Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ninikim biraz sakinleş ve acile gitsene bitanem illa kendi dr.unu bekleme Rabbime emanet meleğin..

Günaydınlar belki diğer topiclerden tanıyanız vardır Ukla hamile :Saruboceq::lepi:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum yeni konuşmuştuk demişti yarın günüm diye bi önceki gün ovulasyon tetsini ilk yapmıştı bu ayyyyyyyyyy çok sevindimm maşallah allah tamamına erdirsin inşallahhh

Neyse ya bÜtÜn sİnİr sİstemİm altÜst oldu arkadaŞlar ya...aĞlıycam nerdeyse...yok İŞte yok ya bu allahın elası adamsda ypok pİyasada..ne bo olduĞudabellİ deİl

SAKİN OL ŞEKERLİK.....HERŞEY OLACAGINA VARIR....PANİK YAPMA.........ORTADA BİŞEY YOK..................HERŞEYİ ÖGRENİRSİN DEMEKKİ HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ.........VARDIR ELBET PATRONUNUN OLMAYIŞINDADA............yerimseniben

Nınık panık yapma canım kıstten dolayı olmuŞtur patronda gelr en kısa zamnda gdrsın ÜzÜlme canm

Bak hala kıza gidersin diyolarrr
Vallaha üşenmiycem il il dolaşıp gelcem yanınıza haaaaa
Bu deli ninik test yaptım negatif çıktı demedimi?
Şimd nasıl düşük yapar ozamn?
Anında yolladınız hastaneye nan
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tamam kızlar sakınım merak etmeyın
zaten yapıcak bıŞey yok
eĞer benım nasıbımsse kalıcak..
Zaten daha hamıle olduĞumda bellı deĞıl Üstelık..
Nasıbım deĞılsede ne yaparsam yapayım yapÇak bıŞey yok..

tatlım negatifte gebelik testlerine güven olmazkiiii yani ben hamile değilken kaç kere pozitif çıktı bu ninik olacak canavar kan testinde onaylatmadı elbette panik yapılcak bişey yok allaha şükür ama kendisi şüpheleniyor garip diye akıntım eğer olurda düşük müşük gibi bi durum varsa biran önce öğrensin bağbında hemen gitsin diyorum ben kendi açımdan en azından yani içi rahat etsin diye çünkü kendi şüphelendirdi acaba düşükmü diyee ondan şey ettim yanii kızmaa cosmoooooooooo

benim bi bir buçuk sene öncee anlamsız kanamam oldu regli oldum bitti sonra tekrar kanama başladı noluyor dedim bende bebek mebek yok o istek düşünce o zaman devam ediyor allah allah dedim en sonunda baktım sarardım soldum kanamdan ki benim için anormal bi durum bu sonra gittim doktora 20 gün sonra takmadım yani bana doktor düşük yapıyorsun sen dedi aaa yok imkansız falan diyorum yok dedi ben başka doktora daha gittim oda acaba düşükmü dedi sonra küçük bi parça kalmış rahimde onu aldı biyopsiye gönderdi kan testi yaptırdı düşük yaparkende bhcg yüksek oluyor ya neyse negatif çıktı biyopsi sonucu bebişlen uyumlu gibi bişey geldi doktora sonucu götürdüm allah allah dedi süşüktüyse madem dedi niye hormon yok sende dedi bana tam cevap vermedi ben düşük yaptımmı yapmadımmı bilmiyorum o zaman anlatabildimmi yani emin olsun ne başına geldiğinden bir muallakla yaşıyom

Ya çiçeeemmmm bu ninik hamile falan değil olsa bilirim ben kaydirigubbakcemile3
Elimi sürmedim bu ay ben onakaydirigubbakcemile3
Senin adına da üzüldüm canım ya geçmiş gün ama çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inş. :Saruboceq:

Ceylancım saĞĞol tatlım ya...ınŞallah yarına kadar beklemek zorundayım yoktur bıŞey sanmıyorum...

yani ninikim kafanda soru işareti kalmasın tatlım

boşver zati benimde yarın gelicek kırmızılar birlikte bizde seninlee bir dahaki ay yıkacaz ortalığııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…