Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ulennn bizim başımız kelmiicadıarzu
bizde uykususuzzzzzzzzzzzzzzz

sende uyu civcivim uyu sendeeee toptan uyuyoz zatennn beeeeeeeeeee yaaaaaa bende uyumak istiyom ama ben gündüz uyuyamamkiiii

oo tubissssssss hoşgeldin şekerimmm civcivde geldi ooh ohhh eksik yok alta bakıyomdaa maşallah herkesler nerdeyse gelkdiii

kittymmmmmm yokkkkkkkkkkkkkk çok hasta demekki yavru kuşum yaaaaaa

niye kız yemedinmi sen fasulye pilavvvvvvvvvvvv az mı verdiler yoksammmmmmmmmmm döverim ben onlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

oo tubissssssss hoşgeldin şekerimmm civcivde geldi ooh ohhh eksik yok alta bakıyomdaa maşallah herkesler nerdeyse gelkdiii

kittymmmmmm yokkkkkkkkkkkkkk çok hasta demekki yavru kuşum yaaaaaa

hoşbuldum tatlımmmm...
imzalamışın anlaşmayı kırmızılarla?
hadi bakalım hayıslı olsun :lepi:

öğlen acayip iyi yedim halbuki, şimdi midem kazım kazım kazınıyo
sık helaya gidiyom evet
yutkunmayı hiç dikkat etmedim
göğüslerim gün geçtikçe çok acıyo

peki ya ağzında tatsızlık?
Sürekli yutkunma istedği?
Sık sık idrara çıkma gereği?
Bunnar da varmı :jeyyar:

Len ÇıÇek sen bugÜn ne gereksızınsansın be...kızım gıt bıra zıŞe yara len ınsene labratuara

evet tubişim imzaladım amaa bakalım beni adam yerine koymayıppp bir atraksiyon yapceklermi bebekim bilmiyommm

kız kabızlık belirti oluyormuu acaba sen bilirsinn:)))))))))))))))))))))))))))))

sık helaya gidiyom evet

varyaaa kuzummmmmmmmmmmmmmmm bizi sende teyze yapıcannn genç yaşımızdaa ahanda ahan yazıyommmmm ben bak bunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile2

sık helaya gidiyom evet

aaaa delikafadulden kız bebişmi geliyo yoksa kasıklarında batmalar varmı şeker birde idrarına bak bulanıkmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…