaln olmadı bildiğin adet gibi oldum
Bi kereden geldi yani öle parça marçada düşmedi
Çok yeniydi gebeliğim belkimde ondandır bilemiyom

öncelikle günaydın kızlar opuyorumnanaktan

cosmocum seninki yeni bir hamilelikti ondan agrısız olmuştur kuşum.
1 aylık dahi olsa yatakta kıvranıyorsun ve parça şeklinde kanaman geliyor.
çok iyi ayırt edilebiliyor düşük ile adet kanaması. ama seninki çok yeniydi de ondan normal oldu sanırım :bbo:
nekadarlıktı??

Canım ben 6:30 ta Çıkıyorum 7 de anca evde oluyorum oda servısle dolmuŞla falan gıtmeye kalksam anca 45 dk evde olurum..ordan alsacaĞa gıtmemde 20 dk hesap et mÜkÜn deĞıl bekleyemez 6:30 son randevu...patron yok pıyasada..

Öffff ya ne boktan ıŞ...hayatım boyunca ben noral bıŞey yaŞayamıcakmıyım ya...nrde dandık ıŞler var benı buluyor be...

Kızlar parÇa dedıĞım Öle adette gelen kan pıltısı gıbı parÇa deĞıl..akıntıyla karıŞık kan ya..

Inanın o gün kan testi yaptırmadığıma pişman oldum ya...ne bileyim böle bişey yapıcağını ya..en azından biirdim ne kanaması olduğunu

canım ben 6:30 ta çıkıyorum 7 de anca evde oluyorum oda servisle dolmuşla falan gitmeye kalksam anca 45 dk evde olurum..ordan alsacağa gitmemde 20 dk hesap et mükün değil bekleyemez 6:30 son randevu...patron yok piyasada..

şuanda bir arasan doktoru canım...............
Heryol olumsuzluga çıkıyor alalhım ya....
Sizin eve yakın başka bir doktor yokmu oraya bir görünsen...........
Karından falan bir bakılsa ne var ne oluyor yaa canım....
Bütün gün beklemen zararlı olabilir....
Parça parça düşürenie duydum ben yorum yapmak istemiyorum......
Kızlar benim düşüğüm böyle şöyle deniyor ama herkes herşeyi farklı yaşıyor belkide hamiş belkide düşürüyor (allah korusun ) tek çare bir şekilde doktora görünmesi.....

Neyse ya bÜtÜn sınır sıstemım altÜst oldu arkadaŞlar ya...aĞlıycam nerdeyse...yok ıŞte yok ya bu allahın elası adamsda ypok pıyasada..ne bo olduĞudabellı deıl

mürvetcim olabilir tatlım niye yumurtlamayabillrisn bu sayılara takılma ovulasyonun koyulmaya başlamış sen fikfik yap belki dahada koyulaşır ama değerlendirmeyi ihmal etme o siteleri biliyorum ama her zaman tutmuyor tatlımm

Bilmiyom anacım ne kadar olduğunu unuttum :1no2:

ınanın o gün kan testi yaptırmadığıma pişman oldum ya...ne bileyim böle bişey yapıcağını ya..en azından biirdim ne kanaması olduğunu

sıkma kendını canım ya stres yapma herseyn hayrlısı dedık sana yptr ama gectı artık üzme kendını stres ii gelmez bak su durumda gelr patrn brzdn mrk etme yaptrrsın

tatlım ya dur bakalım hayırlısı inşallah sakin olll

Neyse ya bÜtÜn sİnİr sİstemİm altÜst oldu arkadaŞlar ya...aĞlıycam nerdeyse...yok İŞte yok ya bu allahın elası adamsda ypok pİyasada..ne bo olduĞudabellİ deİl

yaa adamın cep teli yokmuu arasanaa acil rahatsızlandım falan deeee gelsinn salak adamm

Bebeğim lütfen isyan etme bozma moralini seni çok seviyoz üzülme nolursun :çok üzgünüm:

Günaydınlar belki diğer topiclerden tanıyanız vardır Ukla hamile :Saruboceq::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…