Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

AYYY BENıM ı TANE YıĞENıM VAR ABLASINI KISKANIYOR VURUYOR TAMAM MI..BıZDE OOO CıCı BAK BÖLE SEV ABLAYI DıYORUZ SEVıYOR SEVıYOR SONRA Bı PATLATIYOR...:roflol:

AYYY BENİM İ TANE YİĞENİM VAR ABLASINI KISKANIYOR VURUYOR TAMAM MI..BİZDE OOO CİCİ BAK BÖLE SEV ABLAYI DİYORUZ SEVİYOR SEVİYOR SONRA Bİ PATLATIYOR...:roflol:
:roflol::roflol: BENİKİDE AYNI SACINI BI TUYR SÜRÜKLYR KISI AYNEN BÖLE kaydirigubbakcemile 4YAŞİNDA OGLN 8 YAŞİNDAKI KIZI

neler konuşmak istiyorsun ninikim sen söyle o konuda sohbet edelim tatlım ülkemiz geleceğimiz ekonomik krizz ne bilim yada hayvan hakları falan

HOP BİRKİ KOP BİKİ hihoyyytHADE KISLR BNDE BASLDIM SPORA BU SAAATTE SICK OLYR AMA HOP BİRKİ hihoyyytKOP BİRKİ TOP BİRK:roflol:İ

MÜrooo allah akıl versın sana...

ÇıÇeĞım Şettır bı konu ben uyarım...mesela ne olacak bu topıĞın halı...herkes kendı Çapında tkılıyor...bı vurdum duymazlık..bı umursamazlık..bı bencıllık almıŞ baŞını gıdıyor ne olucak he ne olucak sÖle bana

Ben bu ayda kırmızı kartımı gÖrdÜkten sonra korunamya baŞlıyacagım yaklaŞık 1yıl bebek lafı etmıycem korunuyoruz ya kafam rahat olur sonra ıcabına bakıcam sıkıldım artık offfffffffffffff

bend bilmiyom ninikimmmmmmmmmmm nolcak sonumuzzzzzzzzz demi yaa regli zamanı herkes kendi dünyasındaa kendiyle ilgilenilsin isitiyor ne ayıpppppppppppppppppppppppppppppppp

civcivcim seni çok iyi anlıyortum canım içinizden ne geliyorsa onu yapın tatlım bende acaba öylemi yapsam diye düşünmüyor değil değilim yanii

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

KAMYAS: 2 Ekim

abyosun:8 Ekim

********EKıM*********

NıNıK : 2 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

as.semasu.as.:8 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gülgüzeli1769 :12 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

NıNıK : 2 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

bu üstteki hatunlaaaarrrr özellikle cosmo. nan kan testi yaptırın. yiter artık. ya alta alayım sizi yada üste. sıra bana gelmio bak böle :roflol:

kızlar kızlarr yaa nolcak bizim halimiz ninike katılıyorum bu konudaaa bir yazın bakalımm nasıl gelişcek olaylarr haydennn:))))))))))))))

ubişş hoşgeldin bebekkkk nasılsın kızzz nasıl oldun kasıklar falannnnnnn

ya listemiz büyüyor maşallahh yaaa uğurlu böcükk seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…