Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

inşallah canım ya
bi yandan olsun diyorum öbür yandan bebişimin haberini alırsam ya vazgeçerlerse diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun tatlım hele bir olsun hele bir gelsin bebişinnn merak etme sen hiçbişey yapamazlarr olurmu öyle şey yaa

[QUOTE=ninik;9500025]Hadİ hayırlsı olsun stellacım nasıl geÇtİ gÖrÜŞmen...

Yok kuzucuk haberler aynı[/QUOTE]

orta şeker geçti canım
biraz heyecan yaptım tam kendimi gösteremedim
ama 2. görüşmeye çağıracaklar sanırım
toplamda 3. görüşme olacak, 2. den sonra 3. ye çağırırlarsa kabul edildiğini haber vermek için
bakalım haber bekliyorum

napıyonuz ya bi duramadım şurda şimdi de namaza gidiyorum
kızlar 5tane test vardı bugün onları yaptırdım dr um istedi de 2 de bide 4 de sonuç alıcam arada gelirim yine öptüm siziiiiiii

hayırlısı olsun tatlım hele bir olsun hele bir gelsin bebişinnn merak etme sen hiçbişey yapamazlarr olurmu öyle şey yaa

bundan 3-4 hafta önce biyere görüşmeye gitmiştim
çok güzel geçmişti görüşmem hatta fazla güzel
sonra özel hayattan konuşmaya başladık
bebek düşünüyormusunuz dedi, bide sakın yanlış anlama bunun görüşmeyle alakası yok dedi
bende şuan tedavi aşamasındayım ne zaman sonuç alacağımı bilmiyorum dedim 1 yılda olabilir 3 ayda dedim
sonra adam bidaha beni aramadı :gitme:

kızlar 5tane test vardı bugün onları yaptırdım dr um istedi de 2 de bide 4 de sonuç alıcam arada gelirim yine öptüm siziiiiiii

inşallah sonuçların çok iyi çıkar canım alkisalkisalkis

aman yaaaaa bunlarda alemm sanki bebeğini işe getircennn allah allahh boşver tatlım hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın zatii yaa hayırlı değilmiş demekkkii senin içinn

aay canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin burayaa bebemmm

Şekerler ben geldİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldiniz şekerimmmm neler getirdiniz bakemmm

sarıcivcvi niye geldin niye gidiyon ben anlamadım anacımmmm geldim dedin gidiyom diyonn dur hele iki soluk al öyle gitt

Şekerler ben geldİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmNE DEMEK İSTİYORSUN BAKEMM SEN BİZLERİ CAHAL MI SANDIN KÖYLÜ GÜZELİİİİİİİİİİİİSOSYETEYİ Z BİZ SOSYETEEEEEEEE
hg civciv yoldurtma kendını bak bana gene kasınma kaydirigubbakcemile3 bı tavuk ol cicvcivlıkten cık anne ol yolacam senın o tuylerını :roflol:

aman yaaaaa bunlarda alemm sanki bebeğini işe getircennn allah allahh boşver tatlım hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın zatii yaa hayırlı değilmiş demekkkii senin içinn

öyle canım zaten alırsam bebiş haberini kimse , hiçbirşey beni üzemez opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…