aynen öyle tatlım inşallah tez zamanda alırsın güzel meleğiniinn haberleriniiiöyle canım zaten alırsam bebiş haberini kimse , hiçbirşey beni üzemez opuyorumnanaktan
naber şekerler
naber şekerler
Çok hızlı yiyom ben
sanki önümden alcaklar yemeği
huyum kurusun
hoşbuldum tatlımmmhoşgeldn diloşummmm
iyi canım sen napıyosun 2-3 gündür giriyorum kimsecikjler yok şükür bugün buradasınızaynen öyle tatlım inşallah tez zamanda alırsın güzel meleğiniinn haberleriniii
kızzzzzz fıstıkk naber napıyorsunnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım iyiyim şükür sen nasılsınhg dilek naslsın
canım bu bana adetliyken yada adetime 1-2 gün varken oluyo sende nedendir bilmem amaya kızlar bişiy diycem
şimdi bana arada bi alttan doğru bıçak üstüne oturmuşum gibi bi ağrı geliyo kramp gibi
o an kıpırdayamıyom çok fena oluyom
var mı fikriniz nedir bu zıkkım?
ya kızlar bişiy diycem
şimdi bana arada bi alttan doğru bıçak üstüne oturmuşum gibi bi ağrı geliyo kramp gibi
ben bayramda alattım canım grip sorunumu bayramda bulaştı misafirlerden 2-3 gün kötüydüm geçti gitti neyseki bende şu anada adet olmuşluğun can sıkıntısından başka kötü haber yokwalla dilekcim herkesler üşüttü nerdeyse grpi nezle valla hepimiz nerdeyse olduk tatlım yaa
sen nasılsın bakalım iyimisinn
ÜŞÜTMÜŞSSÜNya kızlar bişiy diycem
KATLYRM KANKA vereliniortakEvet ÜŞÜtmÜŞsÜn Şabannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
KIÇIN AÇIKTA MI KALDI LEN DÜN GECE delikafadulden delikafadulden :roflol:
ben bayramda alattım canım grip sorunumu bayramda bulaştı misafirlerden 2-3 gün kötüydüm geçti gitti neyseki bende şu anada adet olmuşluğun can sıkıntısından başka kötü haber yok
hoşbuldum ninikim iyi diyelimmm iylikler olsun sen nasılsınDİlekÇİm hoŞgledİn nbr?
ÜŞÜTMÜŞSSÜNlmaz: HİÇ Bİ FİKRİMDE YOK SEN BZİİM YANIMZDA KALCAN YUKRLARA CIKMAK YOK :mymeka:naniknanik lmaz:
KATLYRM KANKA vereliniortak
sadece dün gecemi kızım
her gece açık benim kıçım kaydirigubbakcemile3
haklısın zaten kaşarlandım artık bu konuda daha az üzülebiliyorum :)olsun tatlım yaa napcaz işte oluyoruz bunada şükür diycezzz ya regli olamasakk tatlımmm canını sıkma lütfen herşeyin hayırlısı hakkımızdaa tatlım yaa
çiçemmmm biraz daha açayım isterseen
böle popomdan doğru ne sağ ne sol ortadan kaydirigubbakcemile3
bişey giriyo o an AHA CANIm çıkıyo son nefesimi alıyom diyom kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?