Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KIS BENM CEKMEZ O ITER GELMEYIM DIYE ELIMDEN TUTR GIBI YAPR BIRAKIVERR GERİ ANAMMM ALLH KORUSUN TAHTALAR NERDE VURAM DUR ELIMI MUCUKKKK kaydirigubbakcemile3

ayyy inş. çiçeemmm ya Rabbim nasip eder mi acaba diyom bizlerede :çok üzgünüm:

çimdilikycem tutan ellerini kaydirigubbakcemile3
Şaka kız şaka çekip kurtarıcam sizide bu hayattan kaydirigubbakcemile3
KIS BENM CEKMEZ O ITER GELMEYIM DIYE ELIMDEN TUTR GIBI YAPR BIRAKIVERR GERİ ANAMMM ALLH KORUSUN TAHTALAR NERDE VURAM DUR ELIMI MUCUKKKK kaydirigubbakcemile3

kız cosmoo yapmazzz öyle bişeyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sendee yaniiii tüm herkes sana düşman sanıyonnn yavrum yaa kimse çekmezzz seni bi o çeker bak görürsünn sonrada aahh aaaahh ben neler dedim neler ettim ona diye dövünürsünn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İYİYİM CANIM BENDE BİLDİĞİN GİBİ..

COSMO VAY ANASIN BE...GERÇEKTEN Mİ.akannehir ..EE SONRA NE OLUYOR

kızlar ben geldim kan testimi yaptırdım tekrar p.tesi günü 20,70 di bugünde 39,48 olmuş doktora sordum iyi dedi artması zaten 2 günde 2 katı artması gerekiyormuş ama düşük işte ya kafam çok takılıyo cuma günü tekrar yaptırıcaz

haa birde ailelerin falan haberleri yok daha doktora sordum artık söyleyelimmi diye yok daha söylemeyin dedi üff kafam çok karıştı ya kokuyom böyle düşük değer olmasından

anaaa bi hamiş dahamı haberim yoktu hayırlı olsun canımmmmm:sm_cool:

teşekkür ederim canım darısı başına ama değerim düşük doktorda dedi o yüzden korkuyorum
hiç korkma canım sen zor kısmı atlatmışsın vardır mantıklı açıklaması ama dikkat et kendine yorulma bol bol dinlen mümkün oldugunca yatmaya bak 3 ay

hiç korkma canım sen zor kısmı atlatmışsın vardır mantıklı açıklaması ama dikkat et kendine yorulma bol bol dinlen mümkün oldugunca yatmaya bak 3 ay

bakalım tatlım bizde öyle söylüyoruz doktor artması güzel dedi ama neden düşük işte ben ona takıldım

tatlım güzel işte iki katııı stres olma bebem yaaa merak etme cumaya dahada artacakkkk inşallahhhhh

İİ HABER CANMMMMalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…