Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Sonucu telefonda bile veriyorlar ya bi koşu yap gel fenalaştım de bi bakınayım de anam at bi yalan..

bak ben sana bir bahane buldum :jeyyar:
patron beeeeeyyy,
gözümün önü karardı. verdiğiniz işleri yapamaz hale geldim
böyle giderse gün boyu verimsiz çalışacagım.
elim ayagım tutmuyor. sanırım bi tansiyonumu ölçtürsem iyi olucak...
hemen 5 dk da gelirim olmamı? gelirken size de bi porsiyon çiköfte yaptırırım nasıl olur :roflol:

BU DA RÜŞFET :roflol:

şekerler nasılsınız bakem ben geldimmmmmmm
hoşgeldin bebekimmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

hahahhaaaa çatlakım benimm yaaa kaydirigubbakcemile3

buyrun efenimmm neler paylaşmak istiyonuzzzzz bebekimmmmm buyrun buyrun açık açık sorun bakalımmmmmmmmmmm

yha minikim gelmedi dimi??
nerde bu kız yaw?
bu saate kadar gelmesi gerekirdi.
geldi de gittimi acep sabah? :uhm:

ley ley ley sakineyyy niye gittin tütüneyyyy gel beraber olalım ley ley leyyy gerisini bilmiyom hahahahaaa

buyrun efenimmm neler paylaşmak istiyonuzzzzz bebekimmmmm buyrun buyrun açık açık sorun bakalımmmmmmmmmmm

tamam soruyorum:
tohtur hanım?
bak,incele,damlat derken,bu ara çişimle pek bir haşırneşir olduğumu anladım.
az daha ugraşsam hastalık kapmam dimi :roflol:

tamam soruyorum:
tohtur hanım?
bak,incele,damlat derken,bu ara çişimle pek bir haşırneşir olduğumu anladım.
az daha ugraşsam hastalık kapmam dimi :roflol:

hahahahaa çatlakkkkkk kız hepimiz öyle kendimizi ameliyat etmediğimiz kaldı bir yaaa varyaaa yakında onuda yaparızzz
tubis doğumum var yarın sana güveniyom gelde doğurt banaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben bu ay incelmeden uzak kalmaya çalıştım vallaaa incele incelee kendimiii olmuyo bişey dedim idrar neyim göğüs zart zurt hiçç bakmadımmm vallaa gelirse gelirr kırmızılar yeter yaniii demi amaaaa

cicekcik+, cosmopoli+, sarıcivciv+ :dilcikar:

SES VERİYORUMMMMMMMMMMMM ALSAAAAAAANA NAAAAAAAAAA

SıSıKLı KOZMO KIZZZ MıLLET ÇATLADI PATLADI SEN ORDA KEYÜF YAPIYORSUN NAN.....ÇOK CADISIN ÇOKKKKKKKKKKKKKKyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…