Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım benim inşallah artar daha ailelerimiz haberi yok birtek sizler biliyorsunuz doktorda daha söylemeyin dedi

aay yavru kuş tahmin ederim çok zordur beklemek söylemedennn ama inşallah yükselsin bir değerinizzz söylersinizz tatlım insan birde ilan edince allah korusun bişey mişey olursa sen daha da kötü hissedersin birşey olmuycak allahın izniyledeee inşallahhhh tatlımmmm vericeksiniz güzel haberii müjdeli haberiii inşallahh tatlımm opuyorumnanaktan

AY BENIM NEDEN KASIKLRIM ŞıŞ KARNIM DAVUL GIBI YAAAVE SUAN SANCI GıRDı SANKı DOGURACAM(SANKı HıÇ DOGUM YAPTIM YA)kaydirigubbakcemile3

mürcüm senden gitmişmiydiler bebemmm burda olanların zati kalıcı misafirleri hep vaar zannımcaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

yani şekerimm öyleeee oof yaa beklemek çok sıkıcıı benimde yarın gelicekmi gelmiycekmii ne bilim kasıkta gelicek gibi sızılar oluyor arada yyaaa gelme diyom bi yandan hahahahahaaaaa olsamda hamiş kurtulsam şu işkenceden diyom sonraa isyan etme diyom yani kendimlee kavga içindeyim hahaha

yani mürocum normal olmamızı nasıl beklersin bu koşullardaaaaaaaaaaaaaaa

Ben geldım mıleet

offf bı uyumuŞum ne gÜzel ya...bıde tel Çalmasa resmen valla rÜya bıle gÖrdÜm yanı parÇa parÇa tabı..
Aslında uyusam uyurum ama kalkayım artık gelır bırazdan

Hayır ya yardımcı abla var bıde...

Kızım sınek avlıyoruz ne ıŞı...aŞaĞıda kesımcıler bÜtÜn gÜn uyuyor tv karŞısında...ben hep dıken ÜstÜndeyım Öle arada Çok uykum olduĞumnda kestırıyorum bende koltukta masanın altınada uzatıyorum ayaklarımı...ablada bulmaca ÇÖzÜyor gelırse patron uynadırıyor hemen o yukarı Çıkana kadar zaten ben ayıyorum

Len uyuduĞum 20 dk en fazla zaten 3 kere tel Çaldı uyandım tekrar yattım...3 gcedır 1 den Önce yatmıyorum napayım kızım benım bÜnyem uykusuzluĞa hıÇ gelemıyor

ÇAKALLL SENİ kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…