niye nennnnnnnnnnn çıksın kızz daha iyi yaa senide çeker yukarıya çıkıncaa çatlakkkkk akıllı oll birazz amaaaa demii ondan ben herkes çıksın istiyom belkim elbirliğiylen benide çekerlerr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hımmmmmm CADIARZU açtığın iyi olduuu manyakkkkkkkk :roflol: :roflol: :roflol:
yaa muhtemelen gaz sancısı bu tatlım ama hamişliğin belirtisi aynı zamandaaaa bitenemmmmmmmmmmmmmmmm gazlı olunuyormuş yaa ben sana diyommmmm duvarada yazıyom ahanda ahann senin bebişinnn yapıyor bunları inşallah sanaaaaaaaaaaaaaaaaa birde rahimde kasılmalar olunca yer edinirken bebiş bu tarz kramplar olması normal tatlımmm inşallah kızzzzzzzzzzzzzz
KIS BENM CEKMEZ O ITER GELMEYIM DIYE ELIMDEN TUTR GIBI YAPR BIRAKIVERR GERİ ANAMMM ALLH KORUSUN TAHTALAR NERDE VURAM DUR ELIMI MUCUKKKK kaydirigubbakcemile3
KIS BENM CEKMEZ O ITER GELMEYIM DIYE ELIMDEN TUTR GIBI YAPR BIRAKIVERR GERİ ANAMMM ALLH KORUSUN TAHTALAR NERDE VURAM DUR ELIMI MUCUKKKK kaydirigubbakcemile3
Bu arada çiçemmm çok doğru teşhişsi koydun gaz sancısı o çaktım şimdi CADIARZU
anaaa bi hamiş dahamı haberim yoktu hayırlı olsun canımmmmm:sm_cool:kızlar ben geldim kan testimi yaptırdım tekrar p.tesi günü 20,70 di bugünde 39,48 olmuş doktora sordum iyi dedi artması zaten 2 günde 2 katı artması gerekiyormuş ama düşük işte ya kafam çok takılıyo cuma günü tekrar yaptırıcaz
hiç korkma canım sen zor kısmı atlatmışsın vardır mantıklı açıklaması ama dikkat et kendine yorulma bol bol dinlen mümkün oldugunca yatmaya bak 3 ayteşekkür ederim canım darısı başına ama değerim düşük doktorda dedi o yüzden korkuyorum
hiç korkma canım sen zor kısmı atlatmışsın vardır mantıklı açıklaması ama dikkat et kendine yorulma bol bol dinlen mümkün oldugunca yatmaya bak 3 ay
ah be güzelim takılma artık bişeye bak ne güzel meleğin seninle bunu bilmek bile rahatlamaya yeterbakalım tatlım bizde öyle söylüyoruz doktor artması güzel dedi ama neden düşük işte ben ona takıldım
tatlım güzel işte iki katııı stres olma bebem yaaa merak etme cumaya dahada artacakkkk inşallahhhhhkızlar ben geldim kan testimi yaptırdım tekrar p.tesi günü 20,70 di bugünde 39,48 olmuş doktora sordum iyi dedi artması zaten 2 günde 2 katı artması gerekiyormuş ama düşük işte ya kafam çok takılıyo cuma günü tekrar yaptırıcaz
kızlar ben geldim kan testimi yaptırdım tekrar p.tesi günü 20,70 di bugünde 39,48 olmuş doktora sordum iyi dedi artması zaten 2 günde 2 katı artması gerekiyormuş ama düşük işte ya kafam çok takılıyo cuma günü tekrar yaptırıcaz
ee kızlarr daha ne var ne yokk
kız cosmo kasıkta batma diye tabir edilen belirti varmı sendeee
tatlım güzel işte iki katııı stres olma bebem yaaa merak etme cumaya dahada artacakkkk inşallahhhhh
Yok kız öle bişey sadece kasıklarım çok ağrıdı bi ara
hele o senle ayrıldıktan sonra otobüste eve dönerken nasıl fena oldum çok ağrıdı kasıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?