Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar bıraz şenlenın yaaa.bu ne ya her kes boyle dokluyor.hadı gelın halay cekelım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

saol canım yaaa guzel sozlerıncın.yaa kızım ben negatıf falan dıyılm bak kuser gıderım zaten ne kaldı kı sunun surasında 1yılın dolmasına.

BEKLE CANIM BEKLE 1 YILIN DOLSUN..............
BU KADAR ÇOK BEKLEMİŞSİN ŞU GÜNLERİMİ BEKLEYEMİYCEKSİN TATLIM....
ÖPÜYORUM KOCAMAN SENİ KÜSME GEL BURAYAAAAAAAsüprizzzzz

GÖrdÜm kuzu ya gelmİŞ .Özledİm onu ya...gelsİnde oynaŞalım bİraz

İŞVELİ CİLVELİ HATUN VESSELAMMMMMMMzemuszemuszemuszemus
ARTIK TAKMIYOR K.VALİDEYİ ÖZGÜR İŞ KADINI
KIRMIZI KARTI YEMİŞ YA NAGİŞ CANIM GEÇMİŞ OLSUN HADE BİR DAHAKİ AYA ARTIK.....opuyorumnanaktan

Cİvcİvİvm bne le neden konuŞmuyorsun bugÜn...

Abyosun bana niye cvp vermedin sen :dilcikar:

hahaha herkes birbirine sitem ediyorrrrrrrrrrrrrrr

dur bende ediyom nen niye benlen ilgilenmiyonuzzzzzzzzzzzzzzzz nennnnnnnnnnnnnnnnn bak hamiş kalırsam size belirtilerimi yazmaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahahahahahaha

bir mumdur iki mumdurrr bana bir yalan uydurrr.....
gerizini bilmiyorumm hoppa hoopp yandan yandannnn kıvırın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr

Hayat aynı gÖktekı gıbııı
uÇuyor anılarrrrrrrrrrrrrrr
benı aynı eskısı gıbııı
delı sanıyorlar.rrrrrrrrrrrrrrrrr..
Ne yazıkkı ÇerÇeve deĞıl
resım arıyorummmmmmmmmmm....
Bu seferkı zorlama deĞıl
senı sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

hey hey hey :dance::dance:

HADı KIZLAR.....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt HADıYıN HALAY EKıBıııııııııı:dance:

eee kızlar başka ne var ne yook.hepınıze bı soru sorucam.kım en cokk kaynanasını sevıyosa elını kaldırsın

YA CIVIMAYIN HEMEN KONUŞUN ULEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNNNNN
BAK PSıKOPATA BAĞLANDIM YıNE :teselli: :teselli: :mymeka: ANIINDA DENGEM DEĞıŞıR ONA GÖRE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…