Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ya kızlar bişiy diycem
şimdi bana arada bi alttan doğru bıçak üstüne oturmuşum gibi bi ağrı geliyo kramp gibi
o an kıpırdayamıyom çok fena oluyom
var mı fikriniz nedir bu zıkkım?

hoşgeldn diloşummmm
hoşbuldum tatlımmm
aynen öyle tatlım inşallah tez zamanda alırsın güzel meleğiniinn haberleriniii

kızzzzzz fıstıkk naber napıyorsunnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
iyi canım sen napıyosun 2-3 gündür giriyorum kimsecikjler yok şükür bugün buradasınız
hg dilek naslsın
hoşbulduk canım iyiyim şükür sen nasılsın
ya kızlar bişiy diycem
şimdi bana arada bi alttan doğru bıçak üstüne oturmuşum gibi bi ağrı geliyo kramp gibi
canım bu bana adetliyken yada adetime 1-2 gün varken oluyo sende nedendir bilmem ama

ya kızlar bişiy diycem

sağ sol kasık şeklindemi canım yoksa ortadan gibimii

üşütmüş olabilirmisin diycem amaa hamişliktende olabilme ihtimali yüksek eğer kasıkalrdansaaa bebekk

walla dilekcim herkesler üşüttü nerdeyse grpi nezle valla hepimiz nerdeyse olduk tatlım yaa

sen nasılsın bakalım iyimisinn

walla dilekcim herkesler üşüttü nerdeyse grpi nezle valla hepimiz nerdeyse olduk tatlım yaa

sen nasılsın bakalım iyimisinn
ben bayramda alattım canım grip sorunumu bayramda bulaştı misafirlerden 2-3 gün kötüydüm geçti gitti neyseki bende şu anada adet olmuşluğun can sıkıntısından başka kötü haber yok

ya kızlar bişiy diycem
ÜŞÜTMÜŞSSÜN lmaz: HİÇ Bİ FİKRİMDE YOK SEN BZİİM YANIMZDA KALCAN YUKRLARA CIKMAK YOK :mymeka:naniknaniklmaz:

Evet ÜŞÜtmÜŞsÜn Şabannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
KATLYRM KANKA vereliniortak

ben bayramda alattım canım grip sorunumu bayramda bulaştı misafirlerden 2-3 gün kötüydüm geçti gitti neyseki bende şu anada adet olmuşluğun can sıkıntısından başka kötü haber yok

olsun tatlım yaa napcaz işte oluyoruz bunada şükür diycezzz ya regli olamasakk tatlımmm canını sıkma lütfen herşeyin hayırlısı hakkımızdaa tatlım yaa

çiçemmmm biraz daha açayım isterseen
böle popomdan doğru ne sağ ne sol ortadan kaydirigubbakcemile3
bişey giriyo o an AHA CANIm çıkıyo son nefesimi alıyom diyom kaydirigubbakcemile3

ÜŞÜTMÜŞSSÜN lmaz: HİÇ Bİ FİKRİMDE YOK SEN BZİİM YANIMZDA KALCAN YUKRLARA CIKMAK YOK :mymeka:naniknaniklmaz:

KATLYRM KANKA vereliniortak

niye nennnnnnnnnnn çıksın kızz daha iyi yaa senide çeker yukarıya çıkıncaa çatlakkkkk akıllı oll birazz amaaaa demii ondan ben herkes çıksın istiyom belkim elbirliğiylen benide çekerlerr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

olsun tatlım yaa napcaz işte oluyoruz bunada şükür diycezzz ya regli olamasakk tatlımmm canını sıkma lütfen herşeyin hayırlısı hakkımızdaa tatlım yaa
haklısın zaten kaşarlandım artık bu konuda daha az üzülebiliyorum :)

çiçemmmm biraz daha açayım isterseen
böle popomdan doğru ne sağ ne sol ortadan kaydirigubbakcemile3
bişey giriyo o an AHA CANIm çıkıyo son nefesimi alıyom diyom kaydirigubbakcemile3

hımmmmmm CADIARZU açtığın iyi olduuu manyakkkkkkkk :roflol: :roflol: :roflol:

yaa muhtemelen gaz sancısı bu tatlım ama hamişliğin belirtisi aynı zamandaaaa bitenemmmmmmmmmmmmmmmm gazlı olunuyormuş yaa ben sana diyommmmm duvarada yazıyom ahanda ahann senin bebişinnn yapıyor bunları inşallah sanaaaaaaaaaaaaaaaaa birde rahimde kasılmalar olunca yer edinirken bebiş bu tarz kramplar olması normal tatlımmm inşallah kızzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…