Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Nabersin KAmyascım?
BEbiş naasıl?
Varmı belirtin dğeişiklik falan?

iyiyim canım işte bi tek değerim düşük canımı sıkan o yarın yine test yaptırıcam bakalım artmışmı diye sende durumlar nasıl gitsene kan testine ne bekliyosun şekerim beni yanlız bırakma

bende seni özledim bitanem iyiyim sen nasılsın ne durumdasın varmı giden gelen ya da belirtin
tatlım çok şiddetli bi grip geçiriyorum her yanım sızlıyor, ağrıyor :sinifsinif::sinifsinif:
belirti varmı yokmu hiç anlamıyorum ki
ama iki gündür çok kötü akıntım var, birde sık sık tuvalete gidiyorum. sağ kasığımda batma şeklinde ağrılar oluyor bunlar belirti sayılır mı bilmiyorum ama :uhm:

Kuzum işyeri çok yoğüun bugün
Böle kalabalık olmasaydı gitcektim bugün kan vermeye ama kısmet belki öğlen yemeğinde kaçabilirsem giderim
Nasip kısmet
Ama sen kasma kendni değerin artıcaktır kuzum hiç merak etme
iyiyim canım işte bi tek değerim düşük canımı sıkan o yarın yine test yaptırıcam bakalım artmışmı diye sende durumlar nasıl gitsene kan testine ne bekliyosun şekerim beni yanlız bırakma

benimde sol kasığımda batmalar oldu böyle ayağa kalktığımda özellikle bıçak kesiği gibi oluyor canım adetime 3 gün kala falan olmaya başlamıştı ilk defa oldu
sende inşallah hamilesindir canım sakın ilaç falan içme canım c vitamini meyva ye

kızlar yaa bizim işler niye böyle kötüüüüü yaa yakında bende işsiz kalıcamm o zaman naneyi yiycezzzz oof yaaaa kociş işsiz ben işsiz birbirimizi yeriz artıkın hahahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…