inşallah canım ya
bi yandan olsun diyorum öbür yandan bebişimin haberini alırsam ya vazgeçerlerse diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun tatlım hele bir olsun hele bir gelsin bebişinnn merak etme sen hiçbişey yapamazlarr olurmu öyle şey yaa
napıyonuz ya bi duramadım şurda şimdi de namaza gidiyorum
kızlar 5tane test vardı bugün onları yaptırdım dr um istedi de 2 de bide 4 de sonuç alıcam arada gelirim yine öptüm siziiiiiii
bilrmisnz bilmm humus derler bzım burda başka adı nohut ezmesi tavuk corbsı yanndane yedin mürüvvet?
Bizim taze fasulye pilav varmış
bundan 3-4 hafta önce biyere görüşmeye gitmiştim
çok güzel geçmişti görüşmem hatta fazla güzel
sonra özel hayattan konuşmaya başladık
bebek düşünüyormusunuz dedi, bide sakın yanlış anlama bunun görüşmeyle alakası yok dedi
bende şuan tedavi aşamasındayım ne zaman sonuç alacağımı bilmiyorum dedim 1 yılda olabilir 3 ayda dedim
sonra adam bidaha beni aramadı :gitme:
bilrmisnz bilmm humus derler bzım burda başka adı nohut ezmesi tavuk corbsı yannda
aay canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin burayaa bebemmmnapıyonuz ya bi duramadım şurda şimdi de namaza gidiyorum
kızlar 5tane test vardı bugün onları yaptırdım dr um istedi de 2 de bide 4 de sonuç alıcam arada gelirim yine öptüm siziiiiiii
Şekerler ben geldİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Len cosmo o kadar peynİr ısmarladım sana ayıııııı İnsan bİ teŞekkÜr eder...
hg civciv yoldurtma kendını bak bana gene kasınma kaydirigubbakcemile3 bı tavuk ol cicvcivlıkten cık anne ol yolacam senın o tuylerını :roflol:Şekerler ben geldİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmNE DEMEK İSTİYORSUN BAKEMM SEN BİZLERİ CAHAL MI SANDIN KÖYLÜ GÜZELİİİİİİİİİİİİSOSYETEYİ Z BİZ SOSYETEEEEEEEE
aman yaaaaa bunlarda alemm sanki bebeğini işe getircennn allah allahh boşver tatlım hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın zatii yaa hayırlı değilmiş demekkkii senin içinn
sarıcivcvi niye geldin niye gidiyon ben anlamadım anacımmmm geldim dedin gidiyom diyonn dur hele iki soluk al öyle gitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?