Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

patlama canımcım patlama bebişin olunca vakit geçer...
Oyacım sen ne kadarlık evlisin? Ve kaç aydır bebek istiyorsun???cadıarzu

ya kızım ben 21 me yenı gırdım.bu ayın da 26sı 1 sene olucak evlenelı.yanı 5-6 aydı denıyoruz denıyoruz olmuyor yaaa :sinifsinif:

evet canm en geç 1hafa sonrası göstryr testlrde kndını kan testı için erkn degl tabı o kesın sonuc veryr

kan testı yapmak ıstemıyorum da sımdılık.evde test var onunla yapmayı dusunuyorum da.ama bellı olmuyacak sa bır az bekleyelım

İYİY İYİ ŞİŞ SAYEMDE HAMILE KALIRSIN İŞTE kaydirigubbakcemile3

NAN MÜRO BAK NAZAR DEGDİRİRİM LİSTENE İŞTE...
BEN GÖRMEDİM DİYORSAM GÖRMEDİN BANA HOŞGELDİN DEMEDİN..........
YORUMUMADA CEVP FLN YOK.....
ERKEKLİK TASLIYOR TÜYLERİMİ YOLACAKMIŞ HA HA HA YOLDA GÖRELİM NAPPERRRRR:lepi:

Cİvcİvİvm bne le neden konuŞmuyorsun bugÜn...

SENLE SABAHTAN BERİ KONUŞUYORUMMMMMM ANACIMMMMMM
SENLE KONUŞTUÇA BİŞEYLER SORDUKÇA KASILIRSIN DİYE ŞİMDİLİK UZAK DURUYORUM ŞEKERLİKKKKKKKKKKKKKKK ŞU PATRONUNUN GELMESİNİ BEKLİYORUMMMMMM BOKLU HERİF NEREDE KALDI İSEEE MÜNASEBETSİZ lülülülülülü

ya kızım ben 21 me yenı gırdım.bu ayın da 26sı 1 sene olucak evlenelı.yanı 5-6 aydı denıyoruz denıyoruz olmuyor yaaa :sinifsinif:

Yeni yaşın hayırlı olsun oyacım.....
nice mutlu yılları eşinle bebişinle geçiririsn inş...
5-6 ay dan bişey olmaz biraz bekle 1 yılın dolsun olmıuyor baktın
doktora gidersin şimdiden kasma kendini negatif hatun....zemuszemus

saol canım yaaa guzel sozlerıncın.yaa kızım ben negatıf falan dıyılm bak kuser gıderım zaten ne kaldı kı sunun surasında 1yılın dolmasına.

NıNıK NıNıK NıNıKKKKKKK NAGıŞ DÜN GECE UĞRAMIŞ GÖRDÜN MÜ ıŞ KAIDNI OLDU YAWWWWWWkaydirigubbakcemile3 BURAYA YAZMIŞTI ıLK MAAŞIMI ALDIM YORGUNLUGUM GıTTı DıYE...ÖZLETTı KIZ KENDıNıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…